ЛАД написав:......... Но тот же пример Китая. Конечно, нельзя сказать, что там "вільна людина", но более "вільна", чем до начала роста, при Мао. И экономический рост, модернизация экономики достигнуты не за счёт "держава понад усе". И не за счёт "інших країн". Тоже самое в Ю. Корее. .........
..... Можно, конечно, сказать что-то типа "но до того в деревнЯх они так и пахали", но всеравно как-то оно не сильно на Свободу похоже...
У меня, вроде, ясно написано и вы ещё и правильно выделили. Так с чем вы не согласны?
Да и с «не за счёт "інших країн"» не все так однозначно: там полный реверс получился -- рост за счет того, что "інші країи" прямо вагонами бабло несли...
Это не "за счёт", а "благодаря". Сильно разные вещи.
Да и в Ю. Корее: да, у них не "держава понад усе" - у них "чеболь понад усе"...
Нет смысла вдаваться в обсуждение чеболей. Свои "чеболи" можно при желании найти в любой стране. Но чеболи там были и раньше. А быстрого роста не было. Ну и плюс то, что вы выделили в моей цитате. Так что ваши возражения это, похоже, просто спор ради спора.
❗️Закріпити за рф контроль над частиною окупованих територій в обмін на виведення російських військ з інших районів – такий варіант може запропонувати путін на зустрічі з Трампом, – WSJ
Президент США, ймовірно, закликатиме Київ та союзників прийняти цю пропозицію. А у разі відмови України та Європи щодо такого «плану дій», Трамп може припинити розвідувальну та військову підтримку України.
*Тож смачної кави Посполиті! Я не думаю, що ми входимо в період турбулентності... поки що турбулентність схожа на розхитування вагона для імітації руху... Йде величезна інфо війна... всі всіх найо... Всі "ескалації" відбуваються виключно в ТГ та газетах... що призводить до постійних спростувань та перебивок...* (С)
❗️Закріпити за рф контроль над частиною окупованих територій в обмін на виведення російських військ з інших районів – такий варіант може запропонувати путін на зустрічі з Трампом, – WSJ
Президент США, ймовірно, закликатиме Київ та союзників прийняти цю пропозицію. А у разі відмови України та Європи щодо такого «плану дій», Трамп може припинити розвідувальну та військову підтримку України.
Згоден з Портніковим. Уж пу точно з тієї плеяди можновладців, які на зустрічах тільки підписують вже домовлене між командами сторін і узгоджене з ними зарання, та "фоткаються".
Зе і Трамп вже з іншої кагорти, яка вирішує під час зустрічі.
Тобто пу, якщо збираєтеся щось запропонувати, то запропонує зарання і не дьорниться, поки не отримає відповіді. Да ще й з гарантіями. Щоб не сталося, як отоді в Парижі.
Імхо. Саму значну родзинку помітив Швець (у тому посиланні від Бандерлога) -- про координацію Трампа і Рубіо. Начебто Рубіо не зовсім в курсі дій команди Трампа.. Бо як стверджує експерт, Рубіо-Венс це основні гравці (представники глубинної держави, хрестоносці)), а Трамп лише вітрина (ступінь рокети)), така ж, як і Маск. На якому взлетіли, проїхали та відкинули після виконання своєї функції.
detroytred написав:*Тож смачної кави Посполиті! Я не думаю, що ми входимо в період турбулентності... поки що турбулентність схожа на розхитування вагона для імітації руху... Йде величезна інфо війна... всі всіх найо... Всі "ескалації" відбуваються виключно в ТГ та газетах... що призводить до постійних спростувань та перебивок...* (С)
в Чаплиги живий мисливець з ружбайкою без патронів перетворився на задраного медведем дикобраза з голками.
detroytred написав:*Тож смачної кави Посполиті! Я не думаю, що ми входимо в період турбулентності... поки що турбулентність схожа на розхитування вагона для імітації руху... Йде величезна інфо війна... всі всіх найо... Всі "ескалації" відбуваються виключно в ТГ та газетах... що призводить до постійних спростувань та перебивок...* (С)
в Чаплиги живий мисливець з ружбайкою без патронів перетворився на задраного медведем дикобраза з голками.
Така перфокарта в нього була одразу. Точніше була гірша - Нечай.
Я от гадаю: а з чого отакі зміни відбуваються? Може бо зміни трапилися в Корони: "Очевидно, что Трамп сломал Стармера - там Британия готовится к кризису Короны и к приходу Фараджа (по не пророчеству)..."
Ну і попутньо: *Очевидно, что Макрон видит себя новым начальником Европы и это раздражает Трампа, который везде унижает Макрона и исключает его, но именно Макрон становится главным координатором внешней политики ЕС и коммуникатором по Украине. Антанта рассыпалась. Но... интересы Британии и Франции никуда не делись... равно как и интересы "древнего Государства" США по обжиму РФ..." (С)