|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 28 бер, 2026 13:34
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Проблема не в цьому. Проблема - що чим дальше тим гірше. Не підходить сьогоднішній мир - то завтра отримаєте гірший + ще втрати за сьогодні.
Я не питаю, в чому проблема. Я питаю: в чому полягає СЬОГОДНІШНІЙ МИР? Які його умови? Знайди мені посилання на високопосадовця з російського боку, який ОЗВУЧИВ УМОВИ СЬОГОДНІШНЬОГО МИРУ?
Ну вже рік тривають активні переговори. Напевно потрібно питатись людей, які в них беруть участь, а не тут на форумі. Нажаль наша влада(та і влада РФ і влада США) не кажуть правду. Тому я не знаю. Але я на 100% впевнений що умови миру(з боку РФ) існують(і існували в минулому), але очевидно вони не підходять Зеленському. Аналогічно як і існують умови миру(з боку України) які не підходять путіну.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 13:37
sashaqbl написав:Дивна логіка: Німеччина, імпортер природнього газу, вирішила збудувати 36 ГВ газових електростанцій, щоб помякшити енергетичний шок, викликаний зменшенням доступності газу на світовому ринку в звязку з бойовими дія в Перській затоці?
Ну, я так понимаю, это решение приняли не сегодня. Иранскую войну не предвидели. Но меня больше влохновила структура их импорта - 60% газа из США. Рисковые ребята.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 бер, 2026 14:07, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 13:46
ЛАД написав:А, вообще, "если бы президентом был я", то, наверно/возможно, поступил бы следующим образом. 1. Провести прямые переговоры с Путиным. чтобы хотя бы получить представление о его требованиях. 2. Составить хотя бы проект договора, как было весной 2022. Очень вряд ли он будет хорошим для нас. 3. Провести референдум, на который выставить, с одной стороны, этот проект договора, а, с другой стороны, альтернативу - продолжение войны. Голосование исключительно открытое, никакого тайного. Для выбравших второй вариант тут же принятие присяги и ВЛК. Не обязательно немедленное направление в армию, возможно, зачисление в резерв (просто их может оказаться слишком много). Но при этом обязательно указание места жительства. Если потом человека на этом месте не окажется, то объявление во всеукраинский розыск и потом штрафбат или хотя бы в штурмовики. Без вариантов. Естественно, всё это должно быть объявлено до референдума, чтобы люди чётко понимали, за что они голосуют. 4. В зависимости от результатов референдума либо подписывается договор, либо продолжается война, но уже на других условиях общественного договора, без рассказов о "праве свободного передвижения" и пр. Это так, вкратце и вчерне.
1.Відразу облом. Путін на це не піде. 2.Очевидно - договір повинен бути узгоджений з РФ. Це власне і хоче знати sashaqbl . Умови цього договору. 3.При таких умовах - 99% буде "За". Це прям очевидно. 4.Результат - "За".
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 13:50
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Проблема не в цьому. Проблема - що чим дальше тим гірше. Не підходить сьогоднішній мир - то завтра отримаєте гірший + ще втрати за сьогодні.
Я не питаю, в чому проблема. Я питаю: в чому полягає СЬОГОДНІШНІЙ МИР? Які його умови? Знайди мені посилання на високопосадовця з російського боку, який ОЗВУЧИВ УМОВИ СЬОГОДНІШНЬОГО МИРУ?
Ладно с того боку - детали на 99.999% согласованного плана (с этого боку) вы привести можете?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 13:57
andrijk777 написав: ЛАД написав:А, вообще, "если бы президентом был я", то, наверно/возможно, поступил бы следующим образом. 1. Провести прямые переговоры с Путиным. чтобы хотя бы получить представление о его требованиях. 2. Составить хотя бы проект договора, как было весной 2022. Очень вряд ли он будет хорошим для нас. 3. Провести референдум, на который выставить, с одной стороны, этот проект договора, а, с другой стороны, альтернативу - продолжение войны. Голосование исключительно открытое, никакого тайного. Для выбравших второй вариант тут же принятие присяги и ВЛК. Не обязательно немедленное направление в армию, возможно, зачисление в резерв (просто их может оказаться слишком много). Но при этом обязательно указание места жительства. Если потом человека на этом месте не окажется, то объявление во всеукраинский розыск и потом штрафбат или хотя бы в штурмовики. Без вариантов. Естественно, всё это должно быть объявлено до референдума, чтобы люди чётко понимали, за что они голосуют. 4. В зависимости от результатов референдума либо подписывается договор, либо продолжается война, но уже на других условиях общественного договора, без рассказов о "праве свободного передвижения" и пр. Это так, вкратце и вчерне.
1.Відразу облом. Путін на це не піде. ......
Почему??? - там "глубокая личная неприязнь" к вполне конкретной личности. Будет ли там ЛАД или Порошенко или кто угодно - не принципиально: главное, что бы не этот.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:07
prodigy написав:ЛАД ЛАД написав: "У Ирана ракеты заканчиваются"
ізраїльтяни краще освідомленні на цю тему [youtube]r0bA31Ni-TI[/youtube.
Вы же, вроде, разочаровались в Солонине? Опять стали слушать? Простите,. смотреть не стал. И не потому, что Солонин. Просто времени жаль. Израильские оценки я читал. Они примерно совпадают с американскими. Только Израиль больше интересуется не количеством уничтоженных, а количеством оставшихся. И оценивает их достаточно пессимистично. Поэтому настаивает на "продолжении банкета". Самое интересное, что того же требуют арабские страны Залива - боятся остаться рядом с раненным и разъярённым зверем.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:09
andrijk777 написав:Ну вже рік тривають активні переговори. Напевно потрібно питатись людей, які в них беруть участь, а не тут на форумі. Нажаль наша влада(та і влада РФ і влада США) не кажуть правду. Тому я не знаю. Але я на 100% впевнений що умови миру(з боку РФ) існують(і існували в минулому), але очевидно вони не підходять Зеленському. Аналогічно як і існують умови миру(з боку України
Бачиш, ти в цьому впевнений. Точніше, ти вважаєш, що він існує. Бо тобі так зручно. Бо можна звинувачувати Зеленського, а на нього, на відміну від х..., ти маєш хоч якийс вплив, як виборець. А я впевнений, що умов не існує. Що х... просто імітує вибори, щоб: 1) давати можливість Трампу не вводити санкцій 2) давати можливість ухилянтам звинувачувати у всьому нашого клоуна і таким чином розгойдувати ситуацію всередині країни. Чому я так вважаю? Бо якби існували чіткі умови миру, х... давно озвучив би їх публічно, і таким чином створив би ніхуйовий тиск на Зеленського з боку суспільства, яке воювати аж ніяк не прагне.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:12
_hunter написав:Почему??? - там "глубокая личная неприязнь" к вполне конкретной личности. Будет ли там ЛАД или Порошенко или кто угодно - не принципиально: главное, что бы не этот.
А навіщо путіну зустрічатись з " ЛАД или Порошенко"??? путін вважає себе вище цього. Нє, якщо ЛАД или Порошенко приїдуть в Москву, то можливо зустрінеться. Але це відразу ставить " ЛАД или Порошенко" в ущербне становище. На нейтральні території - точно ні.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:15
andrijk777 написав:........... 1.Відразу облом. Путін на це не піде. 2.Очевидно - договір повинен бути узгоджений з РФ. Це власне і хоче знати sashaqbl . Умови цього договору. 3.При таких умовах - 99% буде "За". Це прям очевидно. 4.Результат - "За".
Что-то с вами сложно стало... 1. На що "на це"? 2. Так я, вроде, и написал о "договоре с РФ", а не о наших предложениях. 3. За что будет 99%? За договор или за продолжение войны? 4. В п.4 нет уже никакого "За" или "против". Там уже просто - война или мир. Вы мой пост вообше прочитали или просто глянули? А навіщо путіну зустрічатись з "ЛАД или Порошенко"??? путін вважає себе вище цього.
В 2022 встречались же.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 28 бер, 2026 14:19, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 28 бер, 2026 14:17
sashaqbl написав:Бачиш, ти в цьому впевнений. Точніше, ти вважаєш, що він існує. Бо тобі так зручно. Бо можна звинувачувати Зеленського, а на нього, на відміну від х..., ти маєш хоч якийс вплив, як виборець. А я впевнений, що умов не існує.
Давай обговорювати факти не твої чи мої фантазії. Факт 1: viewtopic.php?p=5848833#p5848833Факт 2: Зеленський публічно відмовився від цього миру. Сказавши що Крим - український. Висновок: Зеленський не хоче такого(прекрасного як для мене) миру. ВСЕ. Додам: Факт 3: Пропозиція Трампа з 28 пунктів. Факт 4: Зеленський відмовився від цієї пропозиції, висунувши свої 20 пунктів. Висновок той самий.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Суб 28 бер, 2026 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
|