Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1462714628146291463014631 ... 14677>
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 22:57

Hotab написав:UA

колекції черепів вбитих ворогів в кожного дронщика відступаючої української армії.

Це може бути така ж алегорія , як «у кожного лікаря є власне кладовище».

Доречі, ви зайво йорнічаєте «відступаюча». Вона «в обороні». І в обороні дронщикам чи не найкраще бити тих, хто наступає.
У вас «візуально ні контакти» (с) були в обороняючійся аоміі, чи у відступаючої?

Зазвичай такі "трофеї" бувають в наступаючої армії.
Молоді роки витратив на наружку.
Які в мене ще можуть бути контакти?
Хто на що вчився...
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 23:02

Приставили за мышкой нарушку

UA написав:
  Hotab написав:UA

колекції черепів вбитих ворогів в кожного дронщика відступаючої української армії.

Це може бути така ж алегорія , як «у кожного лікаря є власне кладовище».

Доречі, ви зайво йорнічаєте «відступаюча». Вона «в обороні». І в обороні дронщикам чи не найкраще бити тих, хто наступає.
У вас «візуально ні контакти» (с) були в обороняючійся аоміі, чи у відступаючої?

Зазвичай такі "трофеї" бувають в наступаючої армії.
Молоді роки витратив на наружку.
Які в мене ще можуть бути контакти?
Хто на що вчився...

Як скажете… Де ви, а де «молоді роки»..
Тут в 50 сітківка у підвального тойво. А вам же більше
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2447 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 23:16

Hotab написав:Як скажете… Де ви, а де «молоді роки»..
Тут в 50 сітківка у підвального тойво. А вам же більше

Дівкам я вже не цікавий.
Антиквариат :mrgreen:
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 23:18

ЛАД написав:
  Shaman написав:.......
ніхто не знає, як воно б було. але якби замість доріг на Чонгарі були б суцільні траншеї - доля півдня могла бути зовсім іншою. основна ідея наступу Раші в лютому 2022 - що їх тут будуть зустрічати квітами. Зе гадаю теж доклався до формуваня такої думки. за Пороха таких думок в Раші не було б
Господи, до чего же надоело!
Я вам уже писал - не ваше это.
Петя много нарыл за 5 лет траншей на Чонгаре?
Раша ориентировалась/интересовалась взглядами Пети или Володи? Они ему до лампочки.
Или вы думаете, что Путин рассчитывал, что Зеленский лично выйдет встречать войска с хлебом-солью и вручит им ключи от города?

звісно, лише ваша думка має значення :D а мені, замість аргументів - не моє це. хитродупо :lol:

а чого було копати Чонгар під час каденції Пороха? тоді Мінські діяли. Зе просрав 2021 рік, коли прямим текстом казали, що буде вторгнення. Порох в 2021 році діяв би зовсім по-іншому. й нагадати про зраду голів Херсонського та Харківського СБУ, бо головою СБУ призначив некомпетентного приятеля? а так втратили південь, ЗАЕС й купи загиблих в Маріуполі - це вже питання після війни, але його будуть розбирати
де ми відкинули той план, що за вигадки? ми були готові обговорювати план - його відкинула Раша.
У вас с памятью совсем плохо?
Начальный план Трампа мы отвергли и предложили какой-то свой, разработанный совместно с Европой.
руські й наш, й американський план відкинули. буду лупати цю тупість до кінця - ПЕРЕМОВИН НЕ ХОЧЕ РАША...
/quote]
ЛАД, це зараз чергова ІПСО від Раші - ми готові до перемовин, проти Україна (що брехня). а чого її ви підтримуєте? та й Banderlog в унісон?
Не хочет Путин. Точнее, хочет, но больше, чем мы согласны.
Проблема в том, что война на нашей территории, разрушаются больше наши города и сёла. Поэтому мы больше заинтересованы в переговорах, соответственно, должны больше проявлять инициативы.[/quote]
це як при зґвалтуванні - жертва більш зацікавлена, тому має підмахувати, щоб той закінчив швидше. головна ініціатива - наносити більше шкоди - й на території Раші, й по знищенню окупантів в Україні. треба робити війну дуже дорогою для Раші...
ще раз - ми відкрити для перемовин, проти Раша. які публікації - оці вимоги Раші неодноразово озвучували й Лавров, й Пєсков, й інші офіційні особи - як мінімум 4 області. все, інших пропозицій від Раші немає.
Уже много раз писал, требования в публичной сфере и до переговоров могут сильно отличаться от того, на что согласятся на переговорах.
Что говорилось в Стамбуле я понятия не имею. И вы тоже. Потому о переговорах я вообще не высказываюсь. И не обсуждаю.

а як не обговорюєте, то не треба про нашу ініціативу - наших ініціатив достатньо
з точки зору жертв цивільного населення - так, це не ми, а Раша займається терором. з точки зору деградації економіки - в них проблем набагато більше. але у вас не вистачає профільної освіти, але є бажання заперечувати будь-які проблеми Раші. й знову - пропозиції є, окрім як продовжувати боротися? пропозицій немає...
"не вистачає профільної освіти" это сильный аргумент. :)
Но я вижу количество разрушенных заводов. Как минимум в Харькове. Думаю, Харьковом это не ограничивается. Разрушенная энергетика. Не полностью, но очень сильно. Чего стоит одно только Каховское водохранилише.
"будь-які проблеми Раші" никто не заперечує. Они есть.
Но у вас примерно профильное образование. И у вас хватает совести писать, что "в них проблем набагато більше"?
Если завтра подпишут мирный договор и снимут санкции (хотя бы основные), экономика Раши тут же начнёт работать так же, как до войны.
А сколько лет придётся восстанавливать разрушения нам? Да даже "просто" разминировать поля и леса...
Когда вы пишете такое... даже разговаривать с вами не хочется.

звісно не хочеться. бо як же можна визнати, що все це наслідки агресії Раші. й мінування, й жертви серед населення. це з вами розмоляти нема бажання, бо ви свідомо заплющюєте очі на злочини Раші. вже міжнародні організації визнають системність злочинів, як у нацистів під 2СВ - а ви всі співаєте, це війна. якщо війна - то тоді погодьтесь - німці теж просто воювали під час 2СВ - які претензії? теж уникаєте цього питання.

економіка працювати не почне, як раніше. санкції не знімуть, це перше. друге, в них повернеться до дому купа злочинців, які відчули кров та легкі гроші. й це буде не ПТСР - це будуть реальні банди - можемо їм лише успіхів побажати. ринок Європи втрачений - що по газу, що по вугіллю. тому як раніше - це вигадка.

й ще ви забуваєте - після мирного договору ОБОВ'ЯЗКОВО на Рагші виникне питання - а заради чого війна? заради цих областей - стільки людей загинуло, й стільки економічних втрат? питання як голосно його будуть задавати, а задавати будуть...
якби не НАБУ та САП разом з Шабуніним - от тоді ми побачили, що таке корупція. щоб оцінювати - треба якийсь критерії. на цьому починаються лише суб'єктивні оцінки та спекуляції. в першу чергу про неефективність НАБУ розповідають самі корупціонери - грошей достатньо для чорного піару...
Вообще-то, методы оценки работы правоохранительных служб хорошо известны.
Это количество приговоров и количество возвращённых денег. А лучше количество предотвращённых случаев и сумм растраты государственных средств. Чтобы не получалось, как пишет будивельник - когда борьба с коррупцией обходится дороже коррупции.

ну так "палочная система". совок не виводиться. а як порахувати попереджені випадки? поліція ж до рівня ДАІ не повернулася, ні? й права вже не так легко отримати, чи не так? прозорро працює? моде не так, як хочеться, а звідки йде іфно про корупцію - кроків зроблено достатньо - будемо й дал рухатися. зараз ваш Зе один з тих, хто гальмує боротьбу з корупцією...й по податковій теж рух є, але його ви точно не бачите 8)

корупція є різна, й це можна було б обговорити, якби це було комусь цікаво, а не лише накидати.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 23:20

UA написав:...
Кабін може хоч якісь репресії проти тупих рагулів провести?
Поки тільки найкращих людей з України репресіями та переслідуваннями видавлюють.

а треба таких, як UA... чи ти вже втік? дякувати Богу...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 23:35

Shaman написав:
  UA написав:...
Кабін може хоч якісь репресії проти тупих рагулів провести?
Поки тільки найкращих людей з України репресіями та переслідуваннями видавлюють.

а треба таких, як UA... чи ти вже втік? дякувати Богу...

Вспомнишь дурака — он и появится
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 00:16

Клоп з підвала в ліжко не залізе

flyman написав:
  UA написав:Дівкам я вже не цікавий.
Антиквариат :mrgreen:

а в младовоєнпєнса хронічний нетойвос 4ї степені

Не та сітківка , не той Ночкін, не те життя
Зображення

flyman написав:лайфак ставити ніжки ліжок в залізні/люмієві миски з водою, є шанс, що не всі клопи допливуть, але є ще пікувальники зі стелі

Яка баба таке побачивши витримає
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2447 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 06:58

detroytred написав:
  budivelnik написав: через 20 років на мене працював капітал а не я...
Проспівав казкар, який і через 30 років на вихідні та свята сам стає за прилавок.
Звісно пояснюючи це -- бажанням поспілкуватися з покупцями((
Згадав Де-Біл історію 15 річної давності....
Так було , років10-15 тому стояв, а 25-30 років тому стояв цілодобово..
Тому
Береш 1990 додаєш до нього 20 років і отримуєш 2010 - коли Будівельник вже не стояв за прилавком навіть в свята.

ПС
ти туалети драїв своєю зубною щіткою курсантом і це було приблизно тоді ж коли я стояв за прилавком.
Тому втикаючи комусь- згадай що робив сам.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 07:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

кому треба корегувати зір, хто не бачить? :D
Росія вимагає капітуляції України і не зацікавлена в компромісах для завершення війни
Аналітики проаналізували заяви російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова, який повторив риторику диктатора Володимира Путіна й очільника Білорусі Олександра Лукашенка про мирні переговори та «корінні причини» війни в Україні. Лавров також звинуватив Київ в уповільненні темпів перемовин.

Заяви очільника МЗС РФ містили багато тих самих фраз і нюансів, що й заяви Путіна та Лукашенка 1 серпня. Це вказує на те, що ці наративи є частиною інструкцій Кремля для російських чиновників щодо того, як формулювати переговорний процес, оцінює ISW.

пропаганда вищий рівень - Раша звинувачує нас в тому, що робить сама. й місцеві корисні ідіоти (а може п'ята колона) активно цей меседж проштовхують тут... типу ми не надто активно проводимо перемовини.

й Глобальний Південь - збіговисько лицемірів. всі так співчувають палестинцям, но щось не хочуть помічати, що в нас щодень гинуть цивільні, в тому числі діти. нічого, воно ще все повернеться...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 08:09

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав: через 20 років на мене працював капітал а не я...
Проспівав казкар, який і через 30 років на вихідні та свята сам стає за прилавок.
Звісно пояснюючи це -- бажанням поспілкуватися з покупцями((
Згадав Де-Біл історію 15 річної давності....
Так було , років10-15 тому стояв, а 25-30 років тому стояв цілодобово..
Тому
Береш 1990 додаєш до нього 20 років і отримуєш 2010 - коли Будівельник вже не стояв за прилавком навіть в свята.

ПС
ти туалети драїв своєю зубною щіткою курсантом і це було приблизно тоді ж коли я стояв за прилавком.
Тому втикаючи комусь- згадай що робив сам.

Добре, що не став зараз співати про "поспілкуватися з покупцями".
2025-10=2015 , а не "і отримуєш 2010 - коли Будівельник вже не стояв за прилавком навіть в свята."
Меншу цифру з твоїх 10-15 треба брати((
Тим паче, що ліньки шукати, про прилавок на свята та вихідні ти писав менше, ніж 10 років тому.

Знов же брешеш і будуєш на цьому. Про "ти туалети драїв своєю зубною щіткою курсантом". Мабуть по своєму навчанні в школі прапорів судиш. Кумедний кусок..
Й не тупи. Ти до розвалу совдепу служив в РА, я навчався теж до розвалу, то ти не міг за прилавком в той час стояти.
До речі, і куди ти пішов після звільнення? В держконтору будівельну чи за прилавок?

Все в тебе, як завжди, будується на брехні. Інакше ніяк, бо ні на чому.
Співак..
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1462714628146291463014631 ... 14677>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість