ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
Schmit написав:---=== Hotab ===--- Який звʼязок картинки руху з прильотами? Т ж вже «придумав», то розкажи. А то стидливо натякаєш. Так зраду не розігнати. ---=== ===--- Я ж кажу, думай-те, якщо є чим. Картинок для цього більш ніж достатньо. Підказувати не буду.
Так не заплатять за зраду. Треба ж аргументувати погану роботу ППО не картинками руху, а прильотами
А до чого тут зрада і погана робота ППО?
Головне ж написати, що "погана робота ППО", так, зрадо...б ?
Бо реальність геть зовсім інша і я цю реальність сьогодні весь день чув ) Чудовий був звуковий фон )
ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
Banderlog написав:---=== pesikot ===--- Хоч це ти визнав )) ---=== ===--- ти больний? Хто тут спорить що росія агресор?) Покажи хоть одну людину на форумі. Виходу з цієї війни військовим шляхом для України нема. Лише переговорами. А воювати ще 4 роки тими самими людьми це ви вже явно обдовбались наркотою.
_hunter написав:Что вы пытаетесь доказать? - что на всем Шарике только один реактор "нового типа" - только _строится_?
Я думал, что это очевидно для всех.
Хочу донести, напомнить, предложить проанализировать все варианты энергообеспечения в новых военных условиях. спасибо путину за дорожающую жизнь при ухудшении ее качества.
Итак, кратко для тех, кто подвержен кремлевской пропаганде, призывающей к мировой войне. 1. Новые технологии непрерывно рвутся в нашу жизнь. Не нужно давать разрешение старикам и любителям путина мешать нам жить лучше под видом нездорового их скепсиса, которые в большинстве случаев разрушается нашим жизненным опытом. А их скепсис заключается в этом конкретном случае в том, что, по их мнению, АЭС может быть лишь советской или российской разработки (проверенной временем, так сказать) . 2. Нужно разрушать кремлевские вредные для Украины нарративы. 3. Поражение в войне это разновидность смерти для каждого украинца. Единство - необходимое условие для выживания.
"Був звичайний робочий день. Отримали зранку у Відні цінності. Такі перевезення зазвичай ретельно готуються. Ми йшли через Угорщину виключно транзитом. Завчасно були попереджені угорці в прикордонному пункті Захонь, вони погодили. Жодного відхилення від маршруту не відбувалося. В Будапешті нас зупинила поліцейська автівка. Це звичайна практика і виглядало як звичайна перевірка", - розповідає Кузнєцов.
Вже після цього з боку угорської сторони почалося силове захоплення. Було залучено два броньовики і відбулося "жорстке силове затримання", каже інкасатор.
"Жодних процесуальних дій при затриманні не відбувалося. Задавали єдине питання: де ваша зброя. Зброї нема. Комусь наділи на голову балаклаву, комусь - просто мішки. Інкасаторів посадили кожного в окрему машину. Потім утримували теж окремо. На наш запит до українського консула була відповідь, що консул від нас відмовився. Більше 28 годин ми перебували у кайданках", - свідчить Кузнєцов.
На інкасаторів всіляко чинили моральний тиск. Кузнєцову примусово вкололи ін'єкцію з незрозумілою речовиною, в результаті чого його стан здоров’я погіршився і чоловіка доправили в лікарню, де інкасатору знову щось вкололи.
там перемога на картинках з павутинками траекторій?
Картинка з рухом не є ні перемогою, ні зрадою. Але ж ти дуже хочеш розказати про зраду, то не стримуй! Он у закарпатця наприклад знищення цирконів теж зрада. «Прилетить втричі більше тепер». Мабуть бо розізлили путіна.
Уже и в клавиатуру не попадает ))
«багатий лексикон». Це авторські слова. Їх нема в українських словниках. А у номерного - є!
Каже що «радий». То насипаємо в кратер далі 😅
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 24 бер, 2026 20:22, всього редагувалось 1 раз.