|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:33
budivelnik написав:А тепер нехай адвокати дурників разом з дурниками подумавють Що вони хочуть? Щоб дурник так дурником і залишився? Чи щоб порозумнішав. Так для того щоб порозумнішати треба читати тих хто критикує, а не тих хто оправдує дурість.
По-перше, Успіх нормальний вояк, а не дурник. По-друге, я його і не захищаю (він і сам це успішно робить. Дорослий сформований чоловік). Вважайте, що я рокладаю по полицях, що є, а не те, як ви це перекручуюте. У вас з дивану є один єдиний варіант відповіді Успіху: да! визнаю, що ти отримуєш незабагато, але, звиняй, грошей (у країни, мене)) нема. Якщо з другою частиною у вас ще більш-менш вийшло. То з першою ви чомусь!!!????)))) бикуєте -- що Успіх й так занадто отримує. Невже це не видно-то?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:34
Успіх написав: budivelnik написав:Так от він вважає що в порівнянні з піхотою їм переплачують....Він особисто вважає що в порівнянні з піхотою він просто знаходиться на роботі, так важкій, так ризикованій- але на роботі
Так я теж неодноразово схоже казав! Тільки я казав, що піхоті не доплачують - казав, що треба їм платити 150, а краще всі 200Кгрн! Тобто вдвічі більше. Так і зробили "вдвічі")) - але просто в нас обрізали)) а їм залишили, майже те, що вони і мали(тобто - піхоті, майже, нічого не покращили!... лише нам погіршили)
1 Ти про своїх батьків думав? Чи ти думаєш що гроші на базарі ростуть? 2 Я також за те щоб платили по 500 000...а Зеленський був за те щоб 400 000 вчителів отримували по 4000 доларів...от тільки гроші ні він ні я знайти не можем 3 Чи думав ти хоч колись , що все що тратиш ти - створює хтось інший І якщо тобі просто мало То як тоді тому хто має ще менше..але при цьому тобі СОБОЮ створене - відддає без нарікань? 4 Я тобі привів прикладхлопчини з Старого Самбора, який пішов доброволцем, відівчився 2 місяці і працює навідником на М109 Він не вважає 100 000 - замало Він не сидить на форумі пів дня Він просто працює і розрахунок з 6 осіб виконує роботу штатних семи..і ніхто чогось не вякає щоб доплатили. 5 І по пропозиції щоб ти звернувся до капітана.. Якби ти це зробив , ти б а - отримав 15 діб губи за порушенні інформаційного режиму б - отримав би співбесіду з офіцером особливого відділу який тобі пояснив би наслідки використовування ЗМІ і соціальних мереж в - тебе б відправили на перевірку до психолога, щоб визначити доцільність твого перебування в бойовій частині( підозра що в тебе кукуха вже поїхала)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:36
detroytred написав:По-друге, я його і не захищаю
Ти робиш гірше Ти його розбещуєш.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:37
budivelnik написав:5 І по пропозиції щоб ти звернувся до капітана.. Якби ти це зробив , ти б а - отримав 15 діб губи за порушенні інформаційного режиму б - отримав би співбесіду з офіцером особливого відділу який тобі пояснив би наслідки використовування ЗМІ і соціальних мереж в - тебе б відправили на перевірку до психолога, щоб визначити доцільність твого перебування в бойовій частині( підозра що в тебе кукуха вже поїхала)
А хто тоді такого універсального непиющого да й оптимістичного вояка Успіха замінить? Ви?))))))))))!) Чи отой особіст?)))) Чи сам капітан?)))))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:40
detroytred написав: budivelnik написав:5 І по пропозиції щоб ти звернувся до капітана.. Якби ти це зробив , ти б а - отримав 15 діб губи за порушенні інформаційного режиму б - отримав би співбесіду з офіцером особливого відділу який тобі пояснив би наслідки використовування ЗМІ і соціальних мереж в - тебе б відправили на перевірку до психолога, щоб визначити доцільність твого перебування в бойовій частині( підозра що в тебе кукуха вже поїхала)
А хто тоді такого універсального непиющого да й оптимістичного вояка Успіха замінить? Ви?))))))))))!) Чи отой особіст?)))) Чи сам капітан?)))))
Незамінимих немає Як не як 1 млн служить...Якось заміну незамінному знайдуть... Я навіть переконаний що зроблять трошки по іншому Незамінимого відправлять на кухню чистити картоплю за 20 000 в місяць для бригади , а когось з кухні який мріє повоювати -відправлять в батарею
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:40
budivelnik написав: detroytred написав:По-друге, я його і не захищаю
Ага. Вигадай ще щось. Це ти все робиш, щоб він забив і подався до отих, хто поруч майже нічого не робить або бухає. Ти здорового сформованого мужика, який 16 міс. на фронті, з дівчинкою переплутав.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:43
budivelnik написав:
Незамінимих немає [/quote] В точку. Але нюанс -- чому саме Успіха обрали на нагороду і на заміну отого офіцера? Замінять звісно. Але не таким же...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:45
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:По-друге, я його і не захищаю
Ага. Вигадай ще щось. Це ти все робиш, щоб він забив і подався до отих, хто поруч майже нічого не робить або бухає. Ти здорового сформованого мужика, який 16 міс. на фронті, з дівчинкою переплутав.
В тебе проблеми сексуального характеру Чи ти в кіосакі не читав що розбещувати можна не тільки сексуально? Читай словник української РОЗБЕ́ЩУВАТИ, ую, уєш, недок., РОЗБЕ́СТИТИ, ещу, естиш, док., перех.
1. Привчати кого-небудь до поганих, аморальних звичок, робити аморальним; псувати. — Ви проповідували крамолу! Ви розбещували нашу молодь! Хто вам дав на це право? (Петро Колесник, Терен.., 1959, 276); // Робити нестійким у поглядах, збивати з правильного шляху. Лівонародники повторюють на ділі вчення буржуазії, розбещуючи дрібних селян «хазяйськими» ілюзіями (Ленін, 25, 1972, 61).
2. Потураючи кому-небудь, робити його недисциплінованим, свавільним; розпускати. — Розбестив вас ваш хлопський пан! Розлінилися! Та я вас підтягну! (Зінаїда Тулуб, Людолови, II, 1957, 156); — До речі, про твоїх дітей. Розбестив їх так, що вони тільки шкоду людям роблять (Анатолій Шиян, Баланда, 1957, 102); // Надмірною увагою псувати кого-небудь, робити неслухняним, вередливим. — Ми страшенно розбестили нашу сучасну молодь. Вона зовсім не знає, що таке труднощі (Василь Козаченко, Листи.., 1967, 103).
Хоч щось повязане з сексом - бачиш? чи в кого що болить - той про те й думає?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:48
budivelnik написав:Він просто працює і розрахунок з 6 осіб виконує роботу штатних семи..і ніхто чогось не вякає щоб доплатили.
так недовго дійти до стану безправних рабів, як москалі
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 06 лип, 2023 15:48
Будівельник Да жарт то був. Жарт. Вибачай, що недоречний.
Адже занадто ти загнув про мій вплив з дивану на вояка, який вже 16 міс. в отих умовах. Як в гуморесці.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 06 лип, 2023 15:53, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|