fox767676 написав:Ще одні педики що заховалися за окривавленою українською спиною І крутять дулі не буду писати крамолу, але в мене дуууже погані передчуття щодо геополітичних перспектив східно\центральної Європи бо їх Господь рано чи пізно покарає
Поляки розмірковують куди подіти старі танки, якщо не передавати їх Україні Через надходження великої кількості сучасних танків у Польщі почали розглядати варіанти подальшого використання старих Т-72 та PT-91 крім їхньої передачі до України
У сучасній війні танки що старі, що нові не мають того значення, що в часи 2СВ, коли танковий клин туда, інший сюда, армія Гудеріана, армада на Дубно
бліцкріг то не тільки про танки а і про звязок, а головне це взаємодія військ. ) й іще, в вермахт напав на ссср на кінній тязі і на велосипедах)
Banderlog написав:бліцкріг то не тільки про танки а і про звязок, а головне це взаємодія військ. ) й іще, в вермахт напав на ссср на кінній тязі і на велосипедах)
І шо, на велосипедах до Москви доїхали ? ))
Чи до цього винесли аеродроми срср ? (ссср - дійсно ? повне паливо від тебе)
https://m.youtube.com/watch?v=HBLk3JsSEys Коротко: Чалий (бувший посол в США) каже, що все більше схоже на імітацію та затягування часу. Рфія намагається виграти час введення додаткових санкцій. Трамп намагається досягти зупинки війни хоч на місяць, аби оголосити своїм досягеннням. Що Трамп та пу хоч щось довели суспільству про контакти сторін, а Зе нічого. Тобто що поки нічого невідомо((
Але Україні вкрай не треба сідати за стіл перемовин з рфію і Штатами, як посередником, без Європи. Що опитування треба проводити перш за все на фронті. Щоб враховувати на які умови перемир'я-закінчення війни згодні фронтовики. І що зупинка вогню в небі (припинення ударів по глибоким тилам) вигідна рфянам.
Новий план миру Трампа, який рфія про всяк випадок назвала "приємлімим". Обриси поки розмиті, але вже проглядаються умови дещо гірші за попередні - очікувано. Думаю, Зе відкине цей план, як і попередній, бо ж а як же "війна до 2035", "воювати будуть всі", тільки кордни 91, репарації, "справедливий мир", "посилиться і знову нападе"... А пазітівні і марахвони пізніше нас просвітять, що план був фейковий, що насправді вимагали 4 області і ще щось.
detroytred написав:https://m.youtube.com/watch?v=HBLk3JsSEys Коротко: Чалий (бувший посол в США) каже, що все більше схоже на імітацію та затягування часу. Рфія намагається виграти час введення додаткових санкцій. Трамп намагається досягти зупинки війни хоч на місяць, аби оголосити своїм досягеннням. Що Трамп та пу хоч щось довели суспільству про контакти сторін, а Зе нічого. Тобто що поки нічого невідомо((
Але Україні вкрай не треба сідати за стіл перемовин з рфію і Штатами, як посередником, без Європи. Що опитування треба проводити перш за все на фронті. Щоб враховувати на які умови перемир'я-закінчення війни згодні фронтовики. І що зупинка вогню в небі (припинення ударів по глибоким тилам) вигідна рфянам.
Schmit написав: Новий план миру Трампа, який рфія про всяк випадок назвала "приємлімим". Обриси поки розмиті, але вже проглядаються умови дещо гірші за попередні - очікувано. Думаю, Зе відкине цей план, як і попередній, бо ж а як же "війна до 2035", "воювати будуть всі", тільки кордни 91, репарації, "справедливий мир", "посилиться і знову нападе"... А пазітівні і марахвони пізніше нас просвітять, що план був фейковий, що насправді вимагали 4 області і ще щось.