Letusrock , і тут всі послухали Летусроків з флуманами, не мобілізують нікого (бо то «шкіряна торпеда»)і потихеньку з усе пустішим фронтом котяться до Київбургамату. Спочатку за шиворот вишкрябують з підвалу флуманастого . І призивають в ряди ТРО РФ. І тепер вже флуманастий є шкіряна (дуже зморщена , але все ж) не мʼясна, бо дуже кістлява - торпеда. Яку запускають на Закарпаття , щоб «звільнити» ботаніка Летусроніака . Який не бажав платити ціну.
Хто тобі пропонує мир і переговори? Хто тебе питає про ціну? Путлєр питає? Він пропонує щось нормальне, крім «здавайтесь». Скільки ти будеш тут качати, втомлений за хребтом ?
Мені от цікаво, всі місцеві любителі понити, ви стільки розказуєте, як все фігово? Так все фігово. А що ви зробили, щоб було краще? Ви хоча б запропонувати щось, що можна зробити краще можете? Чи тільки розказувати, як все фігово? Варіант відкрити кордони і випустити вас, не розглядаєтсья.
Hotab написав:Хто тобі пропонує мир і переговори? Хто тебе питає про ціну? Путлєр питає? Він пропонує щось нормальне
ще раз, при наявності реального бажання США і ко війну можна зупинити або пришвидшити завершення з прийнятним для нас результатом. Але якщо ми жертовне ягня на геополітичному полі бою, тоді питань нема.
Поки виглядаємо як одічалі з GOT що за стіною бються з армією night king, а хлопці з Нічного Дозору співчутливо подають запасні стріли зі стіни, ховаючи своїх драконів у печерах
Letusrock написав:ще раз, при наявності реального бажання США і ко війну можна зупинити або пришвидшити завершення з прийнятним для нас результатом. Але якщо ми жертовне ягня на геополітичному полі бою, тоді питань нема.
А можна конкретику? А не про "реальне бажання чи небажання чи нереальне" десь за океаном? Що ви чи я можемо зробити, щоб ситуація була кращою?
Прочитал последнее сообщение закарпатского богатыря .
"Поки виглядаємо як одічалі з GOT що за стіною бються з армією night king, а хлопці з Нічного Дозору співчутливо подають запасні стріли зі стіни, ховаючи своїх драконів у печерах"
Вам не кажется что вы разговариваете с обыкновенным ребенком переигравшегося в игры и живущего у мамы и папы под присмотром ?
jump написав:Міноборони виплатило 123 млн грн премій військовим, які не брали участі у боях Міноборони провело аудит у приблизно 40 військових частинах та виявило зловживання у виплатах «В одному з випадків, військовослужбовцям понтонно-мостової роти, які виконували завдання у Київській області, виплатили щомісячну додаткову винагороду у розмірі 100 тисяч гривень» Зазначається, що приблизно 60 млн грн виплатили військовослужбовцям у пунктах постійної дислокації у Києві, ще 6,5 млн грн – бійцям на Київщині. Загалом за тилові дії військові з різних регіонів отримали 123 млн грн. https://zaxid.net/viyskovim_u_tilovih_r ... n_n1573533
1 Особисто я за те щоб такі факти викривались і винуваті наказувались 2 Особисто я - проти того щоб такі факти публікувались
яка різниця? всі викриття лише на папері... покараних немає і не буде...
На тлі тиску на Україну через корупцію, я, можливо, наївно вважав, що чиновники двічі подумають, перш ніж брати хабарі або привласнювати державні кошти. Але коли на початку жовтня я сказав про це одному з провідних радників президента, він попросив мене вимкнути диктофон, щоб говорити вільніше.
«Саймоне, ви помиляєтеся. Люди крадуть як востаннє», — сказав він.
За останні місяці проблема корупції загострила стосунки Зеленського з багатьма його союзниками. Перед його візитом у Вашингтон Білий дім підготував список антикорупційних реформ, які мала провести Україна. Один із помічників, який відвідував із Зеленським США, розповів мені, що пропозиції стосувалися верхівки ієрархії держави.
«Це були не пропозиції», — сказав інший радник президента. «Це були умови».
Незалежне антикорупційне відомство НАБУ після публікації відкрило кримінальну справу щодо Шурми та його брата, що стосується розкрадань. Однак Зеленський не усунув свого радника з посади. Натомість наприкінці вересня Шурма увійшов до складу делегації президента у Вашингтоні, і я бачив, як він обмінювався рукостисканнями з високопоставленими законодавцями та чиновниками з адміністрації Байдена.
Shaman написав:а стаття Time складна та цікава, лонгрід
Повний переклад резонансної статті Саймона Шустера в Time про холодний прийом Зеленського у США, «втому від війни» і скандали у владі
те, що цікавить форумчан
В цій статті є одна хибна думка.
Але його переконання не змінилися. Попри нещодавні невдачі на полі бою, він не має наміру здаватися або просити про мир. Навпаки, його віра в остаточну перемогу України над Росією загартувалася до такої міри, що турбує деяких його радників, — стала непохитною і межує з месіанством.
«Він сам себе обманює», — з розчаруванням сказав мені один із його найближчих помічників. «У нас не залишилося варіантів. Ми не перемагаємо. Але спробуйте сказати йому про це».
Відкриваємо тут https://index.minfin.com.ua/ua/russian- ... asualties/ Там, де втрати, Гармати, за весь період, зростаючим підсумком. І бачимо, що орко арти з 01.05.2023 набили в 1,5 раза більше аніж з початку війни до 01.05.2023. Війна до певного періоду - це не про карти. Це про втрати.
Страшні втрати орків - не є невдача.
І про маленьку літеру. Державного утворення "російська федерація" скоріше за все не залишиться.
Шел второй год войны, а у нас на полном серьезе обсуждают высер журналиста, который родился в москве и уже писал кучу публикаций на пользу кацапам про нацистов Азова и тд. Анонимные источники) Почитайте уже сразу, что пишет ТАСС, там точно правда.
Востаннє редагувалось smdtranz в Вів 31 жов, 2023 14:07, всього редагувалось 1 раз.