Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 21192120212121222123 ... 14850>
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:02

sequence написав:
  otg написав:.. Как то в начале ветки я писал что потери 50 тыс убитыми для РФ это капец для их группировки. К сожалению пока это не так.

не расстраивайте местных, они в это искренне верят. Так же, как вата верит конашенкову.
2 месяца назад, когда я имел неосторожность предположить, что по потерям в живой силе плюс минус паритет, меня в какахи тут макали все кому не лень.

Залужный назвал количество погибших в войне с Россией украинских героев
Главнокомандующий Вооруженных Сил Украины Валерий Залужный заявил, что в войне с Россией погибли уже почти 9 тысяч украинских героев.

Ничего себе плюс-минус паритет
Или предлагаете не верить Залужному ?
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:05

pesikot написав:..
Ничего себе плюс-минус паритет
Или предлагаете не верить Залужному ?

Да хрен его знает :cry:
В любом случае - плюс дивизия пропавших без вести, плюс трупы наших у врага, плюс дивизия пленных там же
Есть возражения?
ЗЫ А если еще плюсовать неизвестное количество искалеченных, то картина еще мрачнее. Но общая численность защитников пока позволяет такие потери
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:17

detroytred написав:Schmit
Я вже зовсім запутався з цим Швецом.
Якщо Мельниченко працював на фсб, то чого ж він тоді він поїхав жити до Вашингтону?
*Як передає українська служба Бі-Бі-Сі, 31 січня “Таймс” вмістила статтю про М.Мельниченка, колишнього офіцера охорони Президента України Леоніда Кучми, який зараз живе у Вашингтоні.*
https://vn.20minut.ua/Podii/povernennya ... -2821.html

Правда, дивує, що він видвигався кандидатом від Соціалістичної партії:
"(Екс-майор балотувався до Верховної Ради України за партійним списком Соціалістичної партії України, однак М.Мельниченку відмовили в реєстрації кандидатом у депутати, оскільки він не проживає постійно в Україні — УНІАН".

Хто зна, як воно. Можливо у той час до агентів фсб у США було лояльне ставлення.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:30

andrijk777 написав:Вони мають "общее" - спроба розкрутити економіку.

Сберкнижки - це був розвод лохів, кошти фактично йшли на воєнку.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:42

Schmit написав:
  sequence написав:
  otg написав:.. Как то в начале ветки я писал что потери 50 тыс убитыми для РФ это капец для их группировки. К сожалению пока это не так.

не расстраивайте местных, они в это искренне верят. Так же, как вата верит конашенкову.
2 месяца назад, когда я имел неосторожность предположить, что по потерям в живой силе плюс минус паритет, меня в какахи тут макали все кому не лень.

Враховуючи, що ми в обороні і якщо втрати "плюс-мінус паритет" - ми таки пройо**ємо" і то серйозно. Тоді й на відвоювання територій надіятись марно.

Рашист Подоляка ще 2-3 місяці тому оцінював безповоротні втрати Росії в 15-20 тисяч, плюс 4-5 тисячі лугандонців (а він має безпосередній доступ до офіційних джерел)

Контр-наступу не буде, для цього потрібно, щоб формувалися резерви у тилу, тисяч 200 мобілізованих, що навчаються штурмовати позиції на бронетехніці.

Як варіант, можливо вони навчаютсья у Британії, але я чомусь думаю, що цієї кількості для контр-наступу не достатньо.
Востаннє редагувалось Zebra в Сер 24 сер, 2022 15:48, всього редагувалось 1 раз.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:45

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Schmit написав:Враховуючи, що ми в обороні і якщо втрати "плюс-мінус паритет" - ми таки пройо**ємо" і то серйозно. Тоді й на відвоювання територій надіятись марно.

Я з вас трохи в шоці. То ви викидаєте купу пропагандистської фігні в яку щиро вірите. І тільки вас трохи макнути в реальність - зразу "все пропало".
Це рівнянння з надто багатьма змінними, щоб робити висновки. Війна не тільки на фронті, є ще й війна економік, інформаційна війна і т. д. Можливість поповнювати втрати. Готовність воювати, врешті решт.
Для прикладу, США у Вєтнамі втратили в 20 разів менше, ніж ДРВ, але програли. Аналогічно СССР у Афганістані.
Наразі це рівняння з надто багатьма змінними, щоб робити висновки. надто багато інформації приховано. Чергова соломинка може зламати спину верблюду (при чому, це стосується обох сторін). Купа чорних лебедів ще може бути попереду.
Щодо наступу - наразі наша армія до нього не готова, вона не вміє наступати. Всі спроби наступу закінчувались великими втратами.
Особисто я вірю в нашу перемогу.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:47

sequence написав:2 месяца назад, когда я имел неосторожность предположить, что по потерям в живой силе плюс минус паритет, меня в какахи тут макали все кому не лень.

По відкритим джерелам, бази фотографій підбитої російської техніки значно більші, ніж нашої. Відповідно, малоймовірно, щоб по втратах був паритет.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:50

Подарок ко Дню Независимости: Байден объявил о рекордном пакете помощи на $3 миллиарда
Отмечается, что рекордный пакет военной помощи включает системы ПВО, артиллерийские системы и боеприпасы, беспилотные авиационные комплексы и радары. В каком-то количестве и когда приедет – пока не разглашается.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 15:53

sashaqbl написав:
  sequence написав:2 месяца назад, когда я имел неосторожность предположить, что по потерям в живой силе плюс минус паритет, меня в какахи тут макали все кому не лень.

По відкритим джерелам, бази фотографій підбитої російської техніки значно більші, ніж нашої. Відповідно, малоймовірно, щоб по втратах був паритет.

еще раз, цитируя себя
"В любом случае - плюс дивизия пропавших без вести, плюс трупы наших у врага, плюс дивизия пленных там же
Есть возражения?"
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2022 16:01

Всё же, объявление Войны со стороны РФ и Беларуси БЫЛО :!:
https://www.washingtonpost.com/national ... -survival/
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.