|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:45
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:... Но вы знаете, я себе слабо представляю перевод 9-томника теорфизики Ландау-Лифшица на укр. язык...
й відношення Ландау до радянської влади знаєте ж?  Никогда не интересовался.А какая связь с переводом курса теорфизики? Или это по принципу: "А у вас негров линчуют!"
що, дійсно? бо Ландау й фізик був видатний, й на суспільстві трохи знався  просто нагадало про основну нашу з вами дискусію. от у Ландау не було б сумнівів у моїх дописах 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:46
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:... ти знаєш Шабуніна? чи маєш відношення до частини, де він служив? ......
как ты там вот буквально сегодня писал? 🤔 — "я маю обґрунтовані ПІДОЗРИ" 
а з приводу її обгрунтованності - ти помиляєшся
значит и переживать тебе нечего - на заседании в августе так и объявят "Рафик ни в чем не виноват"
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:48
людина й в ДАІ непогано "заробила", й зараз не соромиться, що видурює в держави гроші. головна риса - нахабність. тому непогано себе почув й в ДАІ, й за часів Яника. а зараз так, й на хліб заробити не може - звик лише красти... а не дають  й UA треба обережніше бути з побажаннями "по закону" - бо там й конфіскація є. накличеш 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 27 лип, 2025 15:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:50
UA написав:Я бідний, мені навіть хліба немає на що купити. А хліб тут дорогий, бо печется з борошна пшениці твердих сортів, а не з фуражного зерна як в Україні. Моя пенсійна картка полностью в розпорядженні дружини. Час від часу, вона від мого імені відсуджує (через адвоката) перерахунок. Держава якась дивна, весь час наібати хоче, а не по закону.
Так повертайся, тут "ксиву уважают" )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:52
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:как ты там вот буквально сегодня писал? 🤔 — "я маю обґрунтовані ПІДОЗРИ" 
а з приводу її обгрунтованності - ти помиляєшся
значит и переживать тебе нечего - на заседании в августе так и объявят "Рафик ни в чем не виноват"
ага, якраз. на суді справа звісно розвалиться. але мета ж не суд, мета тиску на людину й попередження іншим - не треба розбиратися з корупцією влади. тому будуть тягнути справу доки дозволяють процесуальні строки - механізми тобі ж відомі затягування...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:57
ЛАД написав: Water написав: katso написав:чому - касир чи охоронець це якийсь непотріб суспільства що вони не мають право нормально жити за свою працю? Самі винні що не вивчили Джаву та англійську? Так й суть суперечки власне в тому що в Європі це не є якимсь моветоном працювати на простих роботах типу касир або прибиральниця, за це й мова.
В Європі не дуже багато країн, де є посади типу охоронця супермаркету, автостоянки, продавець туалетного паперу у туалеті, персональний водій директора.
Продавцов много? Учителей, медсестёр, ...
У мене там нема знайомих продавчинь, хоча там я зустрічав наших жіночок, які працювали саме продавчинями. За вчительку я вже писав, медсести шо вам розповісти? Сама медицина інший принцип- вона страхова, плюс практично немає такого шо лікарням шось сплачує держава, за кожен чих сплачує або страхова, або ви разом з вашою страховою. Для прикладу, виклик швидкої- 800 ойро, виклик медичного гвинтокрилу- від 30 тисяч, в залежності від складності з якої опи потрібно витягувать. Відповідні зарплати лікарів. Скільки саме і де саме отримує медсестра я не знаю, але не думаю шо мало. Сама швидка допомога вона ніякого відношення до лікарні не має. У лікарні є свій бюджет. Сімейний лікар він ніякого відношення не має до шпиталю, але звернення до сімейного лікаря теж платні. Якщо тобі лікар призначив зустріч і ти не з`явився без поважної причини- штраф. Школи не скажу чи сплачують за школи, за садочки сплачують, причому немало. Садочки діляться на яслі та більш старші. Любий чих у сторону державних органів теж платний. Пенсійні фонди теж хитро діляться, є державні, є приватні. Універи беруть плату за навчання, для своїх громадян це може буть у десятки разів дешевше, ніж для іноземців.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лип, 2025 16:05
Water написав: ЛАД написав: Water написав:В Європі не дуже багато країн, де є посади типу охоронця супермаркету, автостоянки, продавець туалетного паперу у туалеті, персональний водій директора.
Продавцов много? Учителей, медсестёр, ...
У мене там нема знайомих продавчинь, хоча там я зустрічав наших жіночок, які працювали саме продавчинями. За вчительку я вже писав, медсести шо вам розповісти? Сама медицина інший принцип- вона страхова, плюс практично немає такого шо лікарням шось сплачує держава, за кожен чих сплачує або страхова, або ви разом з вашою страховою. Для прикладу, виклик швидкої- 800 ойро, виклик медичного гвинтокрилу- від 30 тисяч, в залежності від складності з якої опи потрібно витягувать. Відповідні зарплати лікарів. Скільки саме і де саме отримує медсестра я не знаю, але не думаю шо мало. Сама швидка допомога вона ніякого відношення до лікарні не має. У лікарні є свій бюджет. Сімейний лікар він ніякого відношення не має до шпиталю, але звернення до сімейного лікаря теж платні. Якщо тобі лікар призначив зустріч і ти не з`явився без поважної причини- штраф. Школи не скажу чи сплачують за школи, за садочки сплачують, причому немало. Садочки діляться на яслі та більш старші. Любий чих у сторону державних органів теж платний. Пенсійні фонди теж хитро діляться, є державні, є приватні. Універи беруть плату за навчання, для своїх громадян це може буть у десятки разів дешевше, ніж для іноземців.
800 євро за виклик, це при умові, що можна було і на таксі приїхати тут про роботу в Німеччині і чому прибиральник на мінімалці в Німеччині це не вирок
Востаннє редагувалось flyman в Нед 27 лип, 2025 16:20, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 27 лип, 2025 16:13
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав: а з приводу її обгрунтованності - ти помиляєшся
але мета ж не суд, мета тиску на людину й попередження іншим - не треба розбиратися з корупцією влади. тому будуть тягнути справу доки дозволяють процесуальні строки
Вот интересно - как у одного человека в одной голове уживаются идеи "это хорошо, что непойми кто на основании одних лишь подозрений - к кому угодно в хату вломиться может" и "людонькы рятуйте! - тут пидозрамы тыск на уважаемого человека роблять!" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 16:20
ЛАД написав:Но работающий полный день человек на Западе не будет думать, что ему не хватит денег прокормить и одеть семью.
це як би то коректніше сказати - МАНІПУЛЯЦІЯ... Є бомж , який "працює" 18 годин недосипаючи/недоїдаючи - і при цьому точно ніколи не забезпечить свою сімю Є роботяга... який пропиває більше ніж заробляє - цей також не забезпечит Є висококласний фахівець який може витрачати на ігроманію чи наркомані. чи жінкоманію.. чи ще там якусь манію не тільки те що заробляє а й те що позичив в банку під заставу житла отриманого від батьків... Є просто роботяга якому нічого складнішого від віника доручити не можна.... Таких мною описаних на Заході до 10%.... Друге питання що у нас є ТАКІ самі і їх БІЛЬШЕ по тій простій причині що ефективність праці напряму залежить від капіталізації робочого місця... а так як капіталів у нас дико не вистарчає- то й капіталізація бажає надіятись на краще... От і виходить до 10% маргіналів Додаємо 20% тих в кого робочі місця створені по технологіям і з інструментів в кращому випадку з часів нациського рейху.. і все - проблеми з бюджетом вже гарантовані А якщо сюди ж додати 20% тих хто взагалі не платить ні копійки податків... то нас виручає тільки те що цих 20% як правило частково розчинились в перших двох групах...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 лип, 2025 16:31
budivelnik написав: ЛАД написав:Но работающий полный день человек на Западе не будет думать, что ему не хватит денег прокормить и одеть семью.
це як би то коректніше сказати - МАНІПУЛЯЦІЯ... Є бомж , який "працює" 18 годин недосипаючи/недоїдаючи - і при цьому точно ніколи не забезпечить свою сімю Є роботяга... який пропиває більше ніж заробляє - цей також не забезпечит Є висококласний фахівець який може витрачати на ігроманію чи наркомані. чи жінкоманію.. чи ще там якусь манію не тільки те що заробляє а й те що позичив в банку під заставу житла отриманого від батьків... Є просто роботяга якому нічого складнішого від віника доручити не можна.... Таких мною описаних на Заході до 10%....
Це з вашого особистого досвіду, ви десь жили/працювали, в колективі було 10% бомжів, наркоманів, алкашів, ігроманів?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
|