На жаль, росія вже масово застосовує не лише ракети, а й іранські дрони камікадзе Шахед-136. Але наша країна має свої безпілотники-камікадзе, чим вони відрізняються від іранських і як використовуються – розповімо в цій статті Finance.ua. Зміст 1. Українські дрони-камікадзе RAM II UAV 2. Вартість RAM II UAV 3. ST-35 «Грім» (Silent Thunder) 4. Польські дрони Warmate 5. Switchblade 600/300 https://finance.ua/ua/saving/RAM-II-UAV
andrijk777 написав:Я вже на 80% впевнений що буде ядерний удар у разі подальших успіхів ЗСУ(звільнення Херсону, наприклад).
А я сильно сумніваюсь. Після керченського мосту натовп вимаганв крові, от і витратили частину ракет, які тримали в очікуванні морозів. Але далі вони не підуть. Людина, яка настільки себе береже - не піде на ризик ядерної війни.
Ніякої ядерної війни не буде(як мінімум після одинокого удару). Байден чітко заявив(як це розумію я і люди які аналізують його слова) - ядерної відповіді США не буде 100%.
andrijk777 написав:Ніякої ядерної війни не буде(як мінімум після одинокого удару). Байден чітко заявив(як це розумію я і люди які аналізують його слова) - ядерної відповіді США не буде 100%.
andrijk777 написав:Ніякої ядерної війни не буде(як мінімум після одинокого удару). Байден чітко заявив(як це розумію я і люди які аналізують його слова) - ядерної відповіді США не буде 100%.
При яких ризиках? Вбити путіна - казки. Назвіть мені хоч одну війну де вдалося вбити(не на полі бою) лідера? Чому так я не знаю. Можливо це важко, можливо є негласні домовленості.
путін вже перейшов десяток червоних ліній(включаючи і анексію Криму і пряму необґрунтовану агресію і прямі погрози НАТО і вбивство людей на території ЄС і багато іншого), які НІХТО не переходив(без відповіді) починаючи з 1945 року. І НІЧОГО!!! США нічого такого особливого не зробили. Допомогу Україна отримує на рівні Афганістану. Але Україна воює з другою(третьою) армією світу, а Афганістан з талібами на верблюдах.
alex_dvornichenko написав:Хоть здесь и не любят "хороших" россиян (хотя он по паспорту россиянин, а по национальности и по лицу еврей). Но ролик очень интересный. https://www.youtube.com/watch?v=JM156I1Sp0g&t=262s
Це не хороший росіянин, а відомий пропагандон. Не несіть сюди московське лайно
Hotab написав: Хотаб писав, що з 110 ракет (за два дні) було збито 60+ Та ще велика кількість не поцілила.
Ймовірність 50:50, можуть попасти, а можуть не попасти, майже як зустріти динозавра на вулиці, можна зустріти, а можна не зустріти.
Шикарний гумор!!! На рівні $100/місяць! Загалом то половина збитих ракет - це вдвічі менше знищених об'єктів інфраструктури. Можна спрогнозувати, що Київ прикритий ППО дещо потужніше, ніж інші міста, тому левову частину цих збитих недоотримав Київ.
Hotab написав: Хотаб писав, що з 110 ракет (за два дні) було збито 60+ Та ще велика кількість не поцілила.
Ймовірність 50:50, можуть попасти, а можуть не попасти, майже як зустріти динозавра на вулиці, можна зустріти, а можна не зустріти.
Шикарний гумор!!! На рівні $100/місяць! Загалом то половина збитих ракет - це вдвічі менше знищених об'єктів інфраструктури. Можна спрогнозувати, що Київ прикритий ППО дещо потужніше, ніж інші міста, тому левову частину цих збитих недоотримав Київ.
Чого більше, ракет в РФ чи об"єктів критичної інфраструктури в Україні? Навіть при співвідношенні 10:1 і ефективності ППО 9:10 не бачу оптимізму.
А якщо попадатимуть по об"єкту біля Трипілля, то те що ОП "прикритий", як зменшить мешканцям мегаполісу страдання від холоду та відсутності електроенергії?
Крім Києва, більше життя в Україні ніде нема? Чи там другосортні?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 12 жов, 2022 14:54, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Чого більше, ракет в РФ чи об"єктів критичної інфраструктури в Україні?
Чого більше?
flyman написав:не бачу оптимізму.
І тому ти ...(що робиш?? Продовжи речення)
flyman написав:Крім Києва, більше життя в Україні ніде нема? Чи там другосортні?
Ти це до чого задаєш питання? Чим саме ти невдоволений?
Чи це ти так акуратно тут просуваєш кремлівські наративи "поки Київ жирує, інші страждають", "києвская власть","нам враг кієв, а не український народ". "Києві сліл Херсон и Бамбас". Так?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 12 жов, 2022 15:01, всього редагувалось 2 разів.