|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 23 січ, 2026 10:41
Letusrock написав: Хіба можна взяти якогось наприклад ноунейма експерта-аналітика з 10 річним досвідом та великою командою, який його почне грузити термінами, графіками, аналізом. Це нудно. Народу потрібен успішний бренд - значить буде Стерненко
10 летний по дронам ? ну ну... У стерненка огромный практический фид бек от его волонтерской деятельности. По дронам, а точнее по потребностях в дронах, который формируется от запросов его фонду огромная статистика и личные связи, за которые его и взяли на должность.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в П'ят 23 січ, 2026 10:43, всього редагувалось 1 раз.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2026 10:42
Shaman написав:я ж не сперечаюсь, терор доволі ефективний метод вимагати виконання своїх умов. є мінуси, чому більшість країн не хоче вести перемовини з терористами. Раша одна з перших - там вб'ють сотні заручників, ніж відпустять одного терориста. зміна формату війни пройшла саме після 2СВ, коли оцінили масштаби втрат. чому цивілізований світ - "ніколи знову", й лише окремі де*** - "можем повторить". так, ми теж можемо спробувати знищити енергетику в Раші - але в нас немає такої мети, це спосіб утримати їх від цього. бо якщо зараз вдасться блекаут - це десятки тисяч загиблих й мільйони біженців - черговий геноцид. вони можуть теж ядерну бомбу скинути. теж будуть про США розповідати в 1945? але застосування ядерної зброї - це однозначний кінець путіна. а тепловий геноцид, де кількість жертв буде співставна - поки що прокатує... точніше вони пробують, але мети не досягли...
зміни формату війни не було і в вєтнамі і в кореї і в іраку і в югославії били по енергетиці і по цивільним і ми теж бєм по енергетиці. тебе теж це ніяк не напрягає, даж те що страдають громадяни України на окупованих територіях? Вимушені міри. З ситуаціацією на фронті це не повязане, ракети призначені для ударів на стратегічну глибину оборони. Да, можуть кинути ядерну бомбу і будуть розповідати про бомбардування штатами японії. До чого ти ведеш ? Шо я мав б обуритись, що ракетами гасять енергетику в києві а не тільки прифронтові території? Не певен що це краще. Раніше вони після 22 не били по енергетиці києва не тому що були гуманними а тому що були між зеленським і путіном домовленості не бити по енергетиці морським перевозкам та по керівництву держав. Чи я б хотів енергетичного перемирря ? Ні. Я за те щоб був ракетний удар по москві і по путіну. Шо там з фламінгами? Готово?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 23 січ, 2026 10:46
fox767676 ООН же работаете, а там московиты заправляют.
Майже повністю видавили. Одиночний персонал лишився. Техніку (авіакомпанії) прогнали. мельчаете придираться к явным опискам
От я дуже не впевнений (був) що одрук. Добре що пояснили А квест «нє умєєшь пісать» почали ви, шановний фокс.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 23 січ, 2026 10:48, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2562 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: П'ят 23 січ, 2026 10:46
alex_dvornichenko написав: Letusrock написав: Хіба можна взяти якогось наприклад ноунейма експерта-аналітика з 10 річним досвідом та великою командою, який його почне грузити термінами, графіками, аналізом. Це нудно. Народу потрібен успішний бренд - значить буде Стерненко
10 летний по дронам ? ну ну... У стерненка огромный практический фид бек от его волонтерской деятельности. По дронам, а точнее по потребностях в дронах, который формируется от запросов его фонду огромная статистика и личные связи, за которые его и взяли на должность.
який його почне грузити термінами, графіками, аналізом - думаю такие люди тоже есть в команде, чистые технари, стерненко же радник, а не единственный радник.
-
alex_dvornichenko
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2026 10:50
ЛАД написав:эксперт Украинского института будущего Станислав Игнатьев не всегда есть смысл восстанавливать те станции, которые работают с коэффициентом полезного действия 16-18%
Таке існує інститут майбутнього? Ось ключове шо потрібно знать. Тобто, всі власники ТЕЦ, у т.ч. Нафтогаз, знали за ККД 16-18%, але продавали населенню тепло за дурними цінами, плюс генерація електрики там теж не 2 шаги. Шо потрібно робить вже обговорювали, по-перше шо відновлювать, хто там буде жить і кого в яку чергу відновлювать.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 256 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2026 10:58
Letusrock Не знаю кто это и знать не хочу.
-
alex_dvornichenko
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2026 11:09
Hotab написав:От я дуже не впевнений (був) що одрук. Добре що пояснили
это вы наверное в каких-то токсичных чатах рос-украинского диалога много времени проводите. там да, так общаются
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2026 11:09
Banderlog написав: Раніше вони після 22 не били по енергетиці києва не тому що були гуманними а тому що були між зеленським і путіном домовленості не бити по енергетиці морським перевозкам та по керівництву держав. Чи я б хотів енергетичного перемирря ? Ні. Я за те щоб був ракетний удар по москві і по путіну. Шо там з фламінгами? Готово?
Також думаю що були якісь домовленості. Не бити по керівництву держав - тут і домовленостей не потрібно, це очевидно і без домовленостей. Путін міг вбити Зеленського в перший день війни, Зе ночував у себе вдома - одна ракета і Зе немає. Але не зробив це. Я також проти енергетичного перемир'я. Путін такий жук що все-рівно зробить тільки те, що йому вигідно.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2026 11:12
ЛАД написав:trololo Я ясно написал: "Не собираюсь обсуждать личность Стерненко". Хорошо занимается волонтёрством - пусть им занимается. Но он не специалист ни в военном деле, ни в технике. Угадал с дронами - и слава богу. Но когда-то на валютной ветке был конкурс с угадыванием курса валют. Естественно, кому-то удавалось "предсказать" цифру, наиболее близкую к реальной. Но это не означало, что человек реально мог предсказать точный курс. Закончилось это тем, что не угадал никто (по-моему, если не ошибаюсь, в 2019, когда вместо прогнозов девальвации грн, она неожиданно довольно заметно укрепилась). Так и тут. В этом случае, угадать было даже легче - меньше вариантов. Тем более, что покупать танки, самолёты или Патриоты волонтёры не могли, а дроны вполне. Попробовали - получилось удачно. И не помню точно, но, по-моему, о дронах говорил и Чмут. Но если у нас нет толковых специалистов, то, может, сформируем правительство из волонтёров?
долярчик валютний експерт крутіше Охрименка, якщо так і його би радником з валютної позиції курсу
-
flyman
-
-
- Подякував: 1625 раз.
- Подякували: 2874 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 23 січ, 2026 11:13
та що вже "енергетично" перемірюватись все розбомбили що можно загальноповітряне треба для початку
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
|