💔Ось так "Щедрик" пролунав на одній із зруйнованих теплоелектростанцій ДТЕК.
Цей виступ став частиною нашої спільної зі Svitlo Concert ініціативи – звернення до світової спільноти з проханням підсилити підтримку української енергетики в часи безпрецедентних випробувань.
Просимо максимально поширювати. Світло тримається!
Власть в Украине должна стать легитимной, а без проведения выборов это невозможно, – путін. . рф потребует, чтобы украинцы, проживающие на российской территории, смогли проголосовать на территории рф, – путін. . ❗️Мы готовы подумать над обеспечением безопасности выборов в Украине, хотя бы воздержаться от ударов вглубь территории – путін.
Рівно через 1 годину, тобто в 17-15+/- я напишу повідомлення в якому будуть описані алгоритми визначення кількості цементу( якісних бійців) в ЗСУ і як ця кількість змінювалась починаючи з лютого 2022. Все що я напишу - буде (після написання) з серії КЕП ОЧЕВИДНІСТЬ... Але цю затримку я роблю спеціально для того щоб інші змогли описати те що я оголосив. ПС Задаю генеральну лінію По якій Кількість цементу в ЗСУ - ЗРОСТАЄ...
А тепер хто може-хай вискаже свою версію яка або підтвердить або заперечить мою заявку.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 19 гру, 2025 16:28, всього редагувалось 1 раз.