sashaqbl написав:Я не вірю в можливість РФ воювати в такій інтенсивності більше 2-3 років. Відповідно, якщо підтримка заходу не зійде на нуль протягом 23 року, а поки що це так не виглядає - то й шансів виграти в РФ нема.
Крім того, що росії світить військова поразка їй світить криза нафтогазового сектору, через те що всі підприємства по виробництву/ремонту газотурбінних двигунів працюватимуть для військового сектору + спроби щось зробити з двигунами віджатих Боїнгів/Айрбасів бо зупиниться вся цивільна авіація в тому числі і та, що використовується для перевезення мобіків. На півночі педерації використовується багато газотурбінних двигунів для видобутку/транспортування нафти/газу. На це накладеться ще проста деградація родовищ, санкції на нафтовидобувне обладнання, дифіцит персоналу через мобілізацію.
Звідси 2 висновки: світова енергетична криза продовжиться, бо зі світового ринку нафти прибереться 2-3 мільйони барелів. Криза економіки самої росії буде системна, бо вона звикла жити при доходах з 11-12 млн. барелей нафти, а доведеться адаптуватися до 8-9, а може й менше...
abvertaras написав:andrijk777lapay Їхня обізнаність - лиш здогадки. Їхній вплив - іллюзія. Вся ця, вибачте на слові, "опозиційна діяльність" мені нагадує якийсь графологічний ононізм. Мало того, що половина їх публіки - українці. Так ще й російська аудиторія постійно одна і та ж сама. Раз-по-раз вони розказують яка "расія нє права" і які "ураінци маладци", а все це трансляція в нікуди. Вся та зазомбована аудиторія їх дивитися не стане, а їхні "намагання" до них достукатися варті хіба-що жалю.
Опозиціонер - це той хто діє! Ця ж "опозиція" - блогерські балаболи, які заробляють на донати. Зате після перемоги України всі наперебій розказуватимуть, як вони боролися з диктатурою. Позорище.
у Гитлера тоже была опозиция, один из его секретарей говорил, что готов застрелить фюрера (у него даже наметился нервный срыв-или я застрелю эту скотину или застрелюсь сам), он не сделал не того и не другого. Есть малая надежда на то, что подобные люди найдуться , главное чтобы они не спалились на мелочах как Ханс Пауль О́стер( у которого была немецкая педантичная привычка вести дневник, в который он все записывал). После ареста гестапо было крайне удивлено ( даже не пришлось выбивать показания)
Denik написав:Звідси 2 висновки: світова енергетична криза продовжиться, бо зі світового ринку нафти прибереться 2-3 мільйони барелів. Криза економіки самої росії буде системна, бо вона звикла жити при доходах з 11-12 млн. барелей нафти, а доведеться адаптуватися до 8-9, а може й менше...
2-3 мільйони барелів для світу це "ні про що", мізер. Для РФ зменшення видобутку легко компенсується збільшенням ціни нафти. Подивимося як запрацює обмеження ціни на рос. нафту 5 грудня і 5 лютого.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 15 лис, 2022 17:27, всього редагувалось 1 раз.
СМИ РФ: Путину передали личное предупреждение от США. У главы Кремля руки связаны https://donpress.com/news/15-11-2022-sm ... emlya-ruki ... Кроме того, директор ЦРУ проинформировал Нарышкина о последствиях для России, которые неизбежно наступят в случае применения ядерного оружия против Украины. Об этом сообщает российский Телеграмм-канал "Генерал СВР".
Паблик пишет, что сам Нарышкин в докладе президенту России Владимиру Путину указал, что американская сторона передала Путину "личное предупреждение о том, что повышение эскалации в Украине со стороны российского руководства автоматически вычеркивает Крым из обсуждения «мирного предложения» и в дальнейшем немедленная передача Крыма Украине будет обязательным условием переговоров и выхода на мирное соглашение".
Я оцінюю саме цей аспект його діяльності. Так, він цікава і непогана людина, але він є росіянином, а не українцем. І він вважає, що має право, як росіянин, українців повчати. Мені б на його місці за це було б соромно
Denik написав:Звідси 2 висновки: світова енергетична криза продовжиться, бо зі світового ринку нафти прибереться 2-3 мільйони барелів. Криза економіки самої росії буде системна, бо вона звикла жити при доходах з 11-12 млн. барелей нафти, а доведеться адаптуватися до 8-9, а може й менше...
Нафра вже впала на чверть від літнього піку. ЦЕ попри те, що Росія вже зменшила експорт, а ОПЕК скорочує видобуток. Тому поки накочується рецесія, навряд чи будуть сильно космічні ціни на нафту. + Росія вимушена давати дисконт. + додаткові втрати на сірі схеми експорту Тому я не бачу перспектив компенсації падіння експорту за рахунок цін.
NTV написав:И если к этому времени успехи не закрепят дипломатически концом войны и мирными соглашениями, например по каким-то условиям или юридическим спорам насчет оставшихся территорий у РФ, то последствия могут быть намного более катастрофическими, чем были.