Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 43324333433443354336 ... 14521>
Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2023 23:23

detroytred
Спроба найти лайно - в тебе вийшла

Чомусь коли нас просять не розповсюджувати інформацію яка може негативно вплинути - я розумію як себе вести
Ти - ні
Відмазка що це в офіційній пресі і так далі - не катить
У нас десятки тисяч загиблих
Якщо я буду починати свій день з фото кожного похорону який бачив - ти будеш вважати мене партіотом - чи дурнем, який розхитує суспільство.

Деколи треба й думати, особливо кадровому на пенсії
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2023 23:27

Гра з вогнем ;)

detroytred написав:Скоріш за все нормальний комбат...
Бойовий, з 2014, ще й морпіх.
Розстріляний бійцем. Просто в столовій. Просто за форму, про яку він щось лише почув.
Тому, начальству треба добре думати що і як вони говорять, як себе поводити з тим, чи іншим солдатом, і завжди пам'ятати, що у кожного є зброя!
(а на психіку - не перевіряли ж у воєнкоматах ;) - та й, навіть, якщо б і перевіряли - то все одно, випивша людина і зі зброєю - майже як мавпа з гранатою ;) )
Одним словом - це не на будові до підсобника п'яного кричати, який в принципі, теж може дати цеглиною по голові прорабові :mrgreen:
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2023 23:33

Успіх
На добраніч! Військової вдачі та перемог!
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2023 23:36

detroytred написав:Будівельник
А якщо ви вже зарекомендували себе вже створили під себе підрозділ, то тоді вам і стройовою підлеглих, щоб вони навчили аватарів, не треба примушувати. Вони й самі все зроблять з ними.
У вас вже диво-підрозділ і диво-підлеглі.

Мова про варіант -- аватари і що командир, і що підлеглі, які не мають бажання витрачати зусилля ще й на це лайно.
Вищестоящі - які не паряться допомогти з вирішенням цієї проблеми.

Допустим будівельник і є таким як розказує , спорити не будем. Тільки з якої радості він припускає що решта такіж? І навіщо лишні проблеми й лишні ризики командиру при тій самій оплаті? Це не враховуючи того шо щоб стати професіоналом років 4 треба вчитись ще зо 2 практику проходити, що вимоги до кандидата міцне здоровя, вік років 25 і мрія стати генералом. А тут умовний я 40річний з оддишкой, сколіозом умовно годній в 20р ,який йшов на кафедру щоб одморозитись од армії. Шановне пансьтво розуміє до чого веду? Й Аватар тут тільки приклад є проблеми й посерйозніші.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 15 чер, 2023 23:51

Цілую в кокарду)

Прикольно читати останню сторінку.
Розбиратись що було «до» і вставляти свій писок вже не хочу. Втомився. Надто сильно все спустилось до «рівня мух і долярчиків». А заперечення видаляються. Не про сьогодні мова, це лонгетюдна ситуація.

Цікаві (для мене) рубрики під настрій і час буду читати, писати вже ні.
До побачення. :D
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 16 чер, 2023 00:01

Хотаб
Імхо. Не треба так.

Ви теж не менш Успіха унікальний та потрібний форуму. І Ви, і Ваше бачення, думки. Не кажучи вже про вісті з ланів.

Да без проблем. Всі можемо розбігтися. Знайти інші майданчики і реалі, і в віртуалі.
І форум обійдеться без будь-кого.

Але моє прохання - не кидайте гілку. Рішення ж, зрозуміло, за Вами.
Якщо щось не влаштовує з мого боку, то можемо помінятися. З мене, наприклад, не більше одного повідомлення в неділю. Баня показує мені, що читачем бути теж доволі зручно, ніж кнопати на Андроїді, ще й витрачаючи час.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 чер, 2023 07:44

detroytred написав:Успіх
На добраніч! Військової вдачі та перемог!

Дякую!
Гарного дня!👍

Все буде Україна!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 чер, 2023 08:17

Успіх написав:Гарного дня!👍

Все буде Україна!

Взаємно.
Заряд позитиву Україна і я зранку від Вас отримали!
Успіхів в донесенні вже інших зарядів ворогам на ланах.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 чер, 2023 09:03

Hotab написав:під настрій і час буду читати, писати вже ні.
До побачення.

Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 16 чер, 2023 10:24

Успіх написав:
  budivelnik написав:Якщо потрібен результат, то найефективніше він досягається комбінацією системних інструментів і позасистемного досвіду..
Був в мене в роті алконавт , не такий щоб насмерть...але бувало.
Вплив був простий
Якщо вчора він напився..то сьогодні взвод або рота ( в залежності від ступеня його напився+наганяє від вищестоящих) - займалась системними вправами ( стройова, якщо неділя то вивчення творів маркса/енегельса/леніна...) і так далі
На ранок , в цього аватара зявлявся знак від швабри під оком, але він писав десять пояснюючих на всі інстанції що наступив сам...

З точки зору прокурора - якби я сказав що змусив роту навести всередині себе порядок - я б отримав пару років
З точки зору порядку в роті - я отримував результат з мінімальними затратами зусиль і часу.
При цьому перших два рази з ним говорили усі, я , замполіт , взводний, ротний....
А далі вже по досвіду.

Звідси висновок
Система - це інструмент, який використовується на тому рівні, який є всередині підрозділу(міста/Держави).
Ще раз кажу - на ранок може з'явитися знак від швабри в командира)), якщо він повівся/показав, що "він начальник, ти - дурак", або якщо ще жорсткіше поводження проти декількох хлопціів(нехай навіть аватарів) - то він ризикує (якщо в піхоті, то умовно на 99%), а (якщо в нас, то умовно на 60%) - бути на нулі/на вогневій - раптово пропасти безвісти/десь лежати в корчах застреленим... наче ворогом... ;)

От і цікаво, чи довго - умовний будівельник, протримався тут командиром - чи все ж таки б домовлявся з хлопцями/йшов на поступки? ;)

#ажититохочіцццо! :wink: :mrgreen:

ну друже, писали ж, що тут не танці в педінституті, де можна по "вдячних" вухах їздити.
ви взагалі,в курсі що тільки за такі думки, навіть не за дії, можна трохи "посидіти"? чи за погрозу при свідках "спалити" службові папери? чи ви так впевнені в своїй крутості, і знаєте на 100500% хто у вас за кого мазу тягне і хто на кого і кому шепче? і у випадку чого, в чию сторону він повернк ту ж зброю? і що в ситуації, яку ви прогнозуєте командиру можетет опинитися саме ви (замість командира залишитися в тій самій посадці, ніби то як). я впевнений, що ви і 10% розкладів не знаєте, а комбат знає. і до пори до часу тримає ті знання при собі. але ж вам ваші 9 класів напевно так сильно тиснуть в череп, що пишете тут різну муйню.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

#<1 ... 43324333433443354336 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор