Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16253162541625516256
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 03:45

Banderlog не буває таких війн, до останнього подиху.

Ну почему же?
Жили-были индейцы в Америке.
По-своему жили, даже вот какие-то Строения монументальные сооружали, как майя.
Интересно, вот куда они подевались? Остатки выживших, я бы не назвал уже народами, так... ошмётки.
Сказать, в чем основная беда индейцев?
Богатая и Щедрая земля! :D

Знаете, зачем массово внедряют инсектопротеины? Да проблемы будут со жратвой!
Народа всё больше и больше на Земле! Спрос на жратву!
Украина?
Просто подарок Бога, на самом деле! Тут и земля и реки и леса и море, полезных ископаемых - считай "вся таблица Менделеева"!
Вы и правда считали, что вот кто-то нам оставит право это всё пользовать "на шару"?

Нет, конечно.
Просто, у Запада свои методы, у варваров- свои.

Как определить вероятность прогноза будущего?
Всё просто.
Задать себе вопрос "А что после войны?"

Вот.. какие, собственно Цели у этой войны!
Реальные а не "озвучиваемые пролетариату со стороны СМИ"? :D

Всё очень просто, видите!
SATAN

Подякував: 1 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 06:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

З Різдвом поважне панство!
Християнської поведінки хоч на день.
Електрики без обмежень.
Заряджальна лихоманка: чверть киян почали споживати більше світла під час відключень https://kiev.informator.ua/uk/zaryadzha ... idklyuchen
Парадокс листопада показав, що навіть за тривалих знеструмлень частина мешканців столиці не лише не скоротила, а й збільшила споживання електроенергії
Цікаве спостереження про зміну споживання електроенергії під час відключень оприлюднив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. За його даними, у листопаді 26% киян збільшили споживання, ще 20% залишили його без змін, а 54% - зменшили, при цьому середній показник у місті впав на 20%. Йдеться саме про період, коли в Києві вже діяли графіки, і світло часто було відсутнє годинами.
Судячи з коментарів під дописом, кияни добре впізнають себе у цій статистиці. Мешканці міста описують масову “заряджальну лихоманку”, коли після появи світла одночасно заряджають телефони, ноутбуки, павербанки та домашні зарядні станції. Додаткове споживання створюють і системи накопичення енергії, які через втрати під час заряджання і розряджання беруть з мережі більше електроенергії.

Потрібно перепрограмувати лічильники з тим, щоб могти в певні пікові періоди не відключати, а обмежувати споживання, наприклад, максимум 1 кВт/год, а не 3 по замовчуванню теперішні.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1147 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 06:58

Ой+
Під Києвом тисячі котеджів/таунів/дуплексів без газу, зате з електричною (або водоелектричною) теплою підлогою.
Зі споживанням кілька тисяч кіловат в зимовий місяць.
Що б ви робили, коли знали що 7 годин не буде е/е? Правильно, гріти більше норми , щоб на наступні 7 годин вистачило. Гріти більше норми - це завжди підвищені втрати.

А втрати на перетворення (інверторами) навіть на 1 кВтгод на домогосподарство на добу не факт що набіжить. Стасюк в сусідній гілці верещав що «батарейку» має 1% населення.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2554 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 07:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

В мене знайомий має три джерела енергії - газ, е/е, твердопаливний. Так е/е в нічний час до 3000 кВт/год/місяць по 1,08 грн. Власне заради такої дешевизни він і заморочувався з цим усім. Якщо держава вважає доцільним такий популізм, то з простих пересічних що хотіти. В Польщі електрички малопопулярні, бо ціна на е/е зовсім не дає переваг в експлуатації. Газ там же вчетверо дорожче. В Україні відповідно найбільші непрямі дотації отримують найбагатші користувачі, значить так нам і треба.
До речі сьогоднішній графік відключень у нас значно легший 2,5 год без е/е проти вчорашніх 11 год. Я також використовую зарядні станції, але заряджаю їх від панелей - вчора відтирав їх від рідкісного тепер снігу з льодом заради декількох % їх номінальної потужності.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1147 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 07:19

Ой+

В мене знайомий має три джерела енергії - газ, е/е, твердопаливний. Так е/е в нічний час до 3000 кВт/год/місяць по 1,08 грн.

Загалом то при наявності газу він не повинен був би мати тариф електроопалення (1.08) . Але звісно буває все .
А зростання споживання ще може бути і від розбитих ТЕЦ. Хто від ТЕЦ можливо не постійно мають теплі батареї. Догріваються елекрикою,
У мене споживання впало, бо від батарейки я не грію електропідлогу в ванній кімнаті.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2554 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Чет 25 гру, 2025 07:59

Hotab написав:Ой+

В мене знайомий має три джерела енергії - газ, е/е, твердопаливний. Так е/е в нічний час до 3000 кВт/год/місяць по 1,08 грн.

Загалом то при наявності газу він не повинен був би мати тариф електроопалення (1.08) . Але звісно буває все .
А зростання споживання ще може бути і від розбитих ТЕЦ. Хто від ТЕЦ можливо не постійно мають теплі батареї. Догріваються елекрикою,
У мене споживання впало, бо від батарейки я не грію електропідлогу в ванній кімнаті.

прапор нарешті вийшов з запою :mrgreen:
Vadim_

Подякував: 630 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

#<1 ... 16253162541625516256
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 2 гостей