Banderlog не буває таких війн, до останнього подиху.
Ну почему же? Жили-были индейцы в Америке. По-своему жили, даже вот какие-то Строения монументальные сооружали, как майя. Интересно, вот куда они подевались? Остатки выживших, я бы не назвал уже народами, так... ошмётки. Сказать, в чем основная беда индейцев? Богатая и Щедрая земля!
Знаете, зачем массово внедряют инсектопротеины? Да проблемы будут со жратвой! Народа всё больше и больше на Земле! Спрос на жратву! Украина? Просто подарок Бога, на самом деле! Тут и земля и реки и леса и море, полезных ископаемых - считай "вся таблица Менделеева"! Вы и правда считали, что вот кто-то нам оставит право это всё пользовать "на шару"?
Нет, конечно. Просто, у Запада свои методы, у варваров- свои.
Как определить вероятность прогноза будущего? Всё просто. Задать себе вопрос "А что после войны?"
Вот.. какие, собственно Цели у этой войны! Реальные а не "озвучиваемые пролетариату со стороны СМИ"?
З Різдвом поважне панство! Християнської поведінки хоч на день. Електрики без обмежень.
Заряджальна лихоманка: чверть киян почали споживати більше світла під час відключень Парадокс листопада показав, що навіть за тривалих знеструмлень частина мешканців столиці не лише не скоротила, а й збільшила споживання електроенергії Цікаве спостереження про зміну споживання електроенергії під час відключень оприлюднив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. За його даними, у листопаді 26% киян збільшили споживання, ще 20% залишили його без змін, а 54% - зменшили, при цьому середній показник у місті впав на 20%. Йдеться саме про період, коли в Києві вже діяли графіки, і світло часто було відсутнє годинами. Судячи з коментарів під дописом, кияни добре впізнають себе у цій статистиці. Мешканці міста описують масову “заряджальну лихоманку”, коли після появи світла одночасно заряджають телефони, ноутбуки, павербанки та домашні зарядні станції. Додаткове споживання створюють і системи накопичення енергії, які через втрати під час заряджання і розряджання беруть з мережі більше електроенергії.
Потрібно перепрограмувати лічильники з тим, щоб могти в певні пікові періоди не відключати, а обмежувати споживання, наприклад, максимум 1 кВт/год, а не 3 по замовчуванню теперішні.
Ой+ Під Києвом тисячі котеджів/таунів/дуплексів без газу, зате з електричною (або водоелектричною) теплою підлогою. Зі споживанням кілька тисяч кіловат в зимовий місяць. Що б ви робили, коли знали що 7 годин не буде е/е? Правильно, гріти більше норми , щоб на наступні 7 годин вистачило. Гріти більше норми - це завжди підвищені втрати.
А втрати на перетворення (інверторами) навіть на 1 кВтгод на домогосподарство на добу не факт що набіжить. Стасюк в сусідній гілці верещав що «батарейку» має 1% населення.
В мене знайомий має три джерела енергії - газ, е/е, твердопаливний. Так е/е в нічний час до 3000 кВт/год/місяць по 1,08 грн. Власне заради такої дешевизни він і заморочувався з цим усім. Якщо держава вважає доцільним такий популізм, то з простих пересічних що хотіти. В Польщі електрички малопопулярні, бо ціна на е/е зовсім не дає переваг в експлуатації. Газ там же вчетверо дорожче. В Україні відповідно найбільші непрямі дотації отримують найбагатші користувачі, значить так нам і треба. До речі сьогоднішній графік відключень у нас значно легший 2,5 год без е/е проти вчорашніх 11 год. Я також використовую зарядні станції, але заряджаю їх від панелей - вчора відтирав їх від рідкісного тепер снігу з льодом заради декількох % їх номінальної потужності.
В мене знайомий має три джерела енергії - газ, е/е, твердопаливний. Так е/е в нічний час до 3000 кВт/год/місяць по 1,08 грн.
Загалом то при наявності газу він не повинен був би мати тариф електроопалення (1.08) . Але звісно буває все . А зростання споживання ще може бути і від розбитих ТЕЦ. Хто від ТЕЦ можливо не постійно мають теплі батареї. Догріваються елекрикою, У мене споживання впало, бо від батарейки я не грію електропідлогу в ванній кімнаті.
В мене знайомий має три джерела енергії - газ, е/е, твердопаливний. Так е/е в нічний час до 3000 кВт/год/місяць по 1,08 грн.
Загалом то при наявності газу він не повинен був би мати тариф електроопалення (1.08) . Але звісно буває все . А зростання споживання ще може бути і від розбитих ТЕЦ. Хто від ТЕЦ можливо не постійно мають теплі батареї. Догріваються елекрикою, У мене споживання впало, бо від батарейки я не грію електропідлогу в ванній кімнаті.