Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54105411541254135414 ... 14616>
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 10:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sergey_sryvkin написав:По состоянию на утро 29.10.2023-го года группировка российских войск, развернутая на территории Украины ("Объединённая группировка вооружённых сил российской федерации на Юго-Западном ТВД") насчитывала, без учета группировки федеральной службы войск национальной гвардии рф (фсвнг "Россгвардия"):

- артиллерийских систем (АС), калибром от 100-мм – 3148 единиц
- реактивных систем залпового огня (РСЗО) – 982 единицы

Такими темпами як зараз цю арту буде знищено за наступні 5 місяців.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 10:31

Banderlog написав:Якщо без юмору то щоб були якісь подвижки в війні зара треба переходити в глуху оборону і мобілізовувати та обучати ще мільйон. Запускати виробництво снарядів і рсзо в нас (в європах вже дефіцит а умовно пакистанське ще те гівно).
Щось робити з реб і пво.
Ну й таких будівельників разом з технікою гнати на фронт бліндажі рити.й заливати передок бетоном. Нах нам нові житлові метри й торгові площадя під час війни при скороченні населення?

А хто за все це буде платити? Сучасна армія не воює за хліб і воду, а в нас немає мільярда нафтодоларів на день, як у раші. Колективний Захід теж не любить давати кревно зароблені, якщо не бачить результатів.
Якщо ми не зможемо наступати, навіть маючи мільйон, то економічно і гуманітарно вигідніше перемир'я, а не нескічена м'ясорубка.
Ми отримуємо $100 млрд на рік, тому що фюрер ще не припинив наступати, і то, отримувати допомогу стає все важче.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 10:37

Успіх написав:Не шукай мене
Бо я на, бо я на фронті
Знаєш, де я є?
А я на, а я на фронті
Маєш безліч справ
А я на, а я на фронті
Все життя відклав
Бо я на, бо я на фронті

Тут тобі пояснення підоспіло, чому все так ...
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/ ... 1/7426610/ +
"зрада-зрадонька" про кріпаків
https://dou.ua/forums/topic/45907/
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 10:55

Denik написав:
  sergey_sryvkin написав:По состоянию на утро 29.10.2023-го года группировка российских войск, развернутая на территории Украины ("Объединённая группировка вооружённых сил российской федерации на Юго-Западном ТВД") насчитывала, без учета группировки федеральной службы войск национальной гвардии рф (фсвнг "Россгвардия"):

- артиллерийских систем (АС), калибром от 100-мм – 3148 единиц
- реактивных систем залпового огня (РСЗО) – 982 единицы

Такими темпами як зараз цю арту буде знищено за наступні 5 місяців.

Нє, не буде.
По-перше, вони роблять арту. По-друге, в нихще є трохи на базах зберігання. По-третє, Кім постачає їм свої Д-30.
Так, падає рівень механізації, так, арта стає гіршою, але вона не закінчиться найближчі кілька років.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 11:09

Goodman написав:
  Успіх написав:Не шукай мене
Бо я на, бо я на фронті
Знаєш, де я є?
А я на, а я на фронті
Маєш безліч справ
А я на, а я на фронті
Все життя відклав
Бо я на, бо я на фронті

Тут тобі пояснення підоспіло, чому все так ...
https://www.pravda.com.ua/rus/articles/ ... 1/7426610/ +
"зрада-зрадонька" про кріпаків
https://dou.ua/forums/topic/45907/

Камєнт
https://dou.ua/forums/topic/45907/#2718802
Неможливо кількістю перемогти країну, яка в 5-7 разів більше за населенням.
Можна перемогти якістю, стратегією, чи їх комбінацією. А кількістю ні.

Та й не зрозуміло, чому Бобуа/Успіх думають, що тотальна мобілізація запорука їх успішного дємбєля? Це дві великі різниці.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 11:27

flyman написав:Та й не зрозуміло, чому Бобуа/Успіх думають, що тотальна мобілізація запорука їх успішного дємбєля? Це дві великі різниці.

То піди й покажи, як треба...
Вони не думають, вони просто втомилися
Всім думаючим очевидно, що демобілізації не буде.
Але те що їх не демобілізують, аж ніяк не означає, що не треба мобілізувати інших.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:21

thenewepic написав:
  Bobua написав:а я пропоную вважати такі вкиди -- моск. іпсою...
вони деморалізують військо, і зупиняють мобілізацію...
має бути строк. 2роки.
і кожного місяця набирати по 100тис.
і відпускати по 100тис.
а новенькі -- набуватимуть досвід як і ми колись

московське іпсо - це вкиди про 18 місяців, які, звісно, не можуть бути реалізовані, але дають надію частині військовослужбовців, які потім деморалізуються, коли омріяного не отримають. Тому, щоб не розчаруватися, не треба себе наперед налаштовувати на конкретну дату.

Подумайте над простим питанням - чому в оркостані, при їх набагато більшому мобрезерві, ротація також не передбачена?

подумайте, чи справді от саме на оркостан треба рівнятися у питаннях ставлення до людей?

Волинь написав:
  Bobua написав:
  thenewepic написав:
quote="5641737:Успіх"
..прийняти закон про 18міс...[/quote

слухайте, ну це вже не смішно. Хіба не зрозуміло, що доки війна триватиме з такою ж інтенсивністю, і доки не ясні подальші перспективи, ніякої демобілізації ні через 18 місяців, ні через 24, ні через 100500 місяців НЕ БУДЕ! Бо невідомо, скільки ще триватиме війна в такому форматі.

Поставте себе на місце командування - ви б відпустили тих, хто
а) мають досвід
б) у разі ускладнення ситуації (пуйло вирішує йти в черговий мʼясний наступ) їх не треба знову збирати по всій країні - вони вже в армії

Ніхто не каже про зупинку мобілізації. Вона буде тривати. Але новомобілізовані будуть захищати Україну поряд з тими, хто вже служить довгий час, а не замість них.

Я пропоную взагалі перестати говорити про конкретні строки служби доки невідомі конкретні строки тривалості війни. Бо це просто переливання з пустого в порожнє.

а я пропоную вважати такі вкиди -- моск. іпсою...

вони деморалізують військо, і зупиняють мобілізацію...

має бути строк. 2роки.
і кожного місяця набирати по 100тис.
і відпускати по 100тис.

а новенькі -- набуватимуть досвід як і ми колись...

Так вони і хочуть набирати по 100 тис в місяць. Але є проблема. Всі хто хотів вже в армії, ті хто не хотів але треба теж в армії. А хто не хоче то не йде. Відмазок масса придумується. Основна причина в тому що мала морковка та мала палка.
1) 120к зп не є великими грошима для середнього пересічного. Та й принципової потреби в цих 120к немає. дома на дивані 15-30к зп кращі ніж 120к в окопі. Тим більше всі розуміють що половина з тих 120к точно піде на саме перебування в армії.
2) Соціальних плюсів служба в армії не дає. Ні потрійного пенсійного стажу як у поліції, ні права насіння вогнепальної зброї після служби як у депутатів. Ні додаткових виборчих прав чи ще чогось такого щоб це стало модно та круто.
3) Основним покаранням за відмову служити є 1-2 роки условки максимум. А відкупитись 5к долярів. і ці 5к є в середнього пересічного. Тут потрібно криміналізувати відмову та обмежувати права. Наприклад за відмову служити довічна заборона на роботу на державних посадах крім низових аля двірника, Довічна заборона балотуватися на виборах. Довічна заборона на володіння зброєю ( в нас навіть зараз браконєри стріляють по ночам і снаряга там крута). Заборона на водіння авто (ти ж хворий для служби, значить хворий і для авто)

О... Гарні ідеї. :)

Hotab написав:Волинь ,
Ні потрійного пенсійного стажу як у поліції,

Нема такого. Навіть подвійного.
Як і 5 тис євро у пересічного.

Заборона на водіння авто (ти ж хворий для служби, значить хворий і для авто)

Це було б найдієвіше.

А як поліцейські виходять на пенсію у 40?

Я і досі сподіваюсь, що колись місяці УБД порахують з коеф. три.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:51

Bobua не виходять в 40.
Необхідно 25 календарних років. Як і тобі.
А твої бойові пільгові роки просто збільшать розмір.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 12:58

Vavlud Vav

Злітно-посадкова смуга Херсонського аеропорту після реконструкції наприкінці 2021 року стала довша і ширша, ніж в і деяких аеропортах, звідки виконувалися десятки рейсів на добу.
А з Херсона літали аж чотири рейси в трьох напрямках. Це не за добу, а взагалі.
Чи є ще десь в Україні аеропорт зі смугою довжиною 2600 і шириною 60 метрів для міста з населенням 250 тисяч ?
Для порівняння: в аеропорту Київ Сікорський (Жуляни) смуга 2310x45. Пасажиропотік в аеропорту Київ - 1 418 1553.
Пасажиропотік в аеропорту Херсона аж...83 553.

Ти ба...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лис, 2023 13:27

sashaqbl написав:Нє, не буде.
По-перше, вони роблять арту. По-друге, в нихще є трохи на базах зберігання. По-третє, Кім постачає їм свої Д-30.
Так, падає рівень механізації, так, арта стає гіршою, але вона не закінчиться найближчі кілька років.

За 5 місяців вибили 4,5 тис. стволів. Нехай з цього половина - міномети. Тобто 2250, Або 450 на місяць. В кінці 2025 року бази зберігання будуть порожні. Вже зараз Гіацинт-С на базах зберігання лишилися без стволів.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 54105411541254135414 ... 14616>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему