|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:09
Shaman написав:........
Я вам уже писал - в начале любого спора можете считать, что я слился. И тоже писал - отвечать на ваши аргументы, себя не уважать. Единственное, что вам можно ответить (правда, уже тоже было):
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 12 жов, 2025 18:21, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:10
BIGor написав: Hotab написав:BIGor серед тутешніх "псевдопатріотів" з не тими ВОСами чи заброньованими.
А ви серед кого , лисих, псевдо патріотів, чи є ще якісь варіанти і ви серед них..?)
Ви вже визначтесь, я ніщеброд чи мажор? 
Я саме це у вас запитую)) Бо ви інших називаєте мажорами, але самі в шоколаді по більшості позицій. Щодо захисту , то ніколи ні, не збираєтесь і вам це не загрожує. То чим ви не мажор і не хитрозроблений)) Але теж, головне своєчасно почухати за вушком, гляди і мажору не скажуть що він мажор))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2541 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:15
АндрейМ Особисто мені Ви писали, що я не маю права вирішувати де я буду більше корисним
Так ви б показали , що ви корисні за кордоном , бо шалений платник податків в бюджет України , і ще шаленіший донатьор, я б вам слова не сказав би кривого (за інших не гарантую 😅). Але ж ви просто «я хочу не захищати, а жити за кордоном» , то ви і отримуєте)) У мене нема подвійних стандартів, я неодноразово казав що за економічне бронювання, і завжди був за тих, хто хоч з бронею, хоч ні, але на яких тримається бюджет і фінансування армії. Незалежно навіть від політичних вподобань персонажа і ставлення до діючого чи минулого президента.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:16
Hotab написав: BIGor написав:Ви вже визначтесь, я ніщеброд чи мажор? 
Я саме це у вас запитую)) Бо ви інших називаєте мажорами, але самі в шоколаді по більшості позицій. Щодо захисту , то ніколи ні, не збираєтесь і вас це не загрожує. То чим ви не мажор і не хитрозроблений)) Але теж, головне своєчасно почухати за вушком, гляди і мажору не скажуть що він мажор))
Так а люди які мають табельну зброю, геленваген і живуть на Новопечерських липках, і до сих пір не служать - це не мажори? Хто ж тоді? Знову нетой ВОСники? Чи надважливі для України люди? Кажу, пересічні гречкосії порозумнішали, тому і нема черг біля ТЦК. Виходить "найуспішніші" 5% не хочуть, а глупі гречкосії вже закінчились. Пат.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1488 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:21
BIGor написав:... Виходить "найуспішніші" 5% не хочуть, а глупі гречкосії вже закінчились. Пат.
в 1920 це закінчилося матом. й потім коли помирали від голоду через 12 років чи поставили до стінки через 18 років, вже не цікавилися хто з яких...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1683 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:24
BIGor Так а люди які мають табельну зброю, геленваген і живуть на Новопечерських липках, і до сих пір не служать - це не мажори?
Та всі різні. Хтось при владі, хтось очолює надважливе підприємство, хтось і купив бронь. От УА хто? Він постійно розказує про якихось мажорів. Чому він виїжджає вільно за кордон і всюди махає ксівою? А жив він до Хорватії не на Липках? Може це він і є мажор, але розказує про інших якихось мажорів?? У вас якась уява, що це якісь «інші» люди щось там їздять на БЧЖ (большой чорний жип). Барабашов теж їздить, і розказує про якихось «інших» мажорів. Ви такий самий, виїхав з пачкою грошей за корон, служити не збираєтесь. Не мажор?) Тут що, хто перший забронював собі роль нещасного гречкосія , той має право назначити інших мажорами?))
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:28
flyman 150 тис. силопенсів М60-, мільйони держслужбовців та різних "силовиків"
Жодного адекватного аргументу звідки у Детройта більше зобовʼязань захищати державу ніж у тебе я не почув. Можеш спробувати. Так само як і «мільйони різних держслужбовців». Чим вони відрізняються від Флаймана в контексті захисту держави.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 19:00
ЛАД написав: Hotab написав:Серед 10+ млн чоловіків служить/служило трохи більше 1 млн. А от серед решти 9 млн є дуже різні:
Но когда постоянно воюет несколько %... Уже 3,5 года. И их не заменяют. Как-то не так.
Служило побільше, тільки з статусом: А ще мінімум півмільйона тиловиків, а ще загиблі, СЗЧ, безвісти. А от чи є та 9 млн. решта, то великі сумніви.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 19:02
Hotab написав:BIGor Так а люди які мають табельну зброю, геленваген і живуть на Новопечерських липках, і до сих пір не служать - це не мажори?
Та всі різні. Хтось при владі, хтось очолює надважливе підприємство, хтось і купив бронь. От УА хто? Він постійно розказує про якихось мажорів. Чому він виїжджає вільно за кордон і всюди махає ксівою? А жив він до Хорватії не на Липках? Може це він і є мажор, але розказує про інших якихось мажорів?? У вас якась уява, що це якісь «інші» люди щось там їздять на БЧЖ (большой чорний жип). Барабашов теж їздить, і розказує про якихось «інших» мажорів. Ви такий самий, виїхав з пачкою грошей за корон, служити не збираєтесь. Не мажор?) Тут що, хто перший забронював собі роль нещасного гречкосія , той має право назначити інших мажорами?))
Так я все таки мажор?  Ви щось постійно переводите стрілки на особистості, хоча я кажу зовсім про інше - глупі гречкосії закінчились, прийміть це. Тепер гречкосії так само вміло ховаються від мобілізації (звичайно вміру своїх можливостей і закону) як і воєнпенси, нетойВОСники, блатні і інші криптомільярдери.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1488 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 19:07
Ой+ написав: ЛАД написав: Hotab написав:Серед 10+ млн чоловіків служить/служило трохи більше 1 млн. А от серед решти 9 млн є дуже різні:
Но когда постоянно воюет несколько %... Уже 3,5 года. И их не заменяют. Как-то не так.
Служило побільше, тільки з статусом: А ще мінімум півмільйона тиловиків, а ще загиблі, СЗЧ, безвісти. А от чи є та 9 млн. решта, то великі сумніви.
Я говорю только о воюющих с 2022 г. Цифры УБД... Разговор об СЗЯ я просто не понимаю. Придумали красивое название.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 12 жов, 2025 19:10, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-