"Вчора наша дружба досягла такого високого рівня, що я можу допомогти будь-яким способом. У будь-якому питанні, де я можу бути корисним, я до ваших послуг", – сказав Орбан диктатору РФ.
То Сіярто все передає Лаврову, по суті, Сіярто - агент Кремля То Орбан "чєго ізволітє ?" ...
Європейська держава ... ))
"Саме це і є насіння цієї війни, насіння цього конфлікту було посіяне ще задовго до початку бойових дій <...> тоді, коли європейські лідери вирішили, що вони заглибляться настільки в певну енергетичну економіку, що відріжуть себе від нафти та природного газу зі сходу. Це було величезною помилкою тоді, і очевидно, що це величезна помилка зараз", – каже Венс.
І віце-президент великої країни грає на стороні Раши ...
Найбільше українців – 63% – продовжують вважати себе православними. Серед них найбільше – 50% серед усіх респондентів – зараховують себе до Православної Церкви України. Ще 9% зараховують себе до Православної Церкви «без конкретизації» і 3% – до Української Православної Церкви Московського Патріархату.
Letusrock написав:.......... А потім свідки останньої верби виберуть наступним президентом трьох-голового змія Карась-Притула-АлінаМерседес. Причому вони виграють у другому турі від пса Патрона (якому віддасть свої голоси шлемоносець Гераскевич)
маємо надію, що на той час твого духу в Україні не буде
Letusrock написав:.......... А потім свідки останньої верби виберуть наступним президентом трьох-голового змія Карась-Притула-АлінаМерседес. Причому вони виграють у другому турі від пса Патрона (якому віддасть свої голоси шлемоносець Гераскевич)
маємо надію, що на той час твого духу в Україні не буде
❗️ Близько 2 млн ухилянтів знімуть із розшуку, але для них запровадять жорсткі обмеження, — нардеп Давид Арахамія
Головна мета — зменшити випадки насильства проти ТЦК та перевести частину їхніх функцій на технічний рівень, щоб знизити корупційні ризики.
Для ухилянтів передбачені нові примусові заходи, блокування рахунків наразі не застосовуватимуть.
Повна презентація реформи очікується до кінця місяця.
Цікаво, що в них мобресурс 2 млн, і ухилянтів 2 млн. Про 10 млн. мобресурсу вже мовчать.
ніхто з офіційних осіб ніколи не казав що у нас є 10 млн. моб резерву. єдиний хоч трохи наближений до влади - одного разу це ляпнув от балди слуго-депутат. а далі вже пропагандони на дурники рознесли "інфу"
"Те, що сталося в цій країні, те, що сталося під час цієї виборчої кампанії, - є одним із найгірших прикладів іноземного втручання у вибори, про який я коли-небудь бачив чи навіть читав. Бюрократи в Брюсселі намагалися зруйнувати економіку Угорщини. Вони намагалися зробити Угорщину менш енергетично незалежною. Вони намагалися збільшити витрати для угорських споживачів", - наголосив Венс.
Візит DJ Вєнса - це пряме втручання у вибори в Угорщині