Ой+ написав:А який розрив в цифрах вважаєте прийнятним?
Я не вважаю, що розрив має регламентувася взагалі. Мінімалка відображає оплату праці за некваліфіковану працю, і цілком нормально, що ця оплата низька. Максимум, з чим можна погоджуватися - щоб мінімалка забезпечувала можливість на неї прожити, на найбазовіші потреби.
Ой+ написав:Якщо ми типу ідемо в ЄС чи хоча би намагаємося імітувати що хочемо цього, то потрібно рухатись в сторону цих стандартів.
1. Не існує ніяких "стандартів ЄС", ЄС - це купа країн, і вони дуже різні. І відношення мінімальнох до середньої чи медіанної ніде не регламентується. 2. Не все в ЄС ідеально, не все правильно. Можна і потрібно рухатися в ту сторону, але переймати позитивний досвід, а не перекоси і абсурд. Зарплата має залишатися мотиватором, а яким мотиватором вона може бути, якщо витративши роки на освіту і ще більше років на отримання досвіду і кваліфікації різниця в оплаті праці буде мізерною?
Але ви так і не відповіли на питання Ой+ - який розрив в цифрах вважаєте прийнятним? 1,5 рази достатньо? Чи 3, 5, 10? Чи ще більше? Скільки треба, шоб зарплата була мотиватором?
Ти можеш без стидливих натяків розказати, який відсоток не збили? Бо оце «4-5 до Чернівців» ніяк не розганяє нормальну жирну зрадоньку, по яку ти стогнеш вже добу, на фоні 1500 запущених. Давай відсоток, не стісняйся.
Відсоток не знаю, але коли навкруги сумнівна інформація - правда десь посередині.
Давай без оцього крутіння тухесом. Я як і ти не маю доступу до першоджерел і інсайдів. Тому я не кажу від свого імені дічь, як це робиш ти. Коли ти щось заявляєш, ти все ж давай, кажи, це внутрішнє відчуття, це інфа , яка є лише в тебе від друзів, чи просто «я люблю папісдєть без пруфів».
Прийнятно все , як ти поясниш. Але все ж щоб було зрозуміло , хто ти? Єбанько подай патрони, чи дійсно чувак з інфо. Поки що єбанько. Бо просто ти стільки носив клійкбейтного триперу, що довіру по замовчуванню треба ще заслужити.
ЛАД написав:Але ви так і не відповіли на питання Ой+ - який розрив в цифрах вважаєте прийнятним? 1,5 рази достатньо? Чи 3, 5, 10?
Я написав, що не вважаю, що він має регламентуватися. Хоч в 2 рази, хоч в 5, хоч в 10 — якщо продуктивність праці краща на порядок (звісно, це в основному оцінюється ринком праці), то чого ЗП не може бути в 10 разів вище? Якщо за роботу кваліфікованого досвідченого спеціяліста (наприклад, електрика) готові платити в 10 разів більше, ніж за роботу кур'єра чи вантажника в АТБ, чого мають бути обмеження?
sashaqbl написав:Загибель Зеленського все таки принесла б їм більше позитиву ніж негативу
Не факт , адже тоді у нас альтернативи уряду національної єдності - немає... А заміна як би то сказати тих кого наймали по оголошенню на хоч трохи фахівців - може позитивно відбитись на наших досягненнях. ПС але це не говорить про те що я закликаю здавати педераційникам маршрути переміщення будь кого, навіть простого бійця.
Якої тобі іще єдності бракує? Все в них давно монолітне від верховної ради до телемарафону сплошний армовір і екзистенційна війна. То шо воно поміняє якщо пустити до корита юлю і шоколадного з бойком якшо вони всі за одно? Різниці ніякої.
Сергій Флеш 20 ч. · Ми пережили одну з найважчих атак за останній час. Що можна сказати по цій атакі: 1. Ми успішно витримали спробу перевантажити ППО ударними БПЛА. Понад 1500 на добу. Такого в світі ще не було. 2. Було збито та знешкоджено 95% БПЛА. Це фантастичний результат. Низький уклін усім військовим усіх родів військ та ДФТГ, які захищали нас. 3. Перехоплювачі збили близько 30% усіх БПЛА. Це відчутний відсоток, який продовжує зростати. 4. У цій атаці відсоток реактивних «Шахедів» і «Шахедів» з керуванням був невеликим. Очевидно, ворог розраховувал на масове застосування звичайних «Шахедів». 5. Лиха накоїли ракети. Особливо в Києві. Є влучання в житлові будинки та на території цивільних підприємств. Ми не публікуємо таку інформацію, але противник уже сьогодні все побачить сам на супутникових знімках. Особливо цинічними були повторні удари балістикою в ті сами місця через кілька годин. Так ворог намагався вбити рятувальників, які працюють на місцях. 6. Метою атаки були об’єкти критичної інфраструктури, «Укрзалізниця» та логістика Жодна матеріальна шкода не може зрівнятися з людськими життями. Це страшна втрата для нас усіх.