juristkostya написав: Может, первичный вброс и сделал некий агент, но разгоняют его наши искренние "малообразованные и ограниченные", коих дохрена....
Ваша освіта тут ніком озвучена, а ваша зверхність кількістю подякувань форумчанам, та висновок один: всеруся, а мовою говорити не буду.
Це все маленький IQ, я наприклад вивчив англ. та польську, а багато людей не можуть вивчити мову середовища проживання... До таких людей треба віноситись з розумінням і не ображати. Ви же не смієтесь з людей хворих на Дауна? Це те саме. От на відео хлопець з морозивом - це "руськоязичний" українец що не може вивчити українську.
Востаннє редагувалось BIGor в Суб 16 лип, 2022 13:06, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Особливо в інфовійні, коли ми їх розуміємо, а вони нас - ні Так, після повномасштабного нападу росії 24 лютого 78% українців почали більше спілкуватися українською. 16 липня набирають чинності нові норми закону про державну мову. Після 16 липня сайти та сторінки в соціальних мережах мають вестися українською мовою. https://www.bbc.com/ukrainian/features- ... 5Bisapi%5D
Ну норм. Как вчера сказал Арестович, мы сами себя перед всем миром выставляем оголтелыми националистами. В информационной войне нас будут воспринимать абсолютно такими же, как рашисты.
Шо, серйозно? А чому тоді десятки тисяч наших біженців-переселенців змушують вчити мови - у Німеччині - німецьку, у Польщі - польську і т.д.? Що це за націоналізм?
Саме так, для них руськомовне середовище наше всьо, як ковток повітря, створення титульної нації це не для них, от би таке комфортне расєйськоє багно та залишилось навсєхда.
Востаннє редагувалось remark в Суб 16 лип, 2022 13:20, всього редагувалось 1 раз.
Щоб не було мовних проблем, треба приймати закон про мови нацменшин, до яких відноситься і російська. Тоді пересічні представники меншин зможуть отримати послуги і довідки в перекладі рідною мовою. Проблема в тому, що російська не просто мова нацменшини, а мова колонізаторів і окупантів, тому малоймовірна якась реінкарнація закона Ківалова-Колісніченка, хоча особисто я був проти його відміни. Загалом ми не Африка, і навіть не героїчна Ірландія, яка після Голодомору пернйшла на моау колонізаторів, ми вистояли і забудемо моау колонізаторів, поляків чи московитів.
remark написав:....... Саме так, для них руськомовне середовище наше всьо, як ковток повітря, створення титульної нації це не для них, от би таке расєйськоє багно та навсєхда.
Предложите татарам отказаться от татарского, венграм от венгерского, евреям от еврейского (это, правда, в Союзе уже произошло). В России можно запретить мордовский, башкирский, бурятский, чувашский, армянский и пр. В Испании - каталанский, галисийский, баскский, окситанский, астурийский.
Schmit написав:Це давня історія – все на совісті кучм/кравчуків і їх виборців, які замість Чорновола у незалежній Україні обирали колишніх і діючих комуняк. Мій же допис стосується останніх «восєм лєт», коли ненависні папередники в найкоротші терміни примудрилися пройти шлях від конструкторських розробок, випробувань до запуску серійного виробництва важливої зброї, а нещодавно обрані слуги звернули взад на веселий шлях кучм/кравчуків, зупинивши/загальмувавши виробничі процеси.
Я, так понимаю Вы совершенно не в теме, что такое производство "высокотежнологической продукции". 1. Что такое "техническая документация", её сопровождение, усовершенствование,.... 2. Что такое смежные предприятия 3. Что такое хранение продукции 4. Что такое оплата технологических процессов 5. Кто такой "заказчик" А теперь не поленитесь: Как будут жить Украина и ДНР/ЛНР в случае разделения? я сознательно выставлял публично факт того, как "папередники" уничтожали последние в Украине высокотехнологические оборонные предприятия(уникальные) имеющие технологические площадки, оборудование, технологов, пути отправки, рабочий персонал что имеет опыт производства продукции, и т.д. Лавры Обамы - не позволяют многим "обдарованным" спать спокойно. Спать при чём, за пределами воюющей Украины, или зоны поражения.(продавателям Родины)
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Суб 16 лип, 2022 13:30, всього редагувалось 1 раз.