|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 08 вер, 2023 23:17
thenewepic написав: sergey_sryvkin написав:Ну що ви таке кажете... Підприємець створив додану вартість - це ЙОГО прибуток. З доданої вартості він сплатив податок - це ЙОГО податок
ви серйозно?
Так. thenewepic написав:Ще один "знавець"? Податок підприємця - це податок з ЙОГО ПРИБУТКУ! А ПДВ платить споживач, той що купує товар. Це просто ази, тут просто нема про що сперечатися.
Так він його платить, чи просто десь написано що він НАЧЕБТО платить?  Написати можна все що завгодно. Споживач платить за ВСЕ з чого складається вартість товару - сировина, виробництво, податки, мита, прибуток підприємця тощо. Чому ви впираєтеся, що ось ПДВ платить саме він, а все інше - не він? Бо так у вікіпєдії хтось накалякав? А своєї голови немає? thenewepic написав:І калькуляції типу за "за 110 купив, за 120 продав, ПДВ 20%, торгую в збиток" - це просто анекдот.
Це дійсно анекдот. thenewepic написав:Можете вважати далі, що всі податки, які ви технічно переказали в податкову зі свого рахунку, це ВАШІ податки. А фізичні особи не платять ні копійки податків, бо податки з зарплати - це податки з роботодавця, податки з покупок - податки з продавця, податки з депозитів - податки з банку.
Ви можете вважати все що завгодно. Особисто я вважаю, що ВАШІ податки - це ті, які ОСОБИСТО ВИ вирішуєте, платити чи не платити. І якщо вирішуєте на користь сплати, то це ВАШІ податки і ВАША заслуга. Бо могли і не сплатити. Наприклад показувати обороти по торгівлі чи не показувати. Або отримати від роботодавця 12200 в конверті чи 8050 на зарплатну карту. А якщо від вас нічого не залежить, то кричати "це я, це я тут усе сплачую" буде схоже на долярчика...
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 вер, 2023 23:19
такое же фуфло как российское? Лучшие вертолеты и дроны Народно-освободительной армии Китая будут впервые представлены на обозрение широкой аудитории на предстоящей (с 14 по 17 сентября) выставке вертолетов в северокитайском городе Тяньцзинь.
Всего будет представлены 79 образцов и 14 типов техники, в том числе - 65 разных вертолетов и дронов, "ориентированных на использование своих передовых возможностей в реальных боевых действиях", отметил представитель НОАК полковник Нин Тао. В летном выступлении примут участие семь боевых вертолетов Z-10, шесть боевых вертолетов Z-19 и два тактических вертолета Z-20. Как сообщает CCTV, вертолет Z-11WB, многоцелевые дроны армии НОАК и дроны вертикального взлета и посадки, а также турбовальный двигатель WZ-16 китайской корпорации Aero Engine Corporation и двигатель, работающий на водородном топливе - дебютируют на этом мероприятии. Среди прочего, зрителям покажут и вертолеты гражданского назначения: AC352, AC312 и AC311A.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 08 вер, 2023 23:26
mephala написав:в мене відношення просте до таких людей - неуч.
А в мене до святош-теоретиків також відношення просте - ..... Виберіть статус самі, а то заради святоші не хочеться в бан потрапляти. Я знаю інше 2022 рік внутрішній ПДВ - 213 млрд грн імпортний ПДВ – 253 млрд грн ПДФО сягнули 148,4 млрд грн податку на прибуток підприємств – 117 млрд грн митних платежів- 301 млрд грн Всього 213+253+148,4+301 Поясніть мені Навіщо нам податкові агенти+податкова+бухгалтера , якщо населення самостійно сплатило ПДВ на 466 млрд , ПДФО - 148,4 млрд , Митні платежі також в ціні товарів і його населення сплачує Невже заради 117 млрд грн ми утримуємо 28000 податківців і 2 млн підприємств/підприємців? Деколи треба думати тим круглим що зверху , а не тим круглим на чому сидиш. ПС Там ще було 84 млрд ПДВ відшкодування з Бюджету.. Можете мені показати хоча б одного неплатника ПДВ ( які по Вашому ПДВ сплачують) якому повернули хоча б 1 грн з цих 84 млрд ? Якось дивно Плятять покупці не платники ПДВ а повертають виключно підприємствам/підприємцям платникам ПДВ Караул-Зрада?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 08 вер, 2023 23:42
budivelnik написав:ми утримуємо 28000 податківців
це задля того щоб тобі як податковому агенту не прийшла світла думка в голову зажилити ПДВ який ти посталений просто зібрати з покупців і передати державі. хоча для кого я розпинаюся. тут що в лоб що по лбу. такі терміни як податковий агент, прямий податок, опосередкований податок це декому як на Марс злітати.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 вер, 2023 23:46
Успіх написав: budivelnik написав:Долярчик не найбідніший член суспільства Простий розрахунок Довоєнний період - купив 2 квартири(2 млн грн+ щось їв) - заплатив 140 000=0,14млн/2млн=7% В той час коли бюджет/ВВП=30% Якщо людина , яка отримувала в 2-3 рази більше ніж середньостатистичний Українець
Що означає "отримувала"? Мені що хтось дав на ці квартири, чи все ж таки я ЗАРОБИВ на них, витрачаючи весь свій час/здоров'я/здібності??? А при їх купівлі ще й податок сплатив! Тобто - сам собі створив робоче місце>>>вклав в свою справу гроші>>>сплачував регулярно податки>>>все-все робив сам роками>>>і от коли за 7р. наскирдував і купив 1 квартиру(на котловані), а майже через 3р купив ще 1 на котловані>>>сплативши при купівлі всі податки... - хочеться запитати - а де в цьому ланцюжку "все сам-сам-сам" приймала участь держава? Те, що всі ці роки вона мене "дояла" і ще відщипнула від цих квартир - це факт! А от яка допомога держави була у цьому ланцюжку, описаному вище?☝️
дояли його, бачите. друже, на ці "подояні" гроші ваші діти ходили в школу, отримували якусь медичну допомогу, ваша дружина отримувала зарплату в тій же школі, за ці ж гроші люди в окопах робили те, щоб ваньки не прийшли у ваші квартири, а ті, що не в окопах, робили так, щоб ввечері (а може і вдень) вам не проломили голову, а вашу дружину не "запросили" на суботник, ну ще багато чого за ті "доїння" робили. так шо мало ще доїли. чи може ще не доїти треба булоа, а доплатити? ви там обережніше з "доїннями"..
Востаннє редагувалось wild.tomcat в П'ят 08 вер, 2023 23:49, всього редагувалось 1 раз.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 вер, 2023 23:49
mephala написав:це задля того щоб тобі як податковому агенту не прийшла світла думка в голову зажилити ПДВ який ти посталений просто зібрати з покупців і передати державі.
Я щось не зрозумів А навіщо так складно?Передавати через таких як я..Нехай ті хто платить ПДВ відразу з зарплати перешле в податкову.Все ж просто ПДФО платник ПДФО - не отримує? ЄСВ - також в очі не бачит А чого ПДВ по іншому? і ти так і не відповів А чому відшкодовують 84 млрд не тим хто справжній платник А якимось баригам в яких є свідоцтво Платника ПДВ Треш 460 млрд з усіх бідних покупців зібрали а 84 млрд чомусь не роздали по 2000 на українця а вибраним повернули Поясниш як і чому? Чи релігія не позволяє?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 вер, 2023 00:04
budivelnik написав:Поясниш як і чому?
є така гарна штука як освіта. якщо людина чогось не розуміє - то йде і вчиться а не починає нести ахінею як істину в останній інстанції. напрям руху я тобі вже задав - субрахунки 643/644, податковий агент, прямі податки, опосередковані податки. PS далі можете не відповідати
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 вер, 2023 00:28
Успіх написав: pesikot написав:А до тебе дійшло, що поки ти йшов до військомату, у нас рашисти вже по окраїнах катались ? До тебе дійшло, поки ти навчався, у нас вже не було єлектрики, води, зв"язку ? Мабуть, ні
До мене не доходить - які притензії можуть бути до мене, коли я вже більше 1,5р. сприяю знищенню орків? Чому нема притензій до тих, які і досі дома на дивані соплі жують і повчають, як солдатам краще воювати?
У кожного тут є своя відмазка, чому саме він не підходить на заміну. Хтось трохи більше місяця провів в блокадному Чернігові і це рахується як безстрокова відстрочка (хоча Буча, Маріуполь, Лиман, Херсон та багато інших міст пережили це ж саме, а то й гірше). Хтось цілими днями виводить тут довгі простині якихось розумних формул з бухгалтерії, результат яких показує, що саме він і його близькі не мають іти на фронт. Хтось чекає, доки на фронт підуть 73%, бо воювати мають тільки ті, хто голосували з теперішню владу (хм, тобто по цій логіці люди без позиції, що не ходять на вибори або голосували проти всіх - нікому нічого не винні за будь-якої влади). А ще є всілякі з непридатні по паперам (ніби у війську рвіень здоров'я не менше студентів Національного Університету фізичного виховання і спорту). Хтось не розуміє, чому просто не випустити всіх бажаючих в Польшу/на Філіппіни (але при цьому кавалірки та інвестиції, бажано щоб держава якось захистила, бо коли прийде час, то вільна людина може захотіти повернутися) Комусь релігія не дозволяє... У когось "місія в житті інша"... От і виходить, що воювати має Долярчик, але всі ініш просто хочуть "кордони 91-го року", ще повчають його життю-розуму, щоб дякував за тили, виводять по формулам, що для нього ця робота просто манна небесна. Замість того щоб підтримати, і признати, що просто немає сміливості, по простому - ми є всі боягузи)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 09 вер, 2023 00:31
Hotab написав: vitaliiangel написав:<div style="padding: 100.00% 0 0 0; position: relative"><div style="height:100%;left:0;position:absolute;top:0;width:100%"><iframe height="100%" width="100%;" src="https://embed.wave.video/5qsv2SbqjOlu1UOV" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe></div></div>
Я так понимаю в начале видео винты тоже крутятся ? Просто камера не смогла этого передать?
Частота регистрации кадра накладывается на частоту вращения винтов и в результате могут быть самые разные оптические эффекты на видео - от мнимой остановки до вращения назад - в общем, никогда не оценивайте работу воздущного винта или другого быстро вращающегося объека по видео.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 вер, 2023 00:35
katso , я мысленно предполагал такой вариант. Но смутило то, что в принципе такой малыш способен сесть без моторов.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3