|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 20 гру, 2025 23:40
Цікаво, прогноз професора щодо Одеси справдиться? Він знову нагадав щодо нього, та й останні події розгортаються на здійснення.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1628 раз.
- Подякували: 2876 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 20 гру, 2025 23:53
flyman написав:І, якщо вести притомну фіскальну політику, і не будувати цифровий концтабір, то може виявитись, що нарід і капітал з Європи (і нетільки) потягнеться сюди.
Це ти вже казку починаєш розказувати, із серії про повернення населення з Києва назад в село таке можливо, но при умові якоїсь надзвичайної кризи. Що ти можеш запропонувати в Україні умовному поляку? Більшу, зарплату? Безпеку? Розваги? Освіту? Мож землі будеш роздавати? Те саме з бізнесом, розвинений світ викачує звідси гроші, скільки б років ми не говорили про західні інвестиції... Гроші хотять 1. Зберегтись. 2. Примножитись. І так по кругу. На кожному етапі треба вигравати конкуренцію з світом. Чи можуть повернутись ухилеси з європи? Можуть при умові що там почнеться війна з росією або... отут я не знаю,) хіба громадянська іще... але щоб ми з росією не воювали, і внутрішньоєвропейських розбірках участі не брали. Давай будем реалістами, при умові закінчення війни, сюди можуть поїхати гроші і населення в першу чергу з пострадянських країн та з китаю + різних "країн 3госвіту". Перевірився з чатом GPT Період взяв з 95 по 2021 І так непередбачувано 1. Пост совіти 60-65 2. Азія 20-25 3. Африка , близький схід 8 -10 процентів 4. З європи менше 5 процентів Тепер давай подумаєм які умови треба створити щоб посилити приїзд людей з цих країн? Про довоєнні інвестиції поки не будем, повір тобі не понравиться 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:04
Banderlog Запад не будет инвестировать, если не будет Гарантий! Раньше - озвучивали НАТО! Типа, если Украина будет в НАТО, вот тогда - пойдут инвестиции! Китаёзы - будут инвестировать в добычу, переработку и тяжмаш! Им надо будет дешевая энергия. Постсовок, без комментариев. Тут другое. Налоги. Существующая пенсионная система - потребует находить источник пенсий для миллионов пенсов! Плюс - выплаты и пенсии военным, которые дембельнутся. Плюс инвалиды, плюс социалка, медицина и пр бюджетное. Источник для всего этого, непонятен. Это, если что, миллиарды баксов в год. Если это будут налоги, в том или ином виде, то... инвесторы могут спросить, какой смысл строить им завод в Виннице, если дешевле и выгоднее, к примеру - в Болгарии? А рабочие с Украины? Так сами могут приехать в ту же Болгарию и с восторгом працювати! Всё сложно и туманно с этими вот, Инвесторами. Нет, ну я знаю, как оно будет, но не озвучу... 
-
SATAN
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:16
flyman ти вважаєш, що залишиться "як було до війни", олігархо-феодалізм? і він прогодує всіх знедолених і прикоритних? ти вважаєш, що залишиться "як було до війни", олігархо-феодалізм? і він прогодує всіх знедолених і прикоритних?
Цитата: "После войны Великобритания столкнулась с экономическими трудностями, долгами и необходимостью восстановления, что привело к ослаблению фунта относительно других валют" Можно посмотреть и на Совок после Второй Мировой. Они - считали себя "Победителями", если что. С Германией, всё ещё хуже. 
-
SATAN
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:16
SATAN написав:Banderlog Запад не будет инвестировать, если не будет Гарантий! Раньше - озвучивали НАТО! Типа, если Украина будет в НАТО, во А рабочие с Украины? Так сами могут приехать в ту же Болгарию и с восторгом працювати! Всё сложно и туманно с этими вот, Инвесторами. Нет, ну я знаю, как оно будет, но не озвучу... 
ну з росії інвестиції ішли без нато?) І китай прицінювався до нато) та чого вже там стєснятись? Звучіть. Розкажіть про інвестиції і притік емігрантів і умови які треба створити для цього.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:21
SATAN написав:flyman Можно посмотреть и на Совок после Второй Мировой. Они - считали себя "Победителями", если что. С Германией, всё ещё хуже. 
не розстраюйте, Флай хоче філіпінку в жони. За великим рахунком ми за це і воюєм. Щоб почався потік філіпінок, щоб хоть по 2 кожному. Флаю -3, за ідею.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:26
Banderlog То, что было ДОТОГО и то, что будет После войны, это Разное, что касается инвестиций.
Да и рано говорить, тут война - неизвестно когда окончится. Судя по новостной ленте, это всё ещё надолго.
-
SATAN
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:51
Hotab написав:Banderlog Флаю -3, за ідею.
Глянь його структуру витрат ... Де брати? міжнародні інвестиції? Мож рис подешевшає в Україні чи мобільний звязок. Я не знаю. Но з цим треба щось діяти. Міняти вектор розвитку.. курс країни на завоз сюди філіпінок як на мене більш достойний ніж курс на експорт українок в європу .
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 00:59
SATAN написав:Banderlog То, что было ДОТОГО и то, что будет После войны, это Разное, что касается инвестиций. Да и рано говорить, тут война - неизвестно когда окончится. Судя по новостной ленте, это всё ещё надолго.
Не певен. Я думаю що те саме буде після що і до. Єдине що менше людей і покоцана інфраструктура. І за окончатєльне закінчення не певен. Кордон по рпв буде сірою зоною. Насправді ми не перетворились на фортецю, тут повернувся фронтір, дике поле.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2