detroytred написав:[ І де це? І хто ж мені пояснювати буде? Ви? 😁😁😁😁😁
Треш...
А чому ви це питання не ставили своєму пітомцу, коли той щось тут лоповів Василю і будівельнику про «ох з тебе спитають захисники…» Так це було про волонтерів і людей , які забезпечують чимось корисним фронт. А тут «пенс мирного часу», користі фронту нуль, і вас дивує, що вас можуть спитати 😅 Чи ви були в доміку?
Hotab написав:виходить що треба і колгоспники , не можна лише 250 т армією довоєнного часу. А гребти, що ВСІ, хто не на фронті, то сцикуни, то примітивізм. Серед 10+ млн чоловіків служить/служило трохи більше 1 млн. А от серед решти 9 млн є дуже різні: - втік і забезпечив собі індульгенцію - сховався від обліку в підвалі - став на облік «хай як буде» - працює на чомусь важливому для оборони - працює там, де величезні податки, які утримують армію - чекає своєї черги , буде бусифікованмй завтра інші варіанти
То чому у вас 9 млн однакових «сцикунів»? Бо вам так зручніше виправдати свій виїзд?
Вибачаюсь що влажу, але якось не хочуть гречкосії в окопи заради якихось мажорів/решал/нетойВОСників/лендлордів ітд. З останнього - в Новопечерських Липках в барі стрілянина (https://korabelov.info/2025/10/557071/l ... -pistolet/) - вже один навчений стрілець з власною зброєю - але бронь-нетойВОС/блатний. - чувак на геліку забив до полусмерті велосипедиста (https://suspilne.media/kyiv/1129614-vod ... okuratura/) знов бронь/важлива людина, нетойВОС - але навчений боксер з відмінним здоров'ям - застрелився з особистої вогнепальної зброї відомий крипто-інвестор (https://24tv.ua/kostyantin-ganich-zastr ... o_n2931469) тримав общак чиновників - тут все понятно, але має зброю навчений, молодий
І от питання, ТЦК за більше ніж 3 роки бачать тільки якогось умовного гречкосія Петра з Крижополя - і тільки він має воювати - бо в нього ні табельної зброї, ні здоровя, ні вміння стріляти чи боксувати, ні звязків. Занавіс (С)
Востаннє редагувалось BIGor в Нед 12 жов, 2025 17:53, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:[ І де це? І хто ж мені пояснювати буде? Ви? 😁😁😁😁😁
Треш...
А чому ви це питання не ставили своєму пітомцу, коли той щось тут лоповів Василю і будівельнику про «ох з тебе спитають захисники…» Так це було про волонтерів і людей , які забезпечують чимось корисним фронт. А тут «пенс мирного часу», користі фронту нуль, і вас дивує, що вас можуть спитати 😅 Чи ви були в доміку?
Тому що. Він. Звернувся. Саме. В. Мій. Бік. Наявне ж.
А стосовно інших - це суто моя справа. Реагувати чи ні (ваші ж слова). По якому колу?
Вибачаюсь що влажу, але якось не хочуть гречкосії в окопи заради якихось мажорів/решал/нетойВОСників/лендлордів ітд.
Пробачте, а де ваше поле гречки? Може це ви і є «мажор»? Як мінімум для абирвалга так точно.
Ого це заявочка, мене тут лошили 10 років що я ніщеброд і недостойний жити в Києві, а тут вже "Мажор"? Добре, де моя бронь, нетой ВОС, гелендваген чи інша іномарка, зв'язки, 3 квартири, табельна зброя, уміння боксувати? Нема?
Не можна роль СТМ зводити до масовки. Вони активний учасник)) І гарно вміє додавати копоті до вашої прожарки 😅
Просто цікаво: чого ж ви все-таки добиваєтеся?
Так я ж пояснив)) Чому я маю за вас вашому пітомцю пояснювати, чому у нас є захисники держави , які жодного дня не захисники ? Про свою участь я пояснив, у нього все ще є питання. Пояснюйте ви 😅 Не хочете - я буду вам нагадувати щоразу, коли це питання піднімається 😅
А ви спитайте у абирвалга, що якщо ви виїхали під час війни, маєте гроші на нерухомість Польщі (вибираєте там щось), не стоїте на обліку у психіатра, вас не били в дитинстві - то ви вже мажор!!
Насправді я вам натякаю, що ваше оце «мажори» це лише ваша точка сидіння. Для когось мажор ви, а для когось оті , кому ви заздрите, зовсім не мажори.