Українські морські дрони Sea Baby можуть не лише нести вибухівку, а й вести вогонь. Відео роботи такого дрона від СБУ є у розпорядженні УНІАН.
Як розповів голова Служби безпеки України Василь Малюк в інтерв'ю УП, зараз СБУ працює більш новими та досконалими поколіннями морських дронів. Їх розробляють фахівці зі спецслужби, інженери, айтівці, військові моряки, а не приватні компанії.
"Ми прагнемо вибити всі ракетоносії з української акваторії Чорного моря. А тоді звернемо увагу і на підводні човни… Росіяни вже вивели всі серйозні кораблі з Криму, але це їм не допоможе. Російського флоту в Криму не повинно бути взагалі", — сказав Малюк.
Бойову частину Sea Baby довели зі 108 до 850 кілограмів вибухівки, а корпус виготовляють із непомітного для радарів матеріалу. Наприклад, уже зараз на дронах стоїть вогнеметна система, яка дозволяє вести в прямому розумінні морський бій.
Bobua написав:Саме зріз ухилянтського суспільства і показує нам майбутнє.
Ні Продовження совкових ідей в голові про загальне рівноправья і про те що багатий=злодій, якраз і створили в твоїй голові не вірну систему координат А не вірна система координат (навіть коли точно знаєш куди хочеш прийти) - не допоможе тобі дістатись мети. Тому ще раз Є СИЛЬНО РИЗИКУЮЧИЙ витратник ресурсів= боєць на нулі=отримує 100 000 Є ВАЖКО ПРАЦЮЮЧИЙ створювач ресурсів= працівник тилу=платить 100 000
Без ДРУГОГО - ПЕРШИЙ не проживе і дня Без ПЕРШОГО - ДРУГИЙ нафіг не потрібний По чисельності 100 000 осіб на нулі і 100 000 осіб в тилу - це ВИЩА КАТЕГОРІЯ УКРАЇНЦІВ 200 000 осіб на ротації після/перед нулем - 200 000 осіб в тилу - це також однакова КАТЕГОРІЯ яка необхідна 700 000 осіб в ЗСУ (20000-50000 грн зарплата) і 2 млн в тилу (20 000-50000) зарплата- і це однакова по потрібності категорія...
Далі фронтовики залишились але є тиловики 11 000 000 пенсіонерів - 4 000 000 працівників в тилу забезпечують своїми податками цих пенсіонерів( а серед пенсіонерів-батьки як тих 4 млн так і тих 2,3 млн працівників тилу які забезпечують фронт+батьки того 1 млн службовців ЗСУ....
А тепер висновок Нічого не зміниться якщо ротація фронт/тил буде проходити горизонтально .... А от якщо з найменшефективної групи в тилу набрати людей на нуль , а з нуля в тил відправити тільки тих хто в тилу наповнить першу/другу групи - тільки тоді можливі якісь покращення
Все інше типу я служив..а ти ні - до дупи.
Бо перша і друга група платників тилу оплатила і службу Хотаба в 2014-2022 і службу долярчика/бобуа в 2022-2023 Навіть якщо долярчик з бобуа хочуть ротацій то вони можуть виставляти претензії тільки до третьої групи ( у нашому випадку це умовні віталіан/муха)
prodigy написав:є декілька відео, які якщо є бажання -можна обговорювати
3 15ї хвилину про рішення і варіанти розвитку подій на майбутній рік і далі
Якась суміш конспірології, фактів та фантазій, особливо книжка польского журналіста, якому щось там розповіли(?) польські дипломати про позицію Салівана Нагадує той анекдот про Рабіновича, який співав Бітлз
Відзвонився знайомий військовий. Зараз вони на Херсонському напрямку. Каже, що кацапня лізе, як таргани. "Сьогодні їх спалили, а завтра зайшло стільки ж нових. І так щодня." Вчора кацапи робили газові атаки. Нашим довелося вдягати респіратори. Лінію фронту вони тримають, за що велика дяка та низький уклін. Ми розуміємо, як їм важко, донатимо та молимося.
pesikot написав:Я тобі вже три рази писав, що доначу на ЗСУ, починаючи з 24.02.2022 А ти, ніяк запам"ятати це не можешь З пам"ятью проблеми ? Чи лікування погано проходить ?
Всі порохаті брехуни. В тебе нема жодного доказу.
1 Я прихильник Порошенка. 2 Які тобі конкретно докази потрібні? номер платежу в системі Приват ? Чи платіжки з карти на монобанки? На які суми 3 Якщо надам - ти вибачишся і заткнешся?
Российская технологическая инновация, примененная в Украине, вскоре может угрожать и Израилю, - крылатая ракета, отстреливающая тепловые ловушки.
В ходе недавних массированных атак в Украине Россия начала использовать технологическую новинку - крылатые ракеты, отстреливающая тепловые ловушки во время полета.
Поскольку между Россией и Ираном существует тесное сотрудничество, есть вероятность, что вскоре мы увидим эту угрозу в небе над Израилем на крылатых ракетах хути, "Хизбаллы" или даже на их беспилотниках.
Издание Islamic World News сообщает о том, что Иран представил ракету Fattah-2, гиперзвуковой аппарат со скоростью 15 Махов, который бросит вызов американской X-51.
Уникальная технология жидкотопливной ракеты Fattah-2 устанавливает новый стандарт, обходясь без реактивных двигателей американского аналога.
Издание пишет: “Это большой скачок в ракетных технологиях, сигнализирующий об изменении глобальной военной мощи”.
budivelnik написав:Хтось отримує оренду в розмірі від 100 000 грн/місяць і платить 2000 грн/місяць А хтось отримує 100 000 і платить - 40 000... так і живемо
вас заставляют заниматься вашим бизнесом? купите вместо него какие-то помещения, сдайте их в аренду и платите с доходов 2000/мес. Как маленькие дети, у Саши яблоко вкуснее. Каждый сам выбирал свой путь, хуле вы ноете?
1 Я маю приміщення які здаю в оренду 2 Я маю приміщення в яких веду бізнесову діяльність
Тому мені по барабану чим займатись.. Але мені не по барабану коли хитровимахано/ображені під час війни пробують оточуючим довести що вони ТАКІ САМІ ЯК Я.