|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:37
stm написав: ЛАД написав:Ну да, накрыть все АЭС саркофагами и загасить реакторы. А stm будет освещать дома свечками или коптилками на подсолнечном масле и гордиться своими досягненнями. При этом её сердце (а, возможно, и она сама) была бы на берегу какого-нибудь итальянского моря. А промышленность в Украине... Да кому она на фиг нужна!? Польский унитаз купим за зерно и мёд, а больше нам ничего и не нужно. Самолёты, космос... Что за бред!?
Ну, вам не крінж, що 30+ років незмінне користуються всім досягненням есересер, нічого взагалі окрім корупції, що залишилось, то є божество незмінне АЄС, прям як побудували так і користуємося. А те що закрилося - це не тому, що років з десяток вже існувало завдяки тому що у розвитку забирали, а потім як перестали забирати так одразу і не вистачило покупців за грош-ціну, навіть ) Ось фнб - гарна ціль, збирати на покоління наперед валюту конвертовану(не фублі) для міні і ненароджених ЛАДів. Але молоді ЛАДи підтримали, що бомбити, то як діди воювали і все... за 4 роки у міні поколінь повна ж***, а у молодих ЛАДів - безробіття. Але ж воно після, до хтож буде розуміти 😁 І наступні 35 років молодий ЛАД з Єлабуги буде дітям і онукам розповідати що то все завдяки йому, а те що звільнили, то хтось (рептилоїди, англосакси, олігархи майбутні). Те що Єлабуга за кредити і банкрот вже, молодий ЛАД до смерті не визнає)
давно пора закінчити декомуно-деконолізацію як в ПАР і не паритися
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:42
fox767676 написав: Shaman написав:що там в Швейцарії з літаками та космосом?
Швейцарія - країна балансів та компромісів, а не ідей "понадусе", "фронтиру-тарану проти автократій"
в них навіть є свої "русини"-rumantsch
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:47
Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема. Шо я іще мав помітити? Енергоатом поки не приватизований бо руки не дійшли. Но вважаю скоро перейде в чиї треба руки. За борги які набрали за час війни.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 25 лют, 2026 19:55
Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема.
Але помітно як ти на Ахметова батон крошиш ... і зрозуміло чому ... Бо енергоатом був і є під російським Деркачем, але Ахметов з енергоринку самі вершки знімав ... а не твій Деркач Тому тебе і заклинило на Ахметові )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:03
ЛАД й якщо ми хочемо мріяти про космос, й ви такий прихильник мінімалізму - то зараз актуально "краще жити при свічках, але без росії" 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 829 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:08
Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема. Шо я іще мав помітити? Енергоатом поки не приватизований бо руки не дійшли. Но вважаю скоро перейде в чиї треба руки. За борги які набрали за час війни.
твоє - це там, де ти працюєш. раз не відповідаєш - напевне не Ахметову. про Деркача тебе влучно підказали  він Енергоатом пиляє ще з часів Яника. чи раніше? але про нього ти анічичирк це ти на американців натякаєш?.. так я тобі підкажу - щоб не розповідали, чого ми 30 років гальмуємо, й ти перший - так ще в 90х треба було приватизувати іноземцям. але тоді волав - "народное достояние". отака от шизофренія...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 829 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:11
Зеленский по итогам разговора с Трампом:
Переговоры с россиянами перенесены, завтра состоится встреча делегаций Украина-США, а в первых числах марта - Украина-США-РФ.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:59
26.02.2026 Время скорбное Последняя православная пасха
-
fox767676
-
-
- Подякував: 432 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лют, 2026 00:41
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
твоє - це там, де ти працюєш. раз не відповідаєш - напевне не Ахметову. про Деркача тебе влучно підказали  він Енергоатом пиляє ще з часів Яника. чи раніше? але про нього ти анічичирк це ти на американців натякаєш?.. так я тобі підкажу - щоб не розповідали, чого ми 30 років гальмуємо, й ти перший - так ще в 90х треба було приватизувати іноземцям. але тоді волав - "народное достояние". отака от шизофренія...
схєрапто? Шизофренія в мене а не в тебе ?:lol: для чого приватизовувати енергоатом? подешевшає електрика? хай приватники збудують аес, а не вітряки ставлять шоб баблос відмивати і тоді побачим чия електрика дешевша приватна чи державна. Та це вже значення не має, поки війна вони там додерибанюють державу, і думаю укрспирт теж продадуть) Тож стануть спиртзаводи люто ефективнішими) Шо саме я мав помітити що там помінялось з олігархами?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2