Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1462614627146281462914630 ... 14678>
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 20:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:до чого тут мої зауваження про твою брехню-дурню-єралашики-шнобелівщину стосовно предмету --- розвитку ринку та деяких інших --- до твоєї сплати податків?
До того що ти ЗДУРІ критикуєш моє рішення не чекати приходу можновладців, але за рахунок таких як я ОТРИМУЄШ в два рази більше ніж отримував би якби ми діяли по твоєму алгоритму.

Ще раз
Податки=дохід Держави
З доходу Держави платять пенсії і все інше
Податки всього 2 млн таких як я= 50% всівх податків сплачених в Державі.
Тому не будь нас (які йшли не завдяки а наперекір) ти і тобі подібні мали б менше.

Тому три рази подумай кого варто критикувати а чиї алгоритми просувати.

detroytred написав:Зробити так, щоб оті мільйони сплачували податки..., це пряма безпосередня функція управлінців-можновлалців-регуляторів ринку.
Труси-хрестик
Так можновладці СТВОРИЛИ систему по якій такі як я змогли заробити стільки що такі як ти можуть отримувати в два рази більше
Чи можновладці недопрацювали?

Ти б якось визначився, хоча б в межах одного повідомлення
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 21:10

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:Приклади Лікуаня-Бальцеровича - це приклади коли суспільство було готове і прийшов лідер який вів у тому напрямку в якому хотіло йти суспільство
Треш(((
На заміну кому прийшов Куань? (Самому собі. Сам змінив СВОЮ мету).
І звідки прийшов Бальцерович? (З інституту марксизму-ленінізму ((((
Ти хоч колись аналізуєш те що читаєш?
Де я писав
НА заміну?
Де я акцентував ЗВІДКИ ?
Де я озвучував МЕТУ Лікуаня чи Бальцеровича?
Головний посил
це приклади коли суспільство було готове і прийшов лідер який вів у тому напрямку в якому хотіло йти суспільство
Так що почитай-подумай.

Читаю - прийшов лідер.
Куань не прийшов, а вже давно був.

А в Бальцеровича макнув, щоб потролити твій спів про "вимруть совки" і отоді...
Самий совок Бальцерович (викладач інституту марксизму-ленінізму ((((( реформував Польщу.

І твоя пісня про начебто готове до реформ суспільство спростовується чучелами кіз під вікнами Бальцеровича та виступами проти реформ сингапурцями.

Змінилася по суті лише мета управлірців-можновладців. Метою стало дійсно реформування. Для подальшого розвитку.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 21:19

budivelnik написав:
  detroytred написав:до чого тут мої зауваження про твою брехню-дурню-єралашики-шнобелівщину стосовно предмету --- розвитку ринку та деяких інших --- до твоєї сплати податків?
До того що ти ЗДУРІ критикуєш моє рішення не чекати приходу можновладців, але за рахунок таких як я ОТРИМУЄШ в два рази більше ніж отримував би якби ми діяли по твоєму алгоритму.

Ще раз
Податки=дохід Держави
З доходу Держави платять пенсії і все інше
Податки всього 2 млн таких як я= 50% всівх податків сплачених в Державі.
Тому не будь нас (які йшли не завдяки а наперекір) ти і тобі подібні мали б менше.

Тому три рази подумай кого варто критикувати а чиї алгоритми просувати.

detroytred написав:Зробити так, щоб оті мільйони сплачували податки..., це пряма безпосередня функція управлінців-можновлалців-регуляторів ринку.
Труси-хрестик
Так можновладці СТВОРИЛИ систему по якій такі як я змогли заробити стільки що такі як ти можуть отримувати в два рази більше
Чи можновладці недопрацювали?

Ти б якось визначився, хоча б в межах одного повідомлення

Здурі - це все в тебе.

А стосовно ж другого, то ти знов прибріхуєш -- забуваючи, що розвиток ринку країни - це розвиток не тільки 5% найпотужніших, а всього ринку загалом.
І то! Тобі вже ЛАД нагадав -- за сприятливих умов ти мав би рази більший результат.
30 років важко працювати, мати отакі фізичні дані, досвід керування колективом, золоту медаль школи ... жити на 1/3 родиною і 14 млн. грн. на виході ---- треш... При меті діяльності -- заробити капітал (хоч на будь-чому. Хоч на равликах).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 21:31

budivelnik написав:..........
Давайте зайдемо з другого боку
Припустимо що сьогодні середній рівень споживання мяса -10 кг на людину...
І цей рівень ОБМЕЖЕНИЙ випуском мяса..., але в навколишніх країнах середній рівень споживання мяса 20 кг...
Що відбудеться якщо 2 з десяти виробників мяса вирішать працювати більше(навіть не продуктивніше чи ефективніше (бо для цього потрібні інвестиції) а просто банально БІЛЬШЕ... тобто замість 160 годин/місяць , почнуть працювати 200 годин в місяць ?
Хтось збідніє? Ні
Просто в середньому на ринку люди зможуть зїсти по 10+(20%*30%=6%)=0,6 кг мяса....
Так , при цьому 20% працівників стануть на 30% багатшими в порівнянні з попередніми періодами... але де тут програвші?
Мяса- більше , попит на комплектуючі до мяса-на 6% вищий, капітал на руках на 6% більше...
Тобто всього 20% працівників- збільшивши ОБЄМИ праці на 30% - перетворять країну з ростом в 0% на країну з ростом 6%..
Ось Вам і вплив ларьочника на кінцевий результат.
Простите не понял.
От того, что 20% працівників начнут работать на 30% дольше увеличится производство мяса? :shock:
Что, свиньи, крс, куры увеличится поголовье или они станут быстрее набирать вес? По-моему, пример неудачный.

2 Є теорія( це Закон) є практика(це ресурси)
Якщо є РЕСУРСИ - то можна обійтись і без законів
Якщо ресурсу нема - то жоден закон не допоможе.
"Є теорія є практика" нет ни одной страны в мире, которая обходилась бы без законов.

В нашому випадку найнеобхіднішим ресурсом-є недостатність власного капіталу.
Казочки про зовнішній капітал і так далі- мені обговорювати не хочеться
Якщо зовнішній інвестор приносить 100 одиниць- то на протязі якогось часу він забере 120.
Тому кредити (зовнішні) а особливо коли вони беруться на споживання(виплати пенсій) - приводять тільки до стабільного погіршення ситуації.
Забере.
Но практика показывает, что при хороших законах в стране остаётся больше.
Яркий пример - Китай.

ЛАД написав:А в обоих ваших примерах виноваты таки в значительной степени лікарі. Точнее, не лікарі, наука медицина. Пока что нет чётких рекомендаций, как дожить до 120 лет. Кроме общих рекомендаций - не пить, не курить и быть достаточно физически активным. И часто нет достаточно эффективных лекарств (а порой и просто нет лекарств).
Хотя, конечно, виновато и население - люди часто не выполняют даже эти общие и широко известные рекомендации.
Я не здивований....
В будь якого носія совкового менталітету- в його проблемах крайня завжди невістка....
1 Є лікар(можновладець) який ЗНАЄ як зробити ПРАВИЛЬНО - чи може він це правильно зробити в суспільстві яке в середньому робить ще більш не правильно ніж він сам
Вы совсем не читаете, на что отвечаете?
Я, вроде, написал, что "нет чётких рекомендаций, как дожить до 120 лет", а вы птшете, что "лікар... ЗНАЄ як зробити ПРАВИЛЬНО".

2 Простий приклад
Лікарі звичайно живуть довше ніж прості люди... але не критично довше, може +1-3 роки...
Виходить вони НАВІТЬ СЕБЕ не в стані змусити робити все вірно..
Откуда такая статистика?
И, может, не живут дольше именно потому, что не знают как?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 21:37

detroytred написав:забуваючи, що розвиток ринку країни - це розвиток не тільки 5% найпотужніших, а всього ринку загалом.
Скажу тобі страшну річ
Перше - 50% населення СВІТУ не має заощаджень від слова взагалі
2 Ті 50% які володіють 100% заощаджень поділені також на дві групи по рівню заощаджень
Перших 49% - мають стільки ж скільки й останній 1%.
3 Треба вміти відрізняти відносні і абсолютні цифри..
а - я жив на 30% від свого доходу перших 10 років... але при цьому витрачав на сімю в абсолютних цифрах стільки ж скільки витрачали мої працівники.
Тобто моїх 30% вже через 10 років дорівнювали 100% середньостатистичного
4 Такі високі доходи це не тільки хороша освіта( медалі в мене не було , була одна четвірка з української мови), а за рахунок того що я витрачав МЕНШЕ ніж заробляв-постійно капіталізуючи свої ( а потім і найнятих) робочі місця.І де факто , через 20 років на мене працював капітал а не я...
5 Ти б може подумав
А чому це я цілий час коли кажу що КОЖЕН МОЖЕ ПОКРАЩИТИ СВОЄ- обмежую коло потенційних учасників верхньою межою заробітку? всього дві середніх по Україні(40000)
А все тому що це СУМИ які повністю йдуть на споживання. Тобто людина не створює додатковий капітал при таких заробітках , вона більше працює і більше витрачає... але працюючи і витрачаючи вона сплачує податків в Бюджет більше ніж отримує з нього послуг , а раз так то Бюджет отримує РЕСУРС для того щоб... і далі вже по твоєму тексту МОЖНОВЛАДЦІ могли.....

Тобто
розвиток буде тим швидшим чим більше ресурсу можна буде вкладати в капіталізацію робочих місць
5% найбагатших - платячи високі в абсолютних цифрах податки( а у відносних 50% від Бюджету) - ледве ледве закривають діри Бюджету по утриманню непрацездатних ( та й то на мізерному рівні)
Тому
Поки не зявляться ті хто ЗАХОТІВШИ багато витрачати - зможе самостійно необхідні суми заробляти - доти ринок буде розвиватись так як розвивається.
8 млн ( і 10 млн їх сімей) - взагалі нічого не платять
8 млн ( і 10млн їх сімей) -платять рівно стільки скільки на себе витрачають з Бюджету
2 млн ( і 3 млн їх сімей) -платять в 10 разів більше ніж на них витрачає Бюджет і за цю різницю живе 8 млн не платників.

Звідки взятись ресурсу?
Тільки перевівши тих хто не платить в групу платників за себе , а частину тих хто платить за себе в групи тих хто переплачує

І це можливо ВИКЛЮЧНО шляхом самостійного прийняття такого рішення. Жодна пропоганда без СИЛОВИХ методів а-ля сталін/гітлер(концтабори)-цього зробити на протязі одного покоління - не в стані.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 21:42

detroytred написав:І твоя пісня про начебто готове до реформ суспільство спростовується чучелами кіз під вікнами Бальцеровича та виступами проти реформ сингапурцями.
Ти в стані зрозуміти і відділити люмпенів а-ля ти ( яким завжди всі винні) від створювачів а-ля я-яким просто не треба заважати і такі як ти з того отримають більше.
Якби Польща була готова на 100% ( а не на 30 -кількість тих хто працював в частковій приватній власності і розумів що це і з чим їдять) - то вона б перегнала США ( бо і там своїх люмпенів хоя пятою точкою жуй), тому серед половини населення яке хоче щоб їм давали - завжди знайдуться дурні з жупелами

Але там де в Польщі було 30% більш менш уявляючих що таке капіталізм- в Україні СЬОГОДНІ менше 10% тих хто уявляє що таке капіталізм на рівні поляків 1990 року...

ПС
поляки заблокували наш зерновий експорт.... ми переорієнтували потоки через Румунію/Болгарію, польські порти втратили трафік зерна..
Питання
Вони що дурні?
чи просто завжди є жменька дурнів через яку прийдеться страждати іншим.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 22:11

Shaman написав:.......
ніхто не знає, як воно б було. але якби замість доріг на Чонгарі були б суцільні траншеї - доля півдня могла бути зовсім іншою. основна ідея наступу Раші в лютому 2022 - що їх тут будуть зустрічати квітами. Зе гадаю теж доклався до формуваня такої думки. за Пороха таких думок в Раші не було б
Господи, до чего же надоело!
Я вам уже писал - не ваше это.
Петя много нарыл за 5 лет траншей на Чонгаре?
Раша ориентировалась/интересовалась взглядами Пети или Володи? Они ему до лампочки.
Или вы думаете, что Путин рассчитывал, что Зеленский лично выйдет встречать войска с хлебом-солью и вручит им ключи от города?

де ми відкинули той план, що за вигадки? ми були готові обговорювати план - його відкинула Раша.
У вас с памятью совсем плохо?
Начальный план Трампа мы отвергли и предложили какой-то свой, разработанный совместно с Европой.

ЛАД, це зараз чергова ІПСО від Раші - ми готові до перемовин, проти Україна (що брехня). а чого її ви підтримуєте? та й Banderlog в унісон?
Не хочет Путин. Точнее, хочет, но больше, чем мы согласны.
Проблема в том, что война на нашей территории, разрушаются больше наши города и сёла. Поэтому мы больше заинтересованы в переговорах, соответственно, должны больше проявлять инициативы.

ще раз - ми відкрити для перемовин, проти Раша. які публікації - оці вимоги Раші неодноразово озвучували й Лавров, й Пєсков, й інші офіційні особи - як мінімум 4 області. все, інших пропозицій від Раші немає.
Уже много раз писал, требования в публичной сфере и до переговоров могут сильно отличаться от того, на что согласятся на переговорах.
Что говорилось в Стамбуле я понятия не имею. И вы тоже. Потому о переговорах я вообще не высказываюсь. И не обсуждаю.

з точки зору жертв цивільного населення - так, це не ми, а Раша займається терором. з точки зору деградації економіки - в них проблем набагато більше. але у вас не вистачає профільної освіти, але є бажання заперечувати будь-які проблеми Раші. й знову - пропозиції є, окрім як продовжувати боротися? пропозицій немає...
"не вистачає профільної освіти" это сильный аргумент. :)
Но я вижу количество разрушенных заводов. Как минимум в Харькове. Думаю, Харьковом это не ограничивается. Разрушенная энергетика. Не полностью, но очень сильно. Чего стоит одно только Каховское водохранилише.
"будь-які проблеми Раші" никто не заперечує. Они есть.
Но у вас примерно профильное образование. И у вас хватает совести писать, что "в них проблем набагато більше"?
Если завтра подпишут мирный договор и снимут санкции (хотя бы основные), экономика Раши тут же начнёт работать так же, как до войны.
А сколько лет придётся восстанавливать разрушения нам? Да даже "просто" разминировать поля и леса...
Когда вы пишете такое... даже разговаривать с вами не хочется.

якби не НАБУ та САП разом з Шабуніним - от тоді ми побачили, що таке корупція. щоб оцінювати - треба якийсь критерії. на цьому починаються лише суб'єктивні оцінки та спекуляції. в першу чергу про неефективність НАБУ розповідають самі корупціонери - грошей достатньо для чорного піару...
Вообще-то, методы оценки работы правоохранительных служб хорошо известны.
Это количество приговоров и количество возвращённых денег. А лучше количество предотвращённых случаев и сумм растраты государственных средств. Чтобы не получалось, как пишет будивельник - когда борьба с коррупцией обходится дороже коррупции.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 22:35

budivelnik написав:
  detroytred написав:І твоя пісня про начебто готове до реформ суспільство спростовується чучелами кіз під вікнами Бальцеровича та виступами проти реформ сингапурцями.
Ти в стані зрозуміти і відділити люмпенів а-ля ти ( яким завжди всі винні) від створювачів а-ля я-яким просто не треба заважати і такі як ти з того отримають більше.

Тебе в тисячний раз макнути у визначення категорії "люмпен"?
Тобто ти знов будуєш на брехні.

Ну спробуй-то обійтись без цього.
Ну і ніяк не можеш, бо...((

Дурко, період, коли достатньо було лише не заважати, давно пройшов.
В 90-ті... коли управлінці-регулятори ринку й не заважали, не лізли, роби, що хоч...

Але він вичерпався і для подальшого розвитку необхідні дії, рішення з боку регуляторів. Щоб вони інструментами держави сприяли розвитку подальшому. Через створення сприятливих умов.

Так було, є всюди.
Ти ж застряг в минулому. Бо невіглас, не розумієш суті речей, бачиш лише частки картини.
Ще й місію вигадав собі і цим остаточно закостенів у своїх шнобелівських єралашиках.
На це ще комплекси наклалися.
Тепер, як Ієгови, чіпляєшся до інших.

До речі, я не веду мову, що мені винні і тим паче всі. Ти знов будуєш на брехні.
Обов'язки та відповідальність управлінців чітко визначені. Саме за це вони отримують зп, пільги та різні преференції.
І ніхто за них їх функцій не виконає.
Яких би місіонерських пісень ти не співав.

Тож гуляй, місіонер.
Є більш цікаві предмети для обговорень, ніж постійне спростування твоєї брехні(( та відсеб'ятинних єралашиків.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 22:43

UA

колекції черепів вбитих ворогів в кожного дронщика відступаючої української армії.

Це може бути така ж алегорія , як «у кожного лікаря є власне кладовище».

Доречі, ви зайво йорнічаєте «відступаюча». Вона «в обороні». І в обороні дронщикам чи не найкраще бити тих, хто наступає.
У вас «візуальні контакти» (с) були в обороняючійся армії , чи у відступаючої?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2447 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 02 сер, 2025 22:55

budivelnik написав: через 20 років на мене працював капітал а не я...

Проспівав казкар, який і через 30 років на вихідні та свята сам стає за прилавок.
Звісно пояснюючи це -- бажанням поспілкуватися з покупцями((
detroytred

Профіль

#<1 ... 1462614627146281462914630 ... 14678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей