бо у безлюдному місці й зливачів координат не буде.
,
Я не розвідник, і не диверсант. Але я б за 3 дні знайшов би де склад боєприпасів. Побачив би автомобіль з боєприпасами, поїхав би слідом, на зворотньому шляху він би мене привіз до складу.
Цікаво, як фуру з боєприпасами можна відрізнити від фури з кока-колою?
По чорному номеру і водію в формі? Чи ви думаєте боєприпаси на схід возять цивільні на фурах MAN з написом Рошен на тенті?
бо у безлюдному місці й зливачів координат не буде.
,Я не розвідник, і не диверсант. Але я б за 3 дні знайшов би де склад боєприпасів. Побачив би автомобіль з боєприпасами, поїхав би слідом, на зворотньому шляху він би мене привіз до складу.
По напрямку руху транспорту від складу.... Якщо підуть в напрямку міста і зупиняться розвантажуватись коло магазину - то можна буде навіть визначити що є на тому складі( з певною мірою ймовірності) На запитання - так складів багато.. Відповідь Стоїте коло траси і чекаєте коли піде колона яку супроводжують мигалки...- в колонні точно не кока-кола
І останнє Є супутник, з космосу побачити колону з мигалками - раз плюнути Так як склади не переміщаються - то визначити куди прямує колона за днів 10 - можна І останнє А Ви багато бачили складів у чистому полі з асфальтованою дорогою певної ширини і поворатами з певним радіусом. Фура з військовим вантажем точноважча ніж стандартно , а тому по грунтовці не пройде...
Так що визначити наявність складу за містом - раз плюнути Набагато складніше Визначити в якому з сотень складів у місті сьогодні є вибухові речовини...+врахуйте що чим меншї площі є пляма яку треба прикрити ППО - тим легше її прикривати. А для заміського складу - для кожного треба свою систему будувати.
. Russian forces have conducted at least 10 series of strikes throughout Ukraine, particularly in rear areas, since April 19.[6] Russian forces have used significantly fewer high precision missiles in these latest series of strikes in comparison to their failed campaign against Ukrainian critical infrastructure from the fall of 2022 through the winter of 2023. ISW previously assessed that Russian forces likely expended a significant proportion of their precision missiles in the previous air campaign, and the current Russian air campaign may be using far fewer of these missiles in an effort to conserve the limited remaining stocks.[7] Russian forces have instead relied heavily on launching large numbers of Iranian-made Shahed drones to overwhelm Ukrainian air defenses,
. Russian forces have conducted at least 10 series of strikes throughout Ukraine, particularly in rear areas, since April 19.[6] Russian forces have used significantly fewer high precision missiles in these latest series of strikes in comparison to their failed campaign against Ukrainian critical infrastructure from the fall of 2022 through the winter of 2023. ISW previously assessed that Russian forces likely expended a significant proportion of their precision missiles in the previous air campaign, and the current Russian air campaign may be using far fewer of these missiles in an effort to conserve the limited remaining stocks.[7] Russian forces have instead relied heavily on launching large numbers of Iranian-made Shahed drones to overwhelm Ukrainian air defenses,
Hotab написав:Я не розвідник, і не диверсант. Але я б за 3 дні знайшов би де склад боєприпасів. Побачив би автомобіль з боєприпасами, поїхав би слідом, на зворотньому шляху він би мене привіз до складу.
По чорному номеру і водію в формі? Чи ви думаєте боєприпаси на схід возять цивільні на фурах MAN з написом Рошен на тенті?
А чому б ні? Це що проблема, їздити без чорних номерів, без форми і мигалок?
The UK will send hundreds of air defence missiles and armed drones to Ukraine on top of the Storm Shadow cruise missiles announced last week.
The move means the UK is going further than any other country in providing weapons with the potential to tip the battlefield in Ukraine's favour.
Earlier, President Volodymyr Zelensky met the UK's Rishi Sunak as part of his tour of Western allies.
Mr Zelensky said it was important for the West to send fighter jets as well.
But the prime minister said providing fighter jets was "not a straightforward thing", although he did say the UK would form "a key part of the coalition countries" providing that support.
Ukraine is continuing to prepare for a much-anticipated counter-offensive against Russian forces.
1. якщо правильно зрозумів питання - Хусейн гадаю не раз пожалкував, що поліз в Кувейт. сербів змусили припинити різанину. Іран потроху доводять що для нормального життя треба щось робити з владою - забивати жінок за відсутність хіджабу в 21 сторіччі...
Иран це "більш сильний супротивник"?
2. щоб не було непорозумінь ще раз сформулюю - без розвалу Раші в Україні нормального життя не буде. ми не зможемо розвиватися
Если так, то давайте срочно развивать программу массовой эмиграции. Куда бы переселить всё население Украины? Ещё раз:
От нас с вами зависит "разрушение Карфагена"? Я как-то привык считаться с реальностью и не пытаться выдавать свои желания за неизбежность. Пока не вижу серьёзных аргументов в пользу близкого развала РФ
а з чого ви взяли, що нормально роблять? з тією ж Сіневою там здається не все так гаразд, як вони пишуть. бачимо дуже "сучасний" танк Армата чи винищувач 5 покоління Су-57 (але без відповідного двигуна). я з вами погоджусь, що більшість того, що працює в Раші - це радянська спадщина, їх сучасні розробки більшість лише на папері - гадаєте за рахунок чого в них генерали мільйонери?
А з чого ви взяли, що ненормально роблять? Не знаю, что такое "Сінева". Есть "Тополь", "Ярс". Не берусь судить об Армате и СУ-57, не интересовался, но у меня нет оснований считать, что российские ракеты не будут летать. Во всяком случае обстрелы Украины велись вполне успешно. А если бы они были с ядерными боеголовками? Проверять работоспособность стратегических ракет на практике совсем не хочется.
невірно зрозумів ваше питання - мався на увазі СРСР, й то й розвалили.
якщо будуть якийсь домовленості, перспективи тут будуть погані - про Харків взагалі не кажу, там буде ж... а як тоді ви бачите майбутнє дітей??? не відповідайте - бо тут лише варіанти так чи інакше домовитися з Рашою, тобто в чомусь поступитися. ви ніяк не зрозумієте, що з деким неможливо домовлятися
особисто я маю надію, й вона обґрунтована, що все хвалена економіка Раші за кілька років санкцій деградує настільки, що зможуть лише лякати. але поки Рашу не загонять навіть не в третій світ, тут буде важко.
з того взяв, що якщо все роблять через ж... й це система, до того ж крадуть, як не в себе - чуда не буле - бардак всюди - в кращому випадку. а традиція замилювати очі - навіть не радянська
Shaman написав:........... а ризик розповсюдження зброї купується досить легко - як тільки у Раші пройде втрата влади, то ООН санкціонує, що всі ядерні об'єкти візьмуть під захист сили ООН - США, Великобританії, Франції, Китаї, Індії. їх місце знаходження відомо. мене зараз почнуть знову шпиняти, що це фантастика - подивимось
Остыньте трошки. Как Вы себе это представляете? Принятие решения о применении сил ООН это целая процедура. Это будет не секретная операция. Даже после принятия решения ещё потребуется время на её разработку. Страна, которая знает о готовящейся агрессии (а это будет именно агрессия) станет ждать? Это явный повод о приведении в высшую степень готовности всех сил (в частности, стратегических), а то и применении ЯО. У Вас хорошие планы, но, мягко говоря, фантастические.
головне треба пам'ятати - цю каша заварила Раша, й вона повинна понести відповідальність за свої дії
Ещё раз - Вы утопии не писали? С точки зрения морали - да, повинна. С точки зрения реальной жизни - "відповідальність" агрессора наступает только после полного разгрома и полной и безоговорочной капитуляции.
Вы, вроде, взрослый и серьёзный человек, так перестаньте строить утопические планы.
ви неуважно читаєте "як тільки у Раші пройде втрата влади" - це було важливе припущення. їм буде не до захисту, будуть ділити, до чого дотягнуться. ви так впевнені в майбутньому Раші - не знаю чому. назва "руський" вже на десятиріччя стала лайкою.
світ дещо змінився. ми погодимось й на репарації з конфіскованого майна ще до розгрому - чи це теж утопія?
й на відрахування з продажу нафти це вже більш складно - їм доведеться не один раз у Кремлі покурити
Shaman написав:особисто я маю надію, й вона обґрунтована, що все хвалена економіка Раші за кілька років санкцій деградує настільки, що зможуть лише лякати. але поки Рашу не загонять навіть не в третій світ, тут буде важко.
извините что встреваю в диалог последних интеллектуалов данной ветки
давайте реально. Что именно деградирует? С с/х и урожаями на рф всё ок, с энергоресурсами тоже. Айфоны, Джон диры, и мерседесы заменят китайпромом. Ничего высокотехнологического на рф нет, а вдруг (если что-то есть) вынесут в Харбин, чтобы обойти санкции.
Пуйло давно не позиционирует рф как высокоразвитую технологическую страну. Они хотят большой победы, там этим событием бредят с детского сада. На практике это означает что угодно, вплоть до ленинградской нормы на каждое свинорыло. Кто захочет бунтовать, его обвинят в дискредитации великой победы. 25 лет каторги с расстрелом на месте.
я вижу позитивный сценарий если пуйло умрёт, у преемника появиться шанс снять политическую и экономическую изоляцию, стать большим миротворцем, отдав Крым и назначив какие то подъёмные для рф репарации. Элиты должны быть в этом заинтересованы, если там остались мозги. Военный блок - к стенке. Виновные наказаны, остальные белые и пушистые.
имхо все остальные положительные сценарии слишком наивны и романтичны. Своих ресурсов им хватит на тысячу лет, остальное купят в Китае, Бангладеш, Папуа — Новой Гвинее
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 15 тра, 2023 19:19, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:......... як це не було демократії - вибори 1933 Гітлер виграв по-справжньому. вже потім демократія закінчилась...
Путин тоже в 2000 "виграв по-справжньому". Да и в 2004. И "демократия" формально и до сих пор не закончилась. А в Германии демократия до Гитлера - каких-то 15 лет Веймарской республики. До этого кайзер.
й ще - я враховую один фактор, який не враховуєте ви. рівень радянського керівництва був на голову вищий, ніж у Раші. вже саме рішення напасти на Україну було помилкою, яку ухвалили дуже вузьке коло людей. але ж система побудована так, що не може визнати помилки - це можливо лише у демократії. до того ж, авторитаризм у Раші дійшов до того, що система негативного зворотного зв'язку вже повністю відсутня. біля трону залишились лише "да, владимир владимирович", "как правильно, владимир владимирович"
Не убеждён, что это на 100% справедливо. Сталинский режим был значительно суровее, но информацией Сталин владел.
з приводу Китаю - а що таке китайський шлях, на чому базується його розвиток - може на співпраці з західними країнами? це перше, що запровадив Ден Сяопін. друге, що він зробив, й я вважаю що це теж дуже важливо - це змінність влади. .....
Кроме всего Вами названного - сохранение власти в руках ЦК КПК. Я это имел ввиду. В Союзе ЦК КПСС выпустил власть из рук. При том, что партия официально считалась "руководящей и направляющей силой советского общества". И жизнь показала, что она действительно была такой силой. Когда власть партии ослабили, Союз развалился. Дэн демократизацию не допустил, в 1989 был среди инициаторов подавления событий на площади Тяньаньмэнь, в отличие от Горбачёва.
але вибори в Германії 33 роки були справжні. а в Раші з 2004 - точно імітація. одна з причин, чому Ходорковського посадили в 2003.
з приводу поінформованості Сталіна - ми це не перевіримо. але хоча б 22 червня - може й була інфо, але її не послухали. певен в одному - диктаторські режими дуже схожі, й ніхто не любить слухати погані новини. хто мав власну думку, впевнено в 37-38 - "прошел он коридорчиком и кончил стенкой кажется".
а з приводу Китаю. перший висновок - читаючи вас, здається що ви вважаєте - що демократизація - це щось погане. ви помиляєтесь. знову повторю - але Ден Сяопін зробив демократизацію по-китайськи, я вже описував - а в КПК від комунізму - лише назва. а от тепер, коли вони впевнено повернули в авторитаризм - Раша яскравий приклад, чи закінчуються диктатури.
прикладів успішних диктатур - Чілі, Сингапур, що ще? - дуже мало. виключення, які підтверджують правило.