Да полно стрелкового оружия...Многие наверное не знают,но куева туча хранится законсервированного в масле старья со времен второй мировой...на худой конец и боеприпасов к ним,никуда оно не делось.Нах его хранят,я не знаю,под какие цели.Да и калашей полно.Нам уже европа передала несколько десятков тысяч стволов только за последний месяц.Сцут людям раздать.Мужиков за границу не выпускают,воевать без опыта не берут,оружия не раздают,но если что-посидите под оккупацией,авось не расстреляют.Большего тупизма,придумать трудно.Все.Завожусь.Не хочу больше на эту тему даже рассуждать.Ушел.Шоб эти кацапы все повыздыхали!
AlexMotel написав:У США повідомили, що Україна досі має приблизно 56 винищувачів, що становить близько 80% усієї її авіації. Там зазначили, що в повітрі Україна значно активіше використовує безпілотники та систему ППО, аніж бойові літаки. За даними Пентагону, українці роблять 5—10 бойових вильотів за добу, тоді як Росія — приблизно 200. Там заявили, що Україна «дуже ефективно та творчо» використовує у війні за небо ті ресурси, які має.
otg написав:Во время войны? Жесть. Кстати нужны нормальные ПВО для зашиты аэродромов. У нас парадоксальная ситуация. Они наши бомбят, а мы их не можем.
В них є крилаті ракети, а в нас немає, як і сучвсних систем ППО, які їх можуть ефективно збивати. Пуйло недарма хоче пункт, щоб і не було цих ракет.
AlexMotel написав:Воздушные бои быстро сократят численность не в нашу пользу, даже если и 1к 3 будет,плюс пво. Артилерия и беспилотники эффективней. И скорее всего не все в строю.
60 км колонна. Где ж эффект?
Расстояние не позволяет артой бить,а с неба тактика другая.
Немаю часу коли розсосолювати - пишу коротко!(та й інет тут ніякий/пропадає зовсім) Я вже змінив 3 точки дислокації - вже і в полі був...- а зараз - в лісі І то все хрінь, що там раніше я викладав кусок якоїсь казарми, не то школи, чи садочка)) - чи прапор з написом "друга батарея" - яких є в Україні пару десятків/сотень)) А от на другій точці і тепер надивився такого, що.... - отут справді я розумію, що треба мовчати
AlexMotel написав:Воздушные бои быстро сократят численность не в нашу пользу, даже если и 1к 3 будет,плюс пво. Артилерия и беспилотники эффективней. И скорее всего не все в строю.
60 км колонна. Где ж эффект?
Расстояние не позволяет артой бить,а с неба тактика другая.
Так и я говорю, что решение только с самолетов. Пусть десяток вылетит, вернутся лишь 5, но за то 60 км уничтожат.
Успіх написав:Немаю часу коли розсосолювати - пишу коротко!(та й інет тут ніякий/пропадає зовсім) Я вже змінив 3 точки дислокації - вже і в полі був...- а зараз - в лісі І то все хрінь, що там раніше я викладав кусок якоїсь казарми, не то школи, чи садочка)) - чи прапор з написом "друга батарея" - яких є в Україні пару десятків/сотень))