Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 58385839584058415842 ... 14922>
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 19:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Знайомий, працював завхозом, офіційно. Не ховався. Часто їздив по області по робочим питанням. Нещодавно отримав повістку на блок-пості. Вже в навчальному центрі
От ніщо не заважало надіслати йому повістку на підприємство

Дуже багато при отриманні такої повіскти просто звільняється / не приходить на роботу. Як і за місцем реєстрації зараз живуть далеко не всі.
Дюрі-бачі

Подякував: 892 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 19:42

Сегодня в обед, когда не удалось расплатиться карточкой, где терминалы были с сим-картой КиевСтар, подумалось - это выход на новый уровень войны со стороны РФ

Может по энергетике бить уже и не будут, или бить буду мало, а вот совершать кибер-атаки на мобильных операторов и банковский сектор - будут гораздо чаще
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 19:58

fler написав:
  ЛАД написав:К концу Союза практически у всех (а, может, просто у всех) были холодильники, телевизоры (у некоторых цветные), радиоприёмники, ....
Давайте так, или разговариваем серьёзно, или Вы рассказываете сказки на основе пропаганды, что в Союзе был "ужас-ужас". Второй вариант - без меня.

І чому вас всі "совком" називають? Не розумію :mrgreen:

Где ж Вам.
Для "доктора наук" в жизни многое непонятно. Проще нарисовать себе розовую картинку и верить, что она правильная.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:07

pesikot написав:Сегодня в обед, когда не удалось расплатиться карточкой, где терминалы были с сим-картой КиевСтар, подумалось - это выход на новый уровень войны со стороны РФ

Может по энергетике бить уже и не будут, или бить буду мало, а вот совершать кибер-атаки на мобильных операторов и банковский сектор - будут гораздо чаще

Сейчас меня забросают тапками .... но мне кажется , что это сделано умышленно для того чтобы немного проучить и лишить заработка настоящих хозяев киевстара из оркостана .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:17

Ударів по енергетиці як того року дійсно може вже не бути; бо у нас підготувалися (завезли оболаднання, люди генераторів і аккумуляторів накупили і т.д).
А от вдарити по зв"язку - то так. Доречі по Водафону також били, але змогли тільки додаток "покласти".
Наступною ціллю може стати банківська система.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:18

Xenon написав:Наступною ціллю може стати банківська система.
Як мінімум Ощад вже накрився. Моно теж скаржився на атаку.
Дюрі-бачі

Подякував: 892 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:20

холява написав:
  pesikot написав:Сегодня в обед, когда не удалось расплатиться карточкой, где терминалы были с сим-картой КиевСтар, подумалось - это выход на новый уровень войны со стороны РФ

Сейчас меня забросают тапками .... но мне кажется , что это сделано умышленно для того чтобы немного проучить и лишить заработка настоящих хозяев киевстара из оркостана .

Ловите мой тапок )

Проучили настоящих хозяев, лишивши украинцев доступа к интернету и по бизнесу тоже, такое себе

Бей своих, чтобы чужие боялись - путь в никуда
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:22

flyman написав:
  холява написав:

літаючі мопєди з сімками ... ніби КС не бачить летючу сімку ...

Мне кажется вы правы на 100 процентов .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:23

Schmit написав:...............
Річ у тім, що за все у цьому житті потрібно платити.
А зараз ціна за "мудрість" - вже тисячі життів, ще більше втрачених територій... і це ще тільки початок.

Вот поэтому надо было всеми силами стараться сохранить мир до начала войны.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 12 гру, 2023 20:43

buratinyo написав:Не читал, но мнение имею на этот счет. После этого широкого наступления кремлевских войск обязательно будет наше контрнаступление.

И это будет уже не имитация от Залужного, как это было в прошлый раз, когда военным было понятна ограниченность и низкая вероятность успеха при отсутствии перевеса в воздухе и в случае если кремлевские чвк окопаются и заминируют все вокруг.

Скажу неприємну річ і хотілося б помилитися але факти річ вперта.
Ввважаю, що наступ цього літа був останнім реальним шансом, більше таких шансів не буде.
1 тоді були бригади для контрнаступу, зараз і в перспективі їх нема
2 критично виросла проблема дронів, техніку спалять в будь якій кількості, ще на початок літа такого не було
3 росіяни відпрацювали на практиці методи оборони- глибини мінних полів, артилерійської підтримки, фортифікаційних споруд
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

#<1 ... 58385839584058415842 ... 14922>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість