Shaman написав:головне, яка зловтіха в деяких дописувачів. зараз маятник піде в іншу сторону, пару ухилянтів застрелять під суцільний вереск - а їх за що? за те саме - за напад на службових осіб. як того п'яного ракла в Дніпрі.
тому толерувати такі дії - це шлях в нікуди, напад на державних осіб при виконанні має бути покараний.
Звичайно Вам таке легко писати, бо ви в жодному разі не підете на війну.
Так і ви. То що, може це ніякий не аргумент тоді? А цікавий у вас «професійний військовий і не воював». Він такий самий юрист як тут мимо бігаючий хантер. З такими ж навиками загальновійськового бою. Те що Хантер не воював, у вас нема питань? Чому до погранця є? Ви думаєте він замість вас має в окопі сидіти? Ні, ви замість себе , він замість себе.
Letusrock написав:[ 800-гривневі працівники офісів уже строчать тисячі сльозливих постів як під копірку "вимагаємо негайно дозволити військовим стріляти в ухилянтів"
«В коліна!» Тут гроші ділять.
не дивлюсь рос.контент з студентських часів, тому мені не скидуй. Тим більше до компа звук не підключений
Shaman написав:головне, яка зловтіха в деяких дописувачів. зараз маятник піде в іншу сторону, пару ухилянтів застрелять під суцільний вереск - а їх за що? за те саме - за напад на службових осіб. як того п'яного ракла в Дніпрі.
тому толерувати такі дії - це шлях в нікуди, напад на державних осіб при виконанні має бути покараний.
Звичайно Вам таке легко писати, бо ви в жодному разі не підете на війну.
й хто це мені каже? тільки я не платив кошти, щоб вислизнути, як дехто