|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:09
Hotab написав:BIGor а тут вже "Мажор"
А ви спитайте у абирвалга, що якщо ви виїхали під час війни, маєте гроші на нерухомість Польщі (вибираєте там щось), не стоїте на обліку у психіатра, вас не били в дитинстві - то ви вже мажор!!
Для абирвалга достатньо наявності смартфона
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:20
budivelnik написав:Так от тут все просто якщо сплачуєш податків більше ніж отримуєш товарів/послуг від Держави ... то це не Держава(можновладці) впливають на тебе А ТИ впливаєш на Державу/суспільство/можновладців на рівень різниці між сплаченими податками і отриманими
Цікаво, можна детальніше? От в Польщі гіпотетично можна аж 1% сплачених податків "проголосувати" на що потратити з існуючих програм в ОТГ. А з "надлишком" переплаченого боргу який механізм?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1619 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:24
budivelnik написав: Shaman написав:а мова про те, що населення має розуміти, що воно в першу чергу само відповідальне за себе - а держава може хіба що допомагати населенню (або не заважати). тобто з початку бажання населення щось робити - потім держава або допомагає, або вказує напрямок, де найдоцільніше розвиватися з точки зору держави...
І при цьому врахуйте Інтереси Держави Диктаторського типу ( сильні і правильні можновладці з здоровезними важілями впливу) - будуть відрізнятись від ІНТЕРЕСІВ різних груп населення.... Є група - ми можемо жити в картонній коробці під парканом.... Є група - ми працювати не хочемо а жити хочемо так як в Європі Є група - ми зможемо заплатити підвищені податки ЗАВТРА якщо не будете все забирати СЬОГОДНІ ... і так далі і тому подібне А так як сильні/розумні/ефективні -мають зовсім інші інтереси ніж люмпени ( а диктатори точно сильні і підбирають навколо себе розумних( правда тасуючи цих розумних в шаражках) - то їх інтереси точно відрізняються. Простий приклад кіми і інтереси північнокорейського громадянина... А Держава чудово себе почуває і керівники змушують всіх виконувати те що ВОНИ хочуть... от тільки там частенько навіть рису не вистарчає.. але фуфлотеоретики чомусь повірили що ПРАВИЛЬНИЙ МОЖНОВЛАДЕЦЬ це обовязково соціальноспрямований на покращення життя фуфлотеоретика... а те що цей можновладець отримавши ресурс для управління в першу чергу згноїть нафік нікому не потрібних теоретиків - до останніх якось не доходить.
тут трохи про державу яка створює більше проблем, чим вирішує,
-
flyman
-
-
- Подякував: 1619 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:25
Shaman написав:.......... як ви все буквально сприймаєте.  Дикий Захід - це як приклад, що для розвитку в першу чергу потрібне бажання людей
Приклад неудачный. Так же как был мой с 1946 годом. Но я хоть признал это, а вы продолжаете. И не желаю вам попробовать когда-нибудь жить по законам Дикого Запада. а з приводу зброї. в США багато зброї, й нічого, населення непогано живе. в нас по факту вже багато зброї - тому доведеться вчитися жити в цих умовах усіляке здорове бидло трохи заспокоїться, бо як там - кольт реально вирівняв людей 
"населення непогано живе", только достаточно регулярно происходят расстрелы в школах и не только. А бидло не заспокоїться, скорее, вы будете бояться выходить на улицу. И тогда расскажете о том, как "кольт реально вирівняв людей". але що там робить підприємець - не вийшла одна справа, починає іншу. як власне й в нас. й головне - а що ви так вчепилися в це підприємство? мотивація це не лише відкрити власну справу, це й щось поміняти в житті, якщо щось не так. роботу поміняти, за потреби переїхати в інше місто, постійно підвищувати свій професійний рівень. фах поміняти у разі потреби. а не сидіти на одному місці й чогось чекати. я гадаю сучасна молодь й не зрозуміє феномену 90х років - зп не платять місяцями, а люди продовжують ходити на роботу. у цього є своє пояснення, але й інертність людей теж є - всі 70 років радянської влади людям втокмачувати - від тебе нічого не залежить, за тебе все вирішать. відповідно, скільки часу має пройти, щоб це вийшло?..
Вы очень красиво расписываете Запад. Вот только всё немного не так. Например, "за потреби переїхати в інше місто" можно, но если у нас для пересичного аренда квартиры в новом месте будет стоить половину зарплаты (а порой и больше), то такой переезд теряет смысл. а викривляти мою професію - багато розуму не треба. але замість того, щоб вивчити щось нове (я можу підказати), простіше кривлятися. як це робить "цвіт" нашого форуму 
Насчёт "вивчити щось нове" я вам можу підказати и побольше вашего. Но экономист, который несёт такую пургу, как иногда вы, вполне заслуживает "икономист".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:30
Hotab написав:BIGor а тут вже "Мажор"
А ви спитайте у абирвалга, що якщо ви виїхали під час війни, маєте гроші на нерухомість Польщі (вибираєте там щось), не стоїте на обліку у психіатра, вас не били в дитинстві - то ви вже мажор!! Насправді я вам натякаю, що ваше оце «мажори» це лише ваша точка сидіння. Для когось мажор ви, а для когось оті , кому ви заздрите, зовсім не мажори.
Я не знаю хто такий абирвалг, але кажу ще раз - гречкосії вже порозумнішали за той час, поки пів Києва з не тими-ВОСами/бронью і табельною зброєї бухають по барам. Навіть по еволюції Успіха за 3 роки це дуже видно, на мою думку він дуже порозумнішав.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1488 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:42
Hotab написав:АндрейМ Ми живемо у 21-му сторіччі, а не в минулому.
Ясно, не було. Думаю і не буде. То виходить що треба і колгоспники , не можна лише 250 т армією довоєнного часу. А гребти, що ВСІ, хто не на фронті, то сцикуни, то примітивізм. Серед 10+ млн чоловіків служить/служило трохи більше 1 млн. А от серед решти 9 млн є дуже різні: - втік і забезпечив собі індульгенцію - сховався від обліку в підвалі - став на облік «хай як буде» - працює на чомусь важливому для оборони - працює там, де величезні податки, які утримують армію - чекає своєї черги , буде бусифікованмй завтра інші варіанти То чому у вас 9 млн однакових «сцикунів»? Бо вам так зручніше виправдати свій виїзд?
Вы правы. Но я приводил пример "той" войны, когда в армию были призваны по памяти 37 млн. Это где-то половина мужчин призывного возраста. У нас, к счастью, потери намного ниже, чем тогда. Но когда постоянно воюет несколько %... Уже 3,5 года. И их не заменяют. Как-то не так.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4878 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 12 жов, 2025 17:59
BIGor серед тутешніх "псевдопатріотів" з не тими ВОСами чи заброньованими.
А ви серед кого , лисих, псевдо патріотів, чи є ще якісь варіанти і ви серед них..?)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2541 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:02
ЛАД написав:...Приклад неудачный. Так же как был мой с 1946 годом. Но я хоть признал это, а вы продолжаете. И не желаю вам попробовать когда-нибудь жить по законам Дикого Запада.
ще раз розмова йде про бажання населення щось робити самостійно. там де кажуть - на лісоповал - йдуть на лісоповал, кажуть в табір - йдуть в табір - розвитку не буде. звісно зажди є активні люди, але їх має бути критична частина. а з приводу зброї. в США багато зброї, й нічого, населення непогано живе. в нас по факту вже багато зброї - тому доведеться вчитися жити в цих умовах усіляке здорове бидло трохи заспокоїться, бо як там - кольт реально вирівняв людей
"населення непогано живе", только достаточно регулярно происходят расстрелы в школах и не только. А бидло не заспокоїться, скорее, вы будете бояться выходить на улицу. И тогда расскажете о том, как "кольт реально вирівняв людей". 
й все одно американці не хочуть відмовлятися від зброї. й встановити автократію в такій країни важко, навіть якщо взагалі можливо. а било чому воно бидло - бо здорове, й вважаю, що йому нічого не зроблять. а коли кожен дідусь може зробити додаткову дірку в бидлі - бикувати стануть менше. хтось спмзрозуміє, на досвіді інших будуть вчити але що там робить підприємець - не вийшла одна справа, починає іншу...
Вы очень красиво расписываете Запад. Вот только всё немного не так. Например, "за потреби переїхати в інше місто" можно, но если у нас для пересичного аренда квартиры в новом месте будет стоить половину зарплаты (а порой и больше), то такой переезд теряет смысл.[/quote] ЛАД, я дуже багато жив в різних містах. 50% багато. 30% - якщо залишок більше, ніж на попередньому місці - чому й ні. мова йде не про касирів АТБ й не про охоронців. а кваліфіковані робітники, навіть робочі, можуть дозволити собі винаймати житло а викривляти мою професію - багато розуму не треба. але замість того, щоб вивчити щось нове (я можу підказати), простіше кривлятися. як це робить "цвіт" нашого форуму 
Насчёт "вивчити щось нове" я вам можу підказати и побольше вашего. Но экономист, который несёт такую пургу, как иногда вы, вполне заслуживает " "икономист".
підказати ви багато що можете, а от кваліфіковано розповісти - вже ні  а свої висновки треба обгрунтовувати - а так кожен дурень може розповідати "что он не согласен, пишут, пишут, голова пухнет"  а з обгрунтуваннями у вас слабенько, останнім часом навіть не намагаєтесь. побачили розвиток українського с/г? пів Європи вже побачило 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 792 раз.
- Подякували: 1683 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:04
Hotab написав:BIGor серед тутешніх "псевдопатріотів" з не тими ВОСами чи заброньованими.
А ви серед кого , лисих, псевдо патріотів, чи є ще якісь варіанти і ви серед них..?)
Ви вже визначтесь, я ніщеброд чи мажор? 
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1488 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 12 жов, 2025 18:04
Hotab написав:То чому у вас 9 млн однакових «сцикунів»? Бо вам так зручніше виправдати свій виїзд?
Чому 9 мільйонів? В Україні більше дорослих громадян. Проблема в тому, що і Ви особисто і інші якось виправдовують неучасть у війні інших. Причому особисто Ви застосовуєте подвійні стандарти. Особисто мені Ви писали, що я не маю права вирішувати де я буду більше корисним (закордоном, сплачуючи податки), але коли мова йде про якогось коміка, який живе закордоном і нібито донатить, то для Вас такий комік займається саме своєю справою.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
|