Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 43724373437443754376 ... 14678>
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 14:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Puente написав:. Починати треба з росту кількості армії в два рази .

Для чого, щоб "після пуску зеленої ракети іти колонами на ешеловану оборону"?
Щоб тримати оборону по ті й лінії яка є, достатньо того хто уже є.
Зупиняємося, і чекаєм на берегу ріки життя коли пропливе труп ворога.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 14:52

Турецька компанія Baykar, яка випускає ударні безпілотники Bayraktar, отримала ліцензійні дозволи від Туреччини на виробництво безпілотників TB2 та Akinci в Україні.

Про це повідомив генеральний директор Халюк Байрактар, пише Defense News.

"Ми отримали відповідні ліцензійні дозволи від Туреччини на повне виробництво безпілотних літальних апаратів Baykar TB2 і Akıncı в Україні", – сказав Байкар.

Загальний обсяг інвестицій, запланованих на будівництво цих об’єктів, становить 95,5 млн доларів. Завод планується відкрити у 2025 році.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 14:55

І ось зараз це вперше серйозно сказав президент Байден. Я вважаю, що все, що путін робить останніми місяцями – це і є підготовка до натискання червоної кнопки.

Незважаючи на скептицизм деякого з приводу українського наступу, у Москві знають точно, що за нинішніх можливостей ЗСУ, їм точно не втримати 100-кілометрову ширину приазовського коридору, і рано чи пізно їхню оборону буде перервано.

Кримський міст буде знищено, а Українські війська стоятимуть біля входу до Криму. В умовах оточення кримське угруповання буде приречене, і в цей час у Москві обов'язково розпочнеться розвал кремлівської влади.

І ось щоб не допустити цього, путін планує вдарити тактичною ядерною зброєю по центру ухвалення рішень, тобто по центру Києва.

Швидше за все до цього буде розіграно якусь провокацію в Білорусі, щоб зобразити, що це мінськ спонукав москву діяти з метою захисту союзника.

Все це викличе різке прискорення війни.

Путін не чекатиме, поки Україна матиме F16. Він увійде до спіралі, і тут важливо, щоб Америка виконала те, що обіцяла, й устами мого старого знайомого передала в Стамбулі росіянам, і, зокрема, використала всі свої конвенційні засоби для знищення всіх загарбників в Україні, а також їхніх логістичних центрів у Білорусі, і в самій Росії.

При цьому я не виключаю удару тактичною ядерною зброєю і по найбільшому логістичному центру в польському Жешуві, щоб автоматично задіяти п'яту статтю НАТО.

Припускаю, що якщо йтиметься про 2-3 ядерні снаряди, то НАТО обмежиться конвенційним реагуванням.

Що отримає з цього путін? Перше, якщо війна йтиме так, як зараз, за кілька місяців усім буде ясно, що росія зазнала поразки, а так він залишає шанс, що Вашингтон кліпне першим. Ну, а якщо не кліпне, то в цьому теж є свій розрахунок: вийде, що війну він програє не Україні, а НАТО, і це є привід консолідувати свою зграю та російську спільноту, особливо перед президентськими виборами.

Що робити нам, українцям?

Насамперед розуміти, що є така реальна небезпека і вживати максимальних запобіжних заходів. Особливо берегти керівництво, і, звісно, це передусім стосується ключа української перемоги – президента Зеленського.

Адже Зеленський став лідером вільного світу, і реакція вільного світу на ядерну атаку Росії залежатиме від закликів та позиції цілого та здорового верховного головнокомандувача України. Я впевнений, що Андрій Єрмак та вся команда вже сидять і розраховують і такий сценарій.

І необхідно пам'ятати, що це сценарії акселерації та швидшої розв'язки та перемоги України, але, звичайно, треба застрахуватися від фізичних загроз.

Потрібно пам'ятати, що знищення Зеленського – це єдине, що врятує росію хоча б частково.

Решта, як сказав нещодавно Залужний, іде за планом.

Міхеіл Саакашвілі
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 14:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Puente написав:От навіть не знаю , чому народ проти диктатури . Бояться чого ? Пересічному чого боятися в принципі ? сталінських репресій , чи лукашенківських , чи піночетовських ? Бардак в країні практично на всіх місцях , де сидять якісь бюджетники

дивні питання у вас
очевидно ж що бояться росії-2 чи навіть пн.кореї-2
мяко кажучи не факт що диктатором стане хороший хлопець, який буде боротись з поганими. а якщо навпаки?
як варіант при диктатурі журналіста що розкопав інфо про одеського воєнкома просто знайдуть мертвим в лісі чи згноять в СІЗО
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 15:03

prodigy написав:Міхеіл Саакашвілі

Чудове джерело інформації :lol:
kyk

Подякував: 181 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 15:08

prodigy написав:

Насамперед розуміти, що є така реальна небезпека і вживати максимальних запобіжних заходів. Особливо берегти керівництво, і, звісно, це передусім стосується ключа української перемоги – президента Зеленського.

Адже Зеленський став лідером вільного світу, і реакція вільного світу на ядерну атаку Росії залежатиме від закликів та позиції цілого та здорового верховного головнокомандувача України. Я впевнений, що Андрій Єрмак та вся команда вже сидять і розраховують і такий сценарій.

І необхідно пам'ятати, що це сценарії акселерації та швидшої розв'язки та перемоги України, але, звичайно, треба застрахуватися від фізичних загроз.

Потрібно пам'ятати, що знищення Зеленського – це єдине, що врятує росію хоча б частково.

Міхеіл Саакашвілі

вже знаю чий портрет буде на купюрі 2000грн
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 15:09

prodigy написав:
І ось зараз це вперше серйозно сказав президент Байден. Я вважаю, що все, що путін робить останніми місяцями – це і є підготовка до натискання червоної кнопки.

Незважаючи на скептицизм деякого з приводу українського наступу, у Москві знають точно, що за нинішніх можливостей ЗСУ, їм точно не втримати 100-кілометрову ширину приазовського коридору, і рано чи пізно їхню оборону буде перервано.

Кримський міст буде знищено, а Українські війська стоятимуть біля входу до Криму. В умовах оточення кримське угруповання буде приречене, і в цей час у Москві обов'язково розпочнеться розвал кремлівської влади.

І ось щоб не допустити цього, путін планує вдарити тактичною ядерною зброєю по центру ухвалення рішень, тобто по центру Києва.

Швидше за все до цього буде розіграно якусь провокацію в Білорусі, щоб зобразити, що це мінськ спонукав москву діяти з метою захисту союзника.

Все це викличе різке прискорення війни.

Путін не чекатиме, поки Україна матиме F16. Він увійде до спіралі, і тут важливо, щоб Америка виконала те, що обіцяла, й устами мого старого знайомого передала в Стамбулі росіянам, і, зокрема, використала всі свої конвенційні засоби для знищення всіх загарбників в Україні, а також їхніх логістичних центрів у Білорусі, і в самій Росії.

При цьому я не виключаю удару тактичною ядерною зброєю і по найбільшому логістичному центру в польському Жешуві, щоб автоматично задіяти п'яту статтю НАТО.

Припускаю, що якщо йтиметься про 2-3 ядерні снаряди, то НАТО обмежиться конвенційним реагуванням.

Що отримає з цього путін? Перше, якщо війна йтиме так, як зараз, за кілька місяців усім буде ясно, що росія зазнала поразки, а так він залишає шанс, що Вашингтон кліпне першим. Ну, а якщо не кліпне, то в цьому теж є свій розрахунок: вийде, що війну він програє не Україні, а НАТО, і це є привід консолідувати свою зграю та російську спільноту, особливо перед президентськими виборами.

Що робити нам, українцям?

Решта, як сказав нещодавно Залужний, іде за планом.

Міхеіл Саакашвілі

Міхал скомпілював Соскіна і Чаплигу
тільки
ключа української перемоги – президента Зеленського.

тільки дві помилки:
"Президент" пишеться з великої літери,
і він не ключ, а ЗСУ: в нас нема культа особистості і не буде
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 23 чер, 2023 15:12, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 15:10

kyk написав:

Тим не менш.

Я теж читав нижче й нижче і все гадав, хто ж автор))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 15:12

detroytred написав:
  kyk написав:

Тим не менш.

Я теж читав нижче й нижче і все гадав, хто ж автор))

Очередной популист-клоун.
Кукушка хвалит петуха.
2805

Подякував: 435 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 чер, 2023 15:29

2805 написав:Очередной популист-клоун.
Кукушка хвалит петуха.

Якщо ж до серйозного, то неважливо хто там автор і тим паче який він.

Важливо чи були там твердження, моменти, які варті уваги.
На мій погляд, як мінімум, одне --
*Путін не чекатиме, поки Україна матиме F16. Він увійде до спіралі*.

Тобто чого чекати рашці? Нашого подальшого зміцнення, наших подальших успіхів?

Саме таке питання я піднімав напередодні повномасштабного нападу.
Чого чекати рашці було? Поки нам поставлять ще більше зброї, поки ми далі зміцнимося?!

Так і зараз. Вони будуть чекати тільки у випадках:
- об'єктивно знають про майбутню малу результативність контрнаступу;
- суб'єктивно помиляються в цьому.

Інша справа, що поки або наші гарно ввели їх в оману, або ....
Бо в їх інформпросторі суцільна їх перемога і наші невдачі.
Ніякої підготовки піпла, що треба (прийшов час) бабахнути ядеркою.
Хоча щось незрозуміле все ж промайнуло -- про санітарну зону.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 23 чер, 2023 15:31, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 43724373437443754376 ... 14678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: vydrigan і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор