|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 16 лип, 2022 16:46
vitaliian написав:десятки раз был в Польше, общался на русском (в т.ч. на выставках/семинарах где деловые люди презентуют свою продукцию) никто мне не сказал "вы к нам приехали общайтесь на польском".
Чего только не придумаешь, чтобы оправдать себя Понимаешь, vitaliian, я не злопамятный, я просто злой и память у меня хорошая Поэтому я многое помню, что ты писал ранее И не говори, что ты многое не писал. Не ври
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 16 лип, 2022 16:48
bamper написав:і що багато "розробили"? чи краще сказати "напилили" на цих "розробках"?
перестаньте кидаться асфальтом... просто перечислите достижения зепрезидента за время управления, в том числе валютные и экономические в целом. из личных наблюдений, есть знакомые приверженцы членограя выехавшие из Украины и продолжающие верить в свой выбор 2019, причинно следственную связь с сегодняшними событиями связать не могут. и таких очень много! 
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Суб 16 лип, 2022 16:52, всього редагувалось 1 раз.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1084 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:02
Чому така проблема з цією мовою? Вважаю так, держслужбовці, оф.документи, навчання все на українській без варіантів. Штрафів за не дай боже іноземне слово не повино бути взагалі, хто підніме скандал за мову з політиків і державників до 5 років, в народі за шоу з проблемою "я вас не панимаю" поліція суд стаття хамство. У всіх іших випадках розмовляйте хоч на мові майя.
-
AlexMotel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:09
AlexMotel написав:Чому така проблема з цією мовою? Вважаю так, держслужбовці, оф.документи, навчання все на українській без варіантів. Штрафів за не дай боже іноземне слово не повино бути взагалі, хто підніме скандал за мову з політиків і державників до 5 років, в народі за шоу з проблемою "я вас не панимаю" поліція суд стаття хамство. У всіх іших випадках розмовляйте хоч на мові майя.
+1
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1084 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:12
Ukrainian написав: Schmit написав:Коли закінчаться ракетні обстріли українських міст? Тоді, коли ми на ракетны удари будемо відповідати ракетними ударами по військових об'єктах на території рфії.
В України немає чим відповідати. За тридцять років так і не спромоглись створити ні аналогів калібрів ні аналогів х-101 Я думаю якби раша усвідомлювала що відповідь на її удари по Дніпру та Вінниці, прилетить по Тулі чи Нижньому Тагілі, таких ударів б небуло.
Вместо этого верного утверждения десяток страниц обсуждают мову. Ну как их назвать?
-
Бетон
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:16
AlexMotel написав:Чому така проблема з цією мовою? Вважаю так, держслужбовці, оф.документи, навчання все на українській без варіантів. Штрафів за не дай боже іноземне слово не повино бути взагалі, хто підніме скандал за мову з політиків і державників до 5 років, в народі за шоу з проблемою "я вас не панимаю" поліція суд стаття хамство. У всіх іших випадках розмовляйте хоч на мові майя.
В общем согласен. С уточнением. Знання української мови - обов'язково. Навчання - припустимо на язиках національних меншин (в т.ч. російською, угорською, татарською, ...). Такое требование, кстати, действует в Европе (не помню сейчас , в каком документе зафиксировано). Мы же идём в Европу, не?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:19
Ukrainian Сьогодні серед своїх така думка була, обстріл Харкова - обстріл Бєлгорода, і так далі Мико - Брянск, Дніпро - Ростов, головне щоб рахунок 1:1 Ракети знайдуться не важно чиї всеодно орко буде вопіти натовскі.
-
AlexMotel
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:21
flysoulfly написав:
На 24 хвилині: "...опоздали на месяц-полтора", "если бы вот эти Хаймарсы... они бы передали, скажем, два мецяув назад, мы бы имели совсем другую ситуацию на поле боя... и за этот месяц-полтора Украина виживала путем гибели своих воиннослужащих, разрушением своей инфраструктуры..." Хм, а якби Україна мала озброєння типу Хаймарсів (Вільха) з перших днів, то...? Доходить нарешті, завдяки кому "этот месяц-полтора Украина виживала путем гибели своих воиннослужащих, разрушением своей инфраструктуры..."?
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:24
beee написав:Вместо этого верного утверждения десяток страниц обсуждают мову. Ну как их назвать?
Ці питання пов'язані, для чого нам мова і для чого нам ракети, якщо ми нічим не відрізняємось від сусіда, він же не може напасти на своїх? Він і білорусів не окупував, просто тихо проковтнув без спротиву, бо ні мови, ні свободи немає, один пахан просто передав майно і кріпаків іншому, за газові борги.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 лип, 2022 17:25
AlexMotel написав:Ukrainian Сьогодні серед своїх така думка була, обстріл Харкова - обстріл Бєлгорода, і так далі Мико - Брянск, Дніпро - Ростов, головне щоб рахунок 1:1 Ракети знайдуться не важно чиї всеодно орко буде вопіти натовскі.
В цих містах немає серйозних військових підприємств, тому немає сенсу. А от удар по заводу Калібрів в Свердловську у відповідь на удар по Дніпру був би корисним.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1