Хоча президент Джо Байден пообіцяв дати зелене світло програмі, офіційний запит "все ще розглядається", сказав представник Пентагону Гаррон Гарн. У Держдепі відмовились від коментарів.
Наразі немає жодних ознак того, що США не схвалять програму, але запити європейців вже кілька тижнів перебувають на розгляді.
У Байдена F16, які нам потрібні ще на вчора - неначасі. З Атакамсами вони ще не визначились. Вже навіть європейські "голуби миру" - французи розчехлились на далекобійні ракети, а ці ще не визначились. Може варто домовитись про надання французьких/британських... літаків, а від F16 відмовитись?
але дають 4 види ковбаси, і ще сосиски, і сардельки - то ми стільки, навіть, не з'їдаємо)
Цінуй. Сподіваюсь розумієш, що не з повітря береться. Коли ти працював (а я і тоді воював) ти мені на ковбасу не заробляв Щодо форми… Без зайвих компліментів - це реформа Петра. Нарешті методом проб і помилок знайшли тканину, яка довго носиться, не сідає (майже) після прання, не втрачає колір після двох праннів, не плавиться з прилипанням до тіла, коли горить., не відлітають ґудзики. Що було до цього - краще і не знати. Купували «шлак» самі на базарі. Бо і там не було нормальної.
Howl написав:Успіх любить переливати з пустого відра в пусте й так декілька разів
А це ми з Бобюа піднімаємо інфошум)) - може нас почують в тилу і... цивільних тиловиків замучить совість)) і... вони ломануться в ТЦК підмінити нас і інших, які вже 16,5місяців на фронті?))) А може, навіть, дійде це до влади(знову ж таки за допомогою розголошення цивільними тиловиками) - і... влада подумає і прийме відповідні закони! Можна почати з закону "18міс і контракт, або додому")) До нього можна внести поправки: - хто підписує контракт на 18міс. - зразу на карту 100К)) - контракт на 3р. - на карту 200К)) - хто додому - УБД діє тільки 3р. - хто не хоче додому, але і на контракт - не хоче, то залишається на "старих" умовах, але з можливістю "звільнитись" у будь-який час (час звільнення триває 1міс) Можна ще щось додати Але обов'язково потрібно ВЖЕ ДІЯТИ/ПРИЙМАТИ ЗАКОНИ! ТЕРМІНОВО!!!
beee написав:Только в нашей стране нужно разбираться, куда именно донатить. Фильм выбрать проще
А в каких вы еще донатили?
В первое время всем подряд. Потом Мадяру, притуле, как большинство. В основном, я сам собирал адресно фонду, который знаю лично. в последнее время только друзьям с перед.секторов, которых знаю лично. Эпицентр и Макдональдс постоянно на кассе просят донатить. Окей, так и делаю. С покупателей берут сверху, а со своей прибыли, сколько донатят?
beee написав:Только в нашей стране нужно разбираться, куда именно донатить. Фильм выбрать проще
А в каких вы еще донатили?
В первое время всем подряд. Потом Мадяру, притуле, как большинство. В основном, я сам собирал адресно фонду, который знаю лично. в последнее время только друзьям с перед.секторов, которых знаю лично. Эпицентр и Макдональдс постоянно на кассе просят донатить. Окей, так и делаю. С покупателей берут сверху, а со своей прибыли, сколько донатят?
[/quote] Я взагалі запитав «в яких ще країнах донатите», бо ви написали не зовсім зрозуміло. Дякую за відповідь і що донатите в Україні. Та ще і сплачуєте чималі податки з операцій з нерухомості.