|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:20
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:Бензин населению у нас продают дешевле, чем предприятиям?
На жаль це недоробка влади і Укрнафти. В тих же мадярів є бензин для громадян. Але об'єктивно в є проблеми з НПЗ, тому поки що соціальний бензин важко реалізувати.
Це не недоробка. Когда -то государство субсидировало цены на бензин. В результате была нехватка. Потом (не помню точно в каком году, по-моему, Юля) отпустили цены и дефицит исчез. Сегодня без проблем все платят рыночную цену. И дефицита нет даже сейчас, во время войны. Так же должно быть и с ээ. Water написав:........ Мені таке обленерго прислало рахунок шо електрика по 14 з чимось гривень, але для мені Держава пішла на зустріч і тому електрика у мене 4.32 вдень і 2.16 вночі, я їм написав шо мені такі фе від держави не потрібні, тариф повинен бути ринковим без Міндичей, але вони чомусь зовсім не відповіли. Поскаржитись шо відповідальні особи мені не відповідають впродовж місяця?
Возможно, я не понял и вы просто пошутили. Скорее всего, т.к. сомневаюсь, что облэнерго присылало вам такой счёт. Но если серьёзно, то допускаю, что лично вы способны платить по 14 з чимось гривень за квт*ч, но большинство населения такое не потянет. А если ещё параллельно поднять цены на газ, что вообще-то нужно делать и если бы не война, то, скорее всего, уже сделали бы. Вот только при этом должны заметно измениться и зарплаты. Если этого не будет, то... надеюсь сами понимаете.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:37
Shaman написав:це ти плутаєш. там де для населення начебто дешево, там якраз різні міндічі/бандерлоги гроші й піднімають 
Начебто дешево чи дешево? Я щось оте твоє начебто не поняв Якщо дешево то хай піднімають. Населенню треба дивитись в свою кишеню. Коли при януковичу була начебто дешева електрика і начебто дешевий газ то мішало росту благополуччя громадян... А ще були начебто високі проценти по доларовим вкладам? Начебто вищі виплати по народженню дітей  і тд Но переміг майдан, прийшов час сказати населенню правду! І все як заросло, потекли інвестиції Тіки начебто міндіч начебто друг презедента заробив і виїхав з камазами доларів в ізраїль золотий батон правда оставив. А Ахметов з Пінчуком і братами Суркісами вони канєшно ні при чом Странно канєшно чому народ виїхає... дурні якісь. Хотять на шару начебто 400 євро, мали б хотіти за ці гроші служити в тилу в армії або бути доцентом, но не хотять... 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:40
Shaman написав: ЛАД написав:.......... В Иране одна из важных причин волнений - нехватка воды.
так води немає, бо немає кошти полагодити труби. а от збагачувати уран - кошти є. причина заворушень - пріоритети влади, які й близько не співпадають з пріоритетами населення. а інакше влада свої мільярди не заробить...
Ну нельзя же так! Не пишите о том, чего не знаете, и не придумывайте объяснения, которые вас устраивают. Хотя бы ИИ спросили.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:46
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:........ нам не потрібна дешева еенергія та газ, нам потрібне нормальне співвідношення доходів та цін.а дешеві енергоносії - це можливість різних бандерлогів мутити кошти собі на кишеню  .....
дешева еенергія та газ повыщают конкурентоспособность промышленности и вобще экономики. В т.ч. и харчової, и військової. И с/х тоже. Экономисту это не известно?
як завжди, особисті накидає - іншого сенсу немає  ви намагаєтесь писати очевидні речі, але коли населення платить по 4 гривні, то промисловість змушена - по 15. й де ж тут конкурентноспроможність?..
Какие ещё особисті накиди? Я же не виноват, что вы регулярно вляпываетесь то из-за идеологии, то просто по незнанию. Это не вы написали: "нам не потрібна дешева еенергія та газ"? Если вы имели ввиду что-то другое, то выражайтесь точнее.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-