Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62696270627162726273 ... 14790>
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 10:17

vitaliiangel написав:
Колишній президент США Дональд Трамп у приватному порядку попередив, що Америка не прийде на допомогу ЄС, якщо Союз зазнає військового нападу. Про це розповів єврокомісар Тьєррі Бретон, повідомляє Politico.

"Ви повинні розуміти, що якщо на Європу нападуть, ми ніколи не прийдемо вам на допомогу і не підтримаємо вас, - сказав Трамп главі Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн у 2020 році, переповів його слова Бретон. - До речі, НАТО мертве, і ми підемо, ми вийдемо з НАТО. І, до речі, ви винні мені 400 мільярдів доларів, тому що ви не заплатили, німці, те, що повинні були заплатити за оборону".

так це вже було, ще 3 роки про це казала Урсула
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 10:21

барабашов написав:trololo
А те из подчинённых вашего обожаемого ZE, кто имеют рашкованский пачпорт 146%(шурма там, ермак, татаров, толпа иных запроданцев) - они ватные ухЫлянты или сцЫкливые?

Иисус говорит ему: паси овец Моих”.

они те, кто пасут овец
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 10:29

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  drevlyanin написав:виробництво своєї зброї, як в Україні так і на территорії союзників

Ізраїль за свої кошти побудував декілька заводів по виробництво зброї в Німеччині, яку також закупає Бундесвер. Могли купити землю в Угорщині і зробити теж саме :mrgreen:

У Израиля на это были деньги.
У нас не было и нет.
Вы этого не знаете?

ви цього не знаєте (і не мабуть а 200%)
Упродовж 2023 року міжнародні резерви України збільшилися на 42%. Минулого року Україна отримала безпрецедентну світову фінансову підтримку. На рахунки уряду в НБУ надійшло близько 42,7 мільярда доларів США. Найбільша фінансова допомога надійшла від Європейського Союзу – 19,7 мільярда доларів», – зазначає банк.

десь 10+млрд додали в кубишку ЗВР (а навіщо), так роблять недалекозорі керівники (вони розкатили губу, що така допомога буде тривати "стільки, скільки потрібно Україні")

повірте, що декілька заводів (2-3) для виготовлення кретичної зброї(боєприпасів 122мм/155мм) треба було побудувати 100% (а ОП разраховували , що світ віддасть України всі залишки на складах, але це інфантилізм)
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 10:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Вы не понимаете разницы в возможностях страны с развитой промышленностью (Германия в 1938) и "великой с/х державы" с разрушенной промышленностью (Украина перед войной)?

це ви не розумієте , що 2 роки війни, це дуже великий термін у час (у часі війни)
щось зроблено в оборонній сфері, але можливості втрачені(час згаяний даремно), держава
навіть сьогодні робить припони бізнесу(не кажучи про волонтерів), я пишу це не для вас, жартів немає і бажання повчати(вас) теж, бо ми можемо втратити Країну, завдяки тим хто живе лайками і рейтингами

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 10:57

prodigy написав:
не все так однозначно)))

"Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину", – написала вона.

Вона також заявила, що їй "не потрібна ваша квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, коли ви: вимагаєте, щоб я мовчала, що комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить в комітеті. Проти приймати факт, як вас сприймає суспільство: просто закриваєте на це очі та продовжуєте котитися у своїх бульбашках. Вимагаєте ставитися з "розумінням" до зради Завітневича, голови комітету. Закриваєте очі на проблеми радянщини і вбивст наших громадян генералітетом, корупцію в секторі і продовжуєте працювати з ОПЗЖ тощо. Вимагаєте від мене мовчати, не тільки зовні, а й всередині".

"Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна! Я буду битися за все це усіма методами. Не буду зволікати. Знімаю з себе зобов’язання мовчати", – написала Безугла.

не дай бох її ще президентом оберуть
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 11:20

mephala написав:
  prodigy написав:
не все так однозначно)))

"Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину", – написала вона.

Вона також заявила, що їй "не потрібна ваша квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, коли ви: вимагаєте, щоб я мовчала, що комітет нацбезпеки байдикує, хто і що творить в комітеті. Проти приймати факт, як вас сприймає суспільство: просто закриваєте на це очі та продовжуєте котитися у своїх бульбашках. Вимагаєте ставитися з "розумінням" до зради Завітневича, голови комітету. Закриваєте очі на проблеми радянщини і вбивст наших громадян генералітетом, корупцію в секторі і продовжуєте працювати з ОПЗЖ тощо. Вимагаєте від мене мовчати, не тільки зовні, а й всередині".

"Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням, ЗСУ перетворяться на конвеєр з утилізації громадян для підтримання статусу-кво фронту; без перегляду сектору нацбезпеки та оборони, встановлення реального контролю, корупція в ЗСУ вийде на перше місце, порівняно з будь-чим до того, а оборонно-промисловий комплекс не візьме на себе місію економічного та безпекового рушія країни. І це тільки кілька прикладів. Байдужість, інертність комітету нацбезпеки злочинна! Я буду битися за все це усіма методами. Не буду зволікати. Знімаю з себе зобов’язання мовчати", – написала Безугла.

не дай бох її ще президентом оберуть

пишуть військові
https://t.me/c/1943510083/5110
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 11:29

Ішов до кінця другий рік повномаштабного вторгнення.
Але мілтех вакансій не видно стрімкого попиту.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 11:30

Три комітети Палати представників Конгресу США, очолювані республіканцями, оприлюднили документ, у якому піддають суворій критиці адміністрацію президента Байдена за недостатню допомогу Україні та вимагають від нього рішучих дій.

«Пропонований план перемоги в Україні» за підписом голів комітету в закордонних справах Майкла Маккола, комітету у справах збройних сил – Майка Роджерса та комітету з питань розвідки – Майка Тернера було розроблено ще наприкінці минулого року, але саме зараз він став предметом обговорення в експертному середовищі.

У поясненні до плану зазначається, що він «має на меті відповісти на критичні питання щодо підтримки України з боку США та їхніх союзників і представити план перемоги, у якому ми виграємо, а Росія програє».

Росія та альянс, що складається з Китаю, Ірану і його маріонеток (таких як ХАМАС і «Хезболла») та Північної Кореї, працюють разом, щоб підірвати американські інтереси в усьому світі, ідеться в документі.

Вони вказують, що шлях до перемоги для України потребуватиме, по-перше, швидкого надання їй критично важливої зброї. По-друге, посилення санкцій проти режиму Путіна. По-третє, передачі Україні 300 млрд заморожених російських суверенних активів.

https://texty.org.ua/fragments/111514/r ... roponuyut/
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 11:51

ЛАД написав:"великой с/х державы" с разрушенной промышленностью (Украина перед войной)?

Ви ж розумієте, шо у срср так звана промисловість України була або повністю, або частково орієнтована на срср. Плюс велика технологічна відсталість, коли на підприємстві замість 100 людей працювало 2000, або у КБ ще дового креслили олівцями.
Звісно після розвалу цього непотріба практично вся ця промисловість впала.
Директора підприємств стали власниками, а деяких сурових робочих продовжили експлуатувати, як у часи срср.
Прикладів такіх підприємств дуже багато- Автозаз, Миколаївський глиноземний, суднобудівні підприємства, Херсоннафтопереробка. Ще якось працювали металургійні підприємства.
Звісно на таких підприємствах була черга шоб років через 20 отримать квартиру, ясно за рахунок чого.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 січ, 2024 12:19

Water написав:Ви ж розумієте, шо у срср так звана промисловість України була або повністю, або частково орієнтована на срср. Плюс велика технологічна відсталість, коли на підприємстві замість 100 людей працювало 2000, або у КБ ще дового креслили олівцями.
Звісно після розвалу цього непотріба практично вся ця промисловість впала.
Директора підприємств стали власниками, а деяких сурових робочих продовжили експлуатувати, як у часи срср.
Прикладів такіх підприємств дуже багато- Автозаз, Миколаївський глиноземний, суднобудівні підприємства, Херсоннафтопереробка. Ще якось працювали металургійні підприємства.
Звісно на таких підприємствах була черга шоб років через 20 отримать квартиру, ясно за рахунок чого.

А в США в 1991 фломастерами креслили чи чим? "замість 100 людей працювало 2000" - це що за фантазії? Хто назве більше число?
Ви сильно перебільшили технологічну відсталість СРСР.
Головні причини "падіння промисловості" це:
а) планова економіка змінилась на ринкову;
б) закриті кордони змінилось на відкриті;

Умовний завод робив калоші, по плану він робив 1000 калош. Коли економіка стала ринкова, план на калоші пропав. Завод звичайно продовжував робити калоші, але виявилось що китайські калоші дешевші(і між іншим менш якісні), а кордони відкриті на відміну від СРСР. Ось і купляли китайські а не наші калоші.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 62696270627162726273 ... 14790>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: sashaqbl і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор