Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1725317254172551725617257 ... 17355>
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 13:34

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Проблема не в цьому.
Проблема - що чим дальше тим гірше.
Не підходить сьогоднішній мир - то завтра отримаєте гірший + ще втрати за сьогодні.

Я не питаю, в чому проблема.
Я питаю: в чому полягає СЬОГОДНІШНІЙ МИР? Які його умови?
Знайди мені посилання на високопосадовця з російського боку, який ОЗВУЧИВ УМОВИ СЬОГОДНІШНЬОГО МИРУ?

Ну вже рік тривають активні переговори. Напевно потрібно питатись людей, які в них беруть участь, а не тут на форумі.
Нажаль наша влада(та і влада РФ і влада США) не кажуть правду. Тому я не знаю.

Але я на 100% впевнений що умови миру(з боку РФ) існують(і існували в минулому), але очевидно вони не підходять Зеленському.
Аналогічно як і існують умови миру(з боку України) які не підходять путіну.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 13:37

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Интересная статья - Европа снижает климатические цели, чтобы смягчить энергетический шок, вызванный войной с Ираном. - https://www.reuters.com/markets/commodities/europe-scales-back-climate-goals-ease-iran-war-energy-shock-2026-03-26/
Германия, крупнейшая экономика ЕС, планирует в ближайшие несколько лет построить около 36 гигаватт газовых электростанций, добавила она, что является ярким свидетельством того, как энергетическая безопасность ставится выше климатических целей.

Дивна логіка: Німеччина, імпортер природнього газу, вирішила збудувати 36 ГВ газових електростанцій, щоб помякшити енергетичний шок, викликаний зменшенням доступності газу на світовому ринку в звязку з бойовими дія в Перській затоці?

Ну, я так понимаю, это решение приняли не сегодня.
Иранскую войну не предвидели.
Но меня больше влохновила структура их импорта - 60% газа из США. Рисковые ребята.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 бер, 2026 14:07, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 13:46

ЛАД написав:А, вообще, "если бы президентом был я", то, наверно/возможно, поступил бы следующим образом.
1. Провести прямые переговоры с Путиным. чтобы хотя бы получить представление о его требованиях.
2. Составить хотя бы проект договора, как было весной 2022. Очень вряд ли он будет хорошим для нас.
3. Провести референдум, на который выставить, с одной стороны, этот проект договора, а, с другой стороны, альтернативу - продолжение войны.
Голосование исключительно открытое, никакого тайного.
Для выбравших второй вариант тут же принятие присяги и ВЛК. Не обязательно немедленное направление в армию, возможно, зачисление в резерв (просто их может оказаться слишком много). Но при этом обязательно указание места жительства. Если потом человека на этом месте не окажется, то объявление во всеукраинский розыск и потом штрафбат или хотя бы в штурмовики. Без вариантов.
Естественно, всё это должно быть объявлено до референдума, чтобы люди чётко понимали, за что они голосуют.
4. В зависимости от результатов референдума либо подписывается договор, либо продолжается война, но уже на других условиях общественного договора, без рассказов о "праве свободного передвижения" и пр.
Это так, вкратце и вчерне.

1.Відразу облом. Путін на це не піде. :D
2.Очевидно - договір повинен бути узгоджений з РФ. Це власне і хоче знати sashaqbl . Умови цього договору.
3.При таких умовах - 99% буде "За". Це прям очевидно. :D :D
4.Результат - "За".
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 13:50

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Проблема не в цьому.
Проблема - що чим дальше тим гірше.
Не підходить сьогоднішній мир - то завтра отримаєте гірший + ще втрати за сьогодні.

Я не питаю, в чому проблема.
Я питаю: в чому полягає СЬОГОДНІШНІЙ МИР? Які його умови?
Знайди мені посилання на високопосадовця з російського боку, який ОЗВУЧИВ УМОВИ СЬОГОДНІШНЬОГО МИРУ?

Ладно с того боку - детали на 99.999% согласованного плана (с этого боку) вы привести можете?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 13:57

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:А, вообще, "если бы президентом был я", то, наверно/возможно, поступил бы следующим образом.
1. Провести прямые переговоры с Путиным. чтобы хотя бы получить представление о его требованиях.
2. Составить хотя бы проект договора, как было весной 2022. Очень вряд ли он будет хорошим для нас.
3. Провести референдум, на который выставить, с одной стороны, этот проект договора, а, с другой стороны, альтернативу - продолжение войны.
Голосование исключительно открытое, никакого тайного.
Для выбравших второй вариант тут же принятие присяги и ВЛК. Не обязательно немедленное направление в армию, возможно, зачисление в резерв (просто их может оказаться слишком много). Но при этом обязательно указание места жительства. Если потом человека на этом месте не окажется, то объявление во всеукраинский розыск и потом штрафбат или хотя бы в штурмовики. Без вариантов.
Естественно, всё это должно быть объявлено до референдума, чтобы люди чётко понимали, за что они голосуют.
4. В зависимости от результатов референдума либо подписывается договор, либо продолжается война, но уже на других условиях общественного договора, без рассказов о "праве свободного передвижения" и пр.
Это так, вкратце и вчерне.

......

Почему??? - там "глубокая личная неприязнь" к вполне конкретной личности. Будет ли там ЛАД или Порошенко или кто угодно - не принципиально: главное, что бы не этот.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 14:07

prodigy написав:ЛАД
ЛАД написав:
"У Ирана ракеты заканчиваются"

ізраїльтяни краще освідомленні на цю тему

[youtube]r0bA31Ni-TI[/youtube.

Вы же, вроде, разочаровались в Солонине?
Опять стали слушать?
Простите,. смотреть не стал. И не потому, что Солонин. Просто времени жаль.
Израильские оценки я читал. Они примерно совпадают с американскими. Только Израиль больше интересуется не количеством уничтоженных, а количеством оставшихся. И оценивает их достаточно пессимистично. Поэтому настаивает на "продолжении банкета".
Самое интересное, что того же требуют арабские страны Залива - боятся остаться рядом с раненным и разъярённым зверем.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 14:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Ну вже рік тривають активні переговори. Напевно потрібно питатись людей, які в них беруть участь, а не тут на форумі.
Нажаль наша влада(та і влада РФ і влада США) не кажуть правду. Тому я не знаю.
Але я на 100% впевнений що умови миру(з боку РФ) існують(і існували в минулому), але очевидно вони не підходять Зеленському.
Аналогічно як і існують умови миру(з боку України

Бачиш, ти в цьому впевнений. Точніше, ти вважаєш, що він існує. Бо тобі так зручно. Бо можна звинувачувати Зеленського, а на нього, на відміну від х..., ти маєш хоч якийс вплив, як виборець.
А я впевнений, що умов не існує. Що х... просто імітує вибори, щоб:
1) давати можливість Трампу не вводити санкцій
2) давати можливість ухилянтам звинувачувати у всьому нашого клоуна і таким чином розгойдувати ситуацію всередині країни.
Чому я так вважаю? Бо якби існували чіткі умови миру, х... давно озвучив би їх публічно, і таким чином створив би ніхуйовий тиск на Зеленського з боку суспільства, яке воювати аж ніяк не прагне.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 14:12

_hunter написав:Почему??? - там "глубокая личная неприязнь" к вполне конкретной личности. Будет ли там ЛАД или Порошенко или кто угодно - не принципиально: главное, что бы не этот.

А навіщо путіну зустрічатись з "ЛАД или Порошенко"??? путін вважає себе вище цього.
Нє, якщо ЛАД или Порошенко приїдуть в Москву, то можливо зустрінеться. Але це відразу ставить "ЛАД или Порошенко" в ущербне становище.
На нейтральні території - точно ні.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 14:15

andrijk777 написав:...........
2.Очевидно - договір повинен бути узгоджений з РФ. Це власне і хоче знати sashaqbl . Умови цього договору.
3.При таких умовах - 99% буде "За". Це прям очевидно. :D :D
4.Результат - "За".

Что-то с вами сложно стало...
1. На що "на це"?
2. Так я, вроде, и написал о "договоре с РФ", а не о наших предложениях.
3. За что будет 99%? За договор или за продолжение войны?
4. В п.4 нет уже никакого "За" или "против". Там уже просто - война или мир.
Вы мой пост вообше прочитали или просто глянули?

А навіщо путіну зустрічатись з "ЛАД или Порошенко"??? путін вважає себе вище цього.
В 2022 встречались же.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 бер, 2026 14:19, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 28 бер, 2026 14:17

sashaqbl написав:Бачиш, ти в цьому впевнений. Точніше, ти вважаєш, що він існує. Бо тобі так зручно. Бо можна звинувачувати Зеленського, а на нього, на відміну від х..., ти маєш хоч якийс вплив, як виборець.
А я впевнений, що умов не існує.

Давай обговорювати факти не твої чи мої фантазії.
Факт 1:
viewtopic.php?p=5848833#p5848833
Факт 2:
Зеленський публічно відмовився від цього миру. Сказавши що Крим - український.

Висновок: Зеленський не хоче такого(прекрасного як для мене) миру. ВСЕ.

Додам:
Факт 3:
Пропозиція Трампа з 28 пунктів.
Факт 4:
Зеленський відмовився від цієї пропозиції, висунувши свої 20 пунктів.
Висновок той самий.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 бер, 2026 14:22, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Профіль

#<1 ... 1725317254172551725617257 ... 17355>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор