prodigy написав:Французький президент Еммануель Макрон під час пресконференції в Єгипті на саміті COP27 заявив, що підтримує проведення мирних переговорів між Україною та Росією на умовах Києва у той час, коли це буде зручно Україні, повідомляє Європейська правда.
За словами Макрона, Україна має "у якийсь момент" відновити переговори, щоб покласти край війні.
"Я зі свого боку, як і раніше, переконаний і припускаю, що навіть зараз, у якийсь момент, нам доведеться повернутися за стіл переговорів", - заявив французький президент, додавши, втім, що це слід "зробити в рамках умовах та у терміни, які будуть обрані Україною".
"У мене питання до „миротворців“: а що ви маєте на увазі під словом „переговори“? Російські ультиматуми відомі: „Ми приїхали на танках. Визнайте поразку та втрату територій“. Ці умови є неприйнятними. Тож про що говорити? Чи ви просто ховаєте у слові „врегулювання“ слово „капітуляція“?", — написав Подоляк у себе у Twitter.
разговор глухого со слепым. Макрон сказал, что условия и момент переговоров должны исходить от нас, но все равно найдутся желающие покричать про капитуляцию.
prodigy написав:Французький президент Еммануель Макрон під час пресконференції в Єгипті на саміті COP27 заявив, що підтримує проведення мирних переговорів між Україною та Росією на умовах Києва у той час, коли це буде зручно Україні, повідомляє Європейська правда.
За словами Макрона, Україна має "у якийсь момент" відновити переговори, щоб покласти край війні.
"Я зі свого боку, як і раніше, переконаний і припускаю, що навіть зараз, у якийсь момент, нам доведеться повернутися за стіл переговорів", - заявив французький президент, додавши, втім, що це слід "зробити в рамках умовах та у терміни, які будуть обрані Україною".
"У мене питання до „миротворців“: а що ви маєте на увазі під словом „переговори“? Російські ультиматуми відомі: „Ми приїхали на танках. Визнайте поразку та втрату територій“. Ці умови є неприйнятними. Тож про що говорити? Чи ви просто ховаєте у слові „врегулювання“ слово „капітуляція“?", — написав Подоляк у себе у Twitter.
разговор глухого со слепым. Макрон сказал, что условия и момент переговоров должны исходить от нас, но все равно найдутся желающие покричать про капитуляцию.
Макрона спрашивают журналисты-у него четкого ответа, но что-то ответить надо
prodigy написав:Макрона спрашивают журналисты-у него четкого ответа, но что-то ответить надо
Нормальная у него позиция, смотрите первоисточник. Просто, лидер западной страны должен для приличия всегда ввернуть что-то на предмет "конечно, мы за бескровное решение".
mephala написав:таки додовбали Притулу. Як і з супутником повинен витрачати свій час щоб декотрим пояснити. А міг з користю свій час витратити а не на оці виправдовування. Я вже мовчу про мотання нервів подібними закидонами від "спеців". Притула пояснив, чому британські Spartan коштують дорожче, ніж купив Порошенко
1 Не знаю з чого Ви взяли , що Притула щось пояснив.... 2 З приведенної вами ссилки - Притула пояснив що він зібрав на 100 спартанів по ціні 100 000 фунтів.. Так само він пояснив що поки угода не буде закрита він не може озвучити середню ціну... І не пояснив чому збираючи на 100..він не купив 14 по 30 000... А Порошенко -і фонд ГО - вже купили..і їм не треба чекати на покупку 99.. щоб пояснювати яка середня ціна.
Як на мене Ви повинні низько вклонитись пану Порошенко і фонду ГО що вони в три рази збили ціну і тепер ні притула ні арахамія не зможуть витратити здані ВАМИ гроші в три рази більш неефективно ніж витрачені Порошенком Як на мене - чудова політична конкуренція...
ПС Навіть якщо Порошенко доклав по 70 000 фунтів своїх на 14 Спартанів ( тобто купив їх по 100 000 і заявив що купив по 30 000) - це чудовий як піар так і бізнес крок - який збільшить в три рази кількість Спартанів на полі бою в найближчому майбутньому.
Россия резко увеличила морской экспорт нефти в преддверии вступления в силу эмбарго ЕС 5 декабря.
Это называется «перед смертью не надышишься».
По всей видимости, нефть отгружается в том числе и из запасов в расчете, что когда эмбарго вступит в силу и снизится экспорт, какое-то время удастся работать «на склад». Вопрос, конечно, в цене такой панической распродажи. Вряд ли она идет без солидного дисконта.
Российский уголь также отгружается в Индию с фантастической скидкой в 70% от цены. Проблема здесь несколько иная: пропускная способность железной дороги еще выдерживает увеличение поставок, а вот терминалы - уже нет. Поэтому возникают огромные «пробки» в сторону Китая, что само по себе существенно снижает грузооборот в связи с простоем вагонов.
Инфраструктура - такая штука, которую волевым решением не создашь, вкладываться в нее нужно было годы назад, но зачем эти ненужные затраты, если всё было тип-топ? Кто же знал, что главному позарез потребуются Бердичев с Ахтыркой?
В Воронеже из-за санкций закрылся крематорий
Он проработал меньше трех лет, сообщает «7х7». Произведённая в Чехии печь сломалась, а детали для нее невозможно закупить из-за санкций.
Hotab написав:Так, вірно. Втрачають завжди скряги, які не вкладають в безпеку своєї країни, а все в золотий горщик. КХ не дасть збрехати. Це чекає і на тебе.
Скільки ПВО закупили олігархи? Ті що в Форбс сотці. Ті ж власники Нібулону може подали приклад? Чи все в асфальт пішло і на маленькі хатинки в Швейцарії/Лондоні? Все ще "щипаєте гусаків"? Чи вже козлів доїте для наповнення дірявого бюджета?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 08 лис, 2022 22:32, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Так, вірно. Втрачають завжди скряги, які не вкладають в безпеку своєї країни, а все в золотий горщик. КХ не дасть збрехати. Це чекає і на тебе.
Скільки ПВО закупили олігархи? Ті що в Форбс сотці. Ті ж власники Нібулону може подали приклад?
Та ясно, що поки хоча б хтось є, хто не допомагає своїй державі, флуман завжди покаже на нього пальцем і скаже "я теж не буду".
flyman написав:Все ще "щипаєте гусаків
Пробував КХ щипати, так він вважав, як і ти, себе розумнішим. Зараз його самого більше не чути, а в горщик мабуть зек з Вологди спустошив і наsрав в нього. Що він зробив з дружиною КХ - то вже ми не дізнаємось. Але який впертий був козарлюга!! Теж кричав "кролю по морді, а не військовий збір".
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 08 лис, 2022 22:34, всього редагувалось 2 разів.
До речі, а де цей святоша ? Як його цитування Біблії сприяло на рашистів ?