Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 56085609561056115612 ... 14600>
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 05:51

fler написав:
  ЛАД написав: Польша создает одну из самых мощных вооруженных сил Запада, намереваясь развернуть больше боевых танков , чем Великобритания, Франция, Германия и Италия вместе взятые.
..наращивание сил в Варшаве также является защитой от возвращения Трампа в Белый дом и от вероятности того, что он бросит НАТО на произвол судьбы.
Эта перспектива вызвала тревогу по всей Европе.
[url]https://www.washingtonpost.com/opinions/2023/11/20/europe-military-defense-russia-trump/[/url]

Немає такої новини на англомовній версії washingtonpost, отже
"Эта перспектива вызвала тревогу" перш за все (і мабуть лише) в кацапії, яка марить всадити Трампа у президентське крісло та послабити НАТО. А по факту рф розширює та зміцнює НАТО, виснажує власну армію, проводить китаїзацію країни та наближає її поділ, як зображено на карті Буданова.

Проверил. Ссылка работает правильно. Причём, именно на англоязычный сайт. Я просто привёл гуглоперевод. Не знаю, почему у Вас не получается.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 10:19

Що відбувається у світі?

Астрономи наполягають на перейменуванні двох галактик: Великої та Малої Магелланових Хмар. Зокрема, астроном Міа де лос Рейес з коледжу Амгерст у Массачусетсі у статті на APS Physics стверджує, що  Магеллан, португальський мореплавець XVI століття, був убивцею, який поневолив і спалив будинки корінних народів під час його керівництва першою навколосвітньою експедицією. Він закликає Міжнародний астрономічний союз більше не вшановувати ім'я Магеллана, асоціюючи його з хмарами. Професор Девід Хоґ з Нью-Йоркського університету стверджує, що не лише дії Магеллана повинні призвести до того, що його ім’я буде знято з неба. «Основна проблема полягає в тому, що хмари не є його відкриттям», — сказав він для медіа Space.com.

путлєр, тобі таке треба?
мине всього півтисячоліття, і десь у задупинську за Уралом навіть москвини зрозуміють, що “був убивцею”, і переймерують останній іменний путлєрський тупик...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 10:29

звичний буденний вечір у Львові

https://t.me/tplviv/23713

З України виїхали понад 650 тисяч чоловіків призовного віку від початку повномасштабного вторгнення росії. У число входить і та кількість чоловіків, які втекли з країни незаконним чином. Про це пише видання Exxpress.

За даними Управління верховного комісара ООН у справах біженців, з моменту початку війни Україну покинули приблизно 6,3 млн громадян. Більшість з них – жінки і діти. При цьому в Євростаті кажуть, що в 27 державах-членах ЄС, а також у Швейцарії, Ліхтенштейні та Норвегії перебувають 650 тисяч українських біженців чоловічої статі, які за віком підпадають під призов.

Лише до Німеччини, за даними Федерального Міністерства внутрішніх справ, з початку війни 24 лютого 2022 року до Німеччини приїхав рівно 221 571 український чоловік віком від 18 до 60 років. 189 484 чоловіки все ще перебувають там сьогодні. І ці дані охоплюють лише тих, хто зареєстрований офіційно. За оцінками Міністерства, ще 100 тисяч осіб не зареєструвалися і знаходяться в країні нелегально.

Схожа ситуація і в Австрії – туди виїхали як мінімум 14 тисяч українських чоловіків. Хтось за підробленими документами, хтось за допомогою контрабандистів. Повідомляється, що деякі з них заплатили до 10 тисяч доларів за довідку, що підтверджує їх непридатність до військової служби.

При цьому реальне число чоловіків призовного віку, що втекли, може бути в рази більше.
https://exxpress.at/eurostat-zahlen-650 ... in-die-eu/

П.С.
На початок 2023-го, за оцінкою Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України, в країні налічувалося від 28 до 34 мільйонів осіб (у межах країни на 1 січня 2022 року)

останні дані - менше 27 млн... :cry:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 11:19

Bobua написав:

Що відбувається у світі?

Астрономи наполягають на перейменуванні двох галактик: Великої та Малої Магелланових Хмар. Зокрема, астроном Міа де лос Рейес з коледжу Амгерст у Массачусетсі у статті на APS Physics стверджує, що  Магеллан, португальський мореплавець XVI століття, був убивцею, який поневолив і спалив будинки корінних народів під час його керівництва першою навколосвітньою експедицією. Він закликає Міжнародний астрономічний союз більше не вшановувати ім'я Магеллана, асоціюючи його з хмарами. Професор Девід Хоґ з Нью-Йоркського університету стверджує, що не лише дії Магеллана повинні призвести до того, що його ім’я буде знято з неба. «Основна проблема полягає в тому, що хмари не є його відкриттям», — сказав він для медіа Space.com.

путлєр, тобі таке треба?
мине всього півтисячоліття, і десь у задупинську за Уралом навіть москвини зрозуміють, що “був убивцею”, і переймерують останній іменний путлєрський тупик...

Ви подивіться фінал серіалу "Сотня" (The 100)
Спойлер: цивілізація яка не склала іспит (напр. занадто войовнича та паразитарна), то вона стирається, а та що пройшла, її живі представники на момент здачі іспиту попадають в "Царство вічне"

Дивлячися на відео з посту jump, іспит не проходим в даний момент якби була така нагода.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 22 лис, 2023 11:27, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 11:23

:budivelnik

60000 -- то “втрати” передової премії, якщо відпустка рівна 0.6міс.
А люди йдуть у відпустку... Чомусь...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:01

Налякати їжака голою дупою? Серйозно?)))

І так, в нас тепер... ой, що я таке пишу)) тепер десь далеко на Марсі з серпня місяця(а я ще у відпустці був до того) почали впроваджувати таке:
- їдеш офіційно - відпустка 15днів(+2дні на дорогу) Тобто, якщо премія 100, то справді десь близько 60К людина "пролітає"/втрачає.
- якщо їдеш не офіційно - 10днів(+2дні на дорогу), але ОБОВ'ЯЗКОВО скидаєш певну суму "на потреби батареї"(в основному, це ремонт автівок. Хоч і всякі акумулятори і інші речі теж купляються за ці кошти)

Але ще НІХТО, хто їхав чи так, чи інакше - ще НІХТО не казав: - "я не хочу їхати у відпустку, бо втрачу купу грошей!"
А в нас... ой тобто, на Марсі)) за 21міс. вже більшість їздили три рази у відпустку і лише льотчики/зальотчики/алканавти їздили 1-2рази.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:06

Re: припинення вогню і обмін заручниками

"Ізраїль програє і цей етап столітньої війни. Не буде заявленої повної окупації Гази, а буде припинення вогню і обмін заручниками, як цього хоче хамас. Такий мій прогноз."
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:15

lapay написав:"Ізраїль програє і цей етап столітньої війни. Не буде заявленої повної окупації Гази, а буде припинення вогню і обмін заручниками, як цього хоче хамас. Такий мій прогноз."

А якщо "хамасівський" Сектор Газа стане на третину (половину) менше, то це перемога чи поразка?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:А якщо "хамасівський" Сектор Газа стане на третину (половину) менше, то це перемога чи поразка?

А якщо Київ за три дні? Депортацію палестинців з сектора Гази Ізраїлю не дозволять зробити. Як зайшли в сектор Гази, так і вийдуть, не вперше, і не в останнє.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 лис, 2023 12:33

lapay написав:
  flyman написав:А якщо "хамасівський" Сектор Газа стане на третину (половину) менше, то це перемога чи поразка?

А якщо Київ за три дні? Депортацію палестинців з сектора Гази Ізраїлю не дозволять зробити. Як зайшли в сектор Гази, так і вийдуть, не вперше, і не в останнє.

А якщо буде що одна лінія розмежування, і північна частина буде з "демократичним самоврядуванням"?

Хоча що нам з того, окрім що "відволікає фокус" світової спільноти на Близький Схід.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 56085609561056115612 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему