ЛАД написав:P.s. Я не понимаю, как может жить страна с постоянным торговым дефицитом. Кроме США. Соответственно, и города. Старая кокотка тоже может неплохо и даже хорошо выглядеть, если хорошо намарафетится
флер розкрила секрет фокусу на попередній сторінці
У 2022 році ми всі були насторожі: прислухалися до мовлення кожного, адже російська асоціювалася з агресором. Тоді людям було соромно публічно говорити мовою нападника.
Сьогодні ж спрацювала людська психологія звикання до війни. І частина суспільства поступово повертається до старих мовних практик. уповноважена із захисту державної мови
У 2022 році ми всі були насторожі: прислухалися до мовлення кожного, адже російська асоціювалася з агресором. Тоді людям було соромно публічно говорити мовою нападника.
Сьогодні ж спрацювала людська психологія звикання до війни. І частина суспільства поступово повертається до старих мовних практик. уповноважена із захисту державної мови
Наслідки для суспільних настроїв можуть бути набагато важче. Треба було виходити на сценарій "перемоги по-фінські" у 2022
fler написав:щоб прикрити дупи 50+ (читай - навантаження на пенсійний фонд).
жесть я не хочу жити з такими в одній країні тому відкривайте швиденько кордони , щоби в мене не було спокуси вирішити питання за ваш рахунок, бо якісь миколаєвські малолітні халамидники вже розкрили рота на мою чесно зароблену пенсію
флер геноцидить по віку та гендеру, як заповідав алоізович, раніше на 50+ вона називала "біосміття"
Тільки не треба перекручувати та фантазувати. Згадайте себе у віці 18-25 та порівняйте з тим, що зараз. Якщо у вас є відчуття, що ви "пожили життя", то може треба дати пожити і іншим (молоді 18-25), а не ховатися за їх спинами? Якщо у вас нема відчуття, що ви "пожили життя", то це означає, що життя пройшло повз вас - тут можна вам лише поспівчувати
fox767676 написав:жесть я не хочу жити з такими в одній країні тому відкривайте швиденько кордони , щоби в мене не було спокуси вирішити питання за ваш рахунок, бо якісь миколаєвські малолітні халамидники вже розкрили рота на мою чесно зароблену пенсію
флер геноцидить по віку та гендеру, як заповідав алоізович, раніше на 50+ вона називала "біосміття"
Тільки не треба перекручувати та фантазувати.
Так а кто первый начал-то? -- сына сюда притянув. Или, как раз, вашему 18 подходит?..
fox767676 написав: жесть я не хочу жити з такими в одній країні тому відкривайте швиденько кордони , щоби в мене не було спокуси вирішити питання за ваш рахунок, бо якісь миколаєвські малолітні халамидники вже розкрили рота на мою чесно зароблену пенсію
Тільки не треба перекручувати та фантазувати. Згадайте себе у віці 18-25 та порівняйте з тим, що зараз. Якщо у вас є відчуття, що ви "пожили життя", то може треба дати пожити і іншим (молоді 18-25), а не ховатися за їх спинами? Якщо у вас нема відчуття, що ви "пожили життя", то це означає, що життя пройшло повз вас - тут можна вам лише поспівчувати
Відрпавляти стариків щоб вони рішали за мене не пригадую. Це тепер модно у таких як флер ростити єдину "черешеньку" та здмухувати пилинки, з якою якщо станеться, то життя пішло по пельменю.