vitaliian ну під Сіверським Донцем була зовсім інша ситуація. Понтони розгортали зі свого на наш берег. Принаймні я би з цього повідомлення не сміявся. Їх наступальні можливості обмежені, але не повністю вичерпані.
Bolt написав:И так без подготовки сразу в окоп или АТОшник какой?
Не ну он служил лет 15 назад. И сам здоровый, на заводе тонны металла тягал. Наверное просто посмотрели что для подноса патронов пойдет, и послали. Подготовки не было никакой.
Понятно. Просто говорили, что без подготовки не отправляют.
slonomag написав:Да просто говорит задрался уже сам жить в 4 стенах, семью тоже сразу отправил еще в марте и чето совсем загрустил. То состояние когда уже пофиг, убьют, не убьют. Просто человек сломался от всего этого.
А навіщо сидіти і чекати повістку? Зараз можна виїхати через непідконтрольну. Запоріжжя - Василівка - Мелітополь - Крим - Європа. І тягай собі на заводі залізо далі, тільки вже в безпеці біля сім'ї.
prodigy написав:США розглядають передачу Україні штурмовиків Warthog з навчанням пілотів - NYT..
это интересная тема, неплохая замена Грачам, я об этом задумывался. Их создавали как средство борьбы с танками СССР. Но есть нюанс. Эти самолеты предназначены для прямого контакта, без всяких кабрирований, в зонах без ПВО. С Ираком в этом смысле было проще. ИМХО, как фронтовой штурмовик куда лучше, чем Ф-16
sequence написав:это интересная тема, неплохая замена Грачам, я об этом задумывался. Их создавали как средство борьбы с танками СССР.
І так, і ні. F-16 універсальніший. Дві різні машини утримувати набагато дорожче, ніж одну.
какой смысл считать чужие деньги? Нам чем-то наступать когда-то придется, лучше А-10 для этого не придумать. Есть еще один нюанс, о нем нужно просто знать. Потеря любого Ф-16 для Lockheed суть репутационная потеря и минус к будущим заказам. С А-10 терять нечего, их не жалко, и их давно хотели снять с вооружения
Около 2000 оккупантов попали в "котел" на Херсонщине - Хайдер В Высокополье Херсонской области двум тысячам путинских вояк были отрезаны все пути для отступления.
Корбан уточнив, що наразі залишається на пункті пропуску «Смільниця».
«Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. В мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт», – заявив він.
За словами голови тероборони Дніпропетровщини, йому не дозволяють перетнути кордон у бік України.
«Додому в Україну мене не пускають. У Дніпро, де живуть мої хворі батьки, до міста та країни, яку я люблю та захищаю з 2014 року та керую Штабом Територіальної оборони з 24 лютого 2022 року», – зазначив Корбан.
Через ситуацію, яка склалася, він звернувся до Зеленського як гаранта Конституції. «Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного будинку?», – написав Геннадій Корбан. https://zn.ua/ukr/POLITICS/korban-pidtv ... skoho.html
slonomag написав:Да просто говорит задрался уже сам жить в 4 стенах, семью тоже сразу отправил еще в марте и чето совсем загрустил. То состояние когда уже пофиг, убьют, не убьют. Просто человек сломался от всего этого.
А навіщо сидіти і чекати повістку? Зараз можна виїхати через непідконтрольну. Запоріжжя - Василівка - Мелітополь - Крим - Європа. І тягай собі на заводі залізо далі, тільки вже в безпеці біля сім'ї.