|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 28 лис, 2025 23:06
fox767676 написав: Banderlog написав: Shaman написав:ви ж обрали цю владу, тому так, треба довіряти. у бдь-якому разі не брехливим руським. а Пороху держзрада висмоктана з одного місця. як й Червінському, й Кудрицькому - але бумеранг повертається.
не вважаю , тепер вже у відставку іти пізно. Він міг підписати мирну угоду обявити вибори і з нажитим піти в закат... Я нікого не обирав , на вибори не ходжу, принципово вже 20 років. А Шоколадного теж нічого доброго не жде. За механізми раньше треба було думати. Вслухайся в цю ніч. Ти почуєш грюкіт залізних копит... безбожники будуть розтоптані.
ідоли падуть, спочатку рівня політиків, а потім і рівня ідей
думаєш замінять на якого Троцького-Робесп'єра?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 28 лис, 2025 23:16
flyman написав:думаєш замінять на якого Троцького-Робесп'єра?
Непереможне Сонечко буде світити і вдень і вночі Розпочинаю на AI робити контент присвячений зв'язку божим дивом врятованого Дмитра Іоанича з солярними культами античності
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 28 лис, 2025 23:16
budivelnik написав: Schmit написав: budivelnik написав:[В стамбулі була пропозиція обмежити ЗСУ до 80 000 осіб Зараз є пропозиція обмежити ЗСУ 600 000 осіб.. Те що в семи пунктах які ти показав про ЗСУ ні слова - говорить про що ? Логіка каже - цифра посередині між 80 000 і 600 000
Ні, логіка каже, що якщо у тексті обмеження немає, то його немає і нічого вигадувати не потрібно. Взагалі навіщо притягувати сюди Стамбул, якщо мова йшла про порівняння лише двох планів Трампа від 2025 року: квітневого з 7 пунктів, та останнього з 28-и?
Починати зсередини -це якось по дебільному Перші перемовини ( про які ми хоч якось були ознайомлені) - були в Стамбулі відразу після нападу... Всі інші відбувались після Стамбулу( в Тому числі Анкорідж і женева) Я беру перші і порівнюю з останніми. Виявляється в Стамбулі у нас були НАЙГІРШІ умови в порівнянні що з Анкоріджем, що з Женевою Після цього , я використовую математичне правило по якому через ТРИ точки можна провести графік...Я його проводжу використовуючи і зливи про переговори між 2022 і 2025 роками. І в мене виходить , що москалі постійно ЗМЕНШУЮТЬ свої апетити.
Квазіунофантазія. Додай ще мінські домовленості і тоді виводь стамбульські домовленості, як середню точку. Ти що не розумієш, яку маячно пишеш, замість того, щоб просто порівняти два приведені тексти - 7 і 28 пунктів.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
|