alex lem написав:А що так можно в тцк або в частині розрулить,,Я хочу воювать в артилерії, бо там зможу постійно сидіть в тирнеті? Наскільки знайомі воюють, наша війна це в окопі в лісопосадках відстрілюваться з стрілкової зброї від окупантів.
Так не можна... але, раптом у нашого колеги є знайомі, які можуть допомогти у цьому? Або ще чув, що якщо десь служить родич(брат/син/батько) - то теж можна писати рапорт на перевод до нього. Але, як це відбувається на практиці/і чи це приносить позитивний результат - не знаю.
А про "наша війна лише в окопі" - то вже 100500раз писав, що: а) періодично - раз в 5-7-10-14днів проходять ЗАМІНИ і тих хто в окопі/бліндажі відводять у неглибокий тил відпочити, а "свіжих/відпочивших"- відвозять на їхнє місце! б) зі стрілкової зброї відстрілюється піхота!(в арти трохи інші завдання ) І так, їм ЗНАЧНО важче, але і їх теж періодично замінюють.
Увидят гуляющих в ресторациях здоровых мужиков. Тут еще тероборона Вены подтянется со своим обостренным безупречным вкусом.
Ну умовна «Вєна» хоч активно донатила (і я вірю чомусь, ну і донати це теж дуже важливо) , а от наш 100-доларовий цокольщик якщо в обличчя повторить фронтовику слова, вже раніше сказані на адресу долярчика, «я тобі нічого не винен, я тебе туди не відправляв», то знадобляться лікарі, щоб приклеїти відірвані крильця і лапки. Але , мені здається, Холява теж відмовиться його клеїти.
Штовхнуть ногою зі сходів в цоколь непотріб , і двері в підвал нахрест дошками заб’ють, щоб не смерділо..
sergey_sryvkin написав:А наші співробітники кажуть, що Китай схожий на Московію. Кілька багатих великих міст, та суцільна бідність та занепад на решті території
ваші співробітники теж саме можуть казати і про Австралію і про Канаду і навіть про США.
Китай заселён крайне неравномерно, воображаемая линия Хэйхэ — Тэнчун делит территорию Китая на две неравномерные по населению части: к западу от линии — 57 % территории Китая — живёт только 6 % населения страны (2015 год); к востоку от линии — 43 % территории Китая — живёт 94 % населения страны (2015 год).
на московію Китай зовсім не схожий, Китай за останні 30 років збільшив ввп у 10 разів (карл) с 1 до 11 трн дол, а московія мала ріст у 2,5-3 рази (95% за рахунок експорту нафти/газу)
detroytred написав:Скібіцький уточнив, що однією зі стратегічних цілей буде спроба «вбити клин у російський фронт на півдні між Кримом і материковою частиною росії».
За його словами, Україна завдаватиме ударів по складах зброї на території ворога, зокрема, в Білгородській області.
«Звідти стартують атаки на Україну. Це становить загрозу, наприклад, для Харкова», – сказав Вадим Скібіцький.
На цьому відео розстріл українських військових у Києві. Ще кілька подібних епізодів є. Рашисти у Київ не заїзджали. Усі хто загинув в Києві, це українські військові від фріндлі-фаеру.
я не претендую на истину в первой инстанции, но была информация (в июле-августе), что в Киеве (когда раздавали оружие всем желающим) в тероборону просочились враги и оружие получили несколько десятков засланных консерв
detroytred написав:Скібіцький уточнив, що однією зі стратегічних цілей буде спроба «вбити клин у російський фронт на півдні між Кримом і материковою частиною росії».
Я бы сказал "Между Крымом и россией". Аккуратнее формулировать надо.
prodigy написав:я не претендую на истину в первой инстанции, но была информация (в июле-августе), что в Киеве (когда раздавали оружие всем желающим) в тероборону просочились враги и оружие получили несколько десятков засланных консерв