|
|
![]() <div style="padding: 100.00% 0 0 0; position: relative"><div style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%"><iframe height="100%" width="100%;" src="https://embed.wave.video/5qsv2SbqjOlu1UOV" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe></div></div>
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПрикольно Це Ви податковій розскажете , що я суті не розумію А то вона виставили мені штрафів на 33 000 грн , а не розуміючи суті взяв і знайшов дві статті в податковому кодексі( сам без бухгалтера) які штраф в 33 000 перетворили на штраф в 6000 і то тільки тому що мені було в облом з ними сваритись.
![]()
мдяя. круті в нас бізнесмени. ще один без бухгалтера? якщо податок на прибуток - то так це податок бізнесмена. якщо податок на додану вартість - то його сплачує кінцевий споживач. продавець виступає просто агентом. народ та сходіть отримайте бухгалтерську освіту а потім щоки надувайте. ![]() 26-го рашисти вже катались у нас по кільцевій, а ти тільки переступив поріг військомат Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 08 вер, 2023 22:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Успіх ,
Ооо, друже))) Та ти навіть зараз, перебуваючи в шкірі споживача грошей тих, у кого держава відщипує для тебе, нічого не зрозумів))) А хтось 8 років сидів в окопах поки ти заробляв на квартири. За копійки в порівнянні з твоїми як тодішніми, так і теперішніми доходами. І ти при цьому не зрозумів, куди від тебе ті копійки відщипували))
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ЗНАВЦІВ ШИРОКОГО ПРОФІЛЮ ЯКІ НІДЕ НЕ НАВЧАЮТЬСЯ ЗАТЕ ВСЕ ЗНАЮТЬ
ІДІТЬ ВИ .... НА ВІКІПЕДІЮ. ![]() Зробіть тату собі на чолі! ;)Відповім вам обом - запишіть, або краще зробіть собі тату на чолі ![]() В нас офіційно/по документах 8р. було АТО/ОСС!!! А в мене до військового квитка додавалась довідка, де чорним по білому пише - "придатний у військовий час"!!! Тобто у НЕ військовий час - я не придатний! Всім все зрозуміло? ![]() Востаннє редагувалось Успіх в П'ят 08 вер, 2023 22:58, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Успіх вважає, що його особисто Зеленський кормить Але у Зеленського цицьки немає. А те що є, з того краще не харчуватись Тому військо живе за рахунок платників податків - таких як budivelnik, таких як я, тощо Але ми ще й донатимо тим, хто довезе необхідне на передову. Це ще + зверху від податків Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 08 вер, 2023 23:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНевже Ви думаєте що я втримався б 30 років в бізнесі не консультуючись з бухгалтерами? В 2009 я навіть написав програмку на макросах екселя для бухгалтерії совкового оздоровчого комплексу з персоналом в 500+осіб... Два тижні писав на базі створенної для себе програмки-ніяк не міг добитись толку. А потім підійшов до головного Лікаря( на той час це Цар/Бог в санаторії) і попросив В тебе 5 бухгалтерів - ти чотирьох займи сам чим небуть , а я пятій все поясню і вона буде все самостійно вести , бо ці по пять книжок в кожного бухгалтера - з розуму кого хоч зведуть Так от все робила всього одна Виявилось що якщо звести в одну базу рух матцінностей і змусити кадровика виписувати наказ на відпуск/переведення/заміну - до події а не після - то одна з усім справилась.. ПС А програмка в мене вже 20-ий рік працює , при чому будь який з моїх працівників на ходу вносить прихід товарів і я бачу стан речей в реальному часі...
|
|