Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63306331633263336334 ... 14591>
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:03

Ой+ написав:
  Дюрі-бачі написав:
  Ой+ написав:Виклик в ТЦК не обов'язково ВЛК, проходження ВЛК не обов'язково мобілізація. Я так розумію не приходилось вам там бувати.
не маю жодного знайомого кого б не змусили пройти ВЛК, якщо попередню проходив більше 5 років тому. Аналогічно не маю жодного знайомого, якого б визнали придатним, без відстрочки та броні і не мобілізували.
Тепер я і знайомі на гачку ТЦК: після втрати права на відстрочку кримінал за ухиляння, а не адмінка

А я маю інший досвід свій і знайомих. Ну і назагал думаю, що пройшли ВЛК значно більше ніж реально мобілізували. Ось і на форумі най-най пост минулого року з понад 60+, типу іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов.

як так?
з одного боку патрулі тецекашників і бусики незалмності,
а з іншого боку "іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов".
Про що це говорить? Про ефективність? Про системність? Чи рандомайзін і безлад?
Востаннє редагувалось flyman в Пон 15 січ, 2024 12:04, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:04

Water написав:
  ЛАД написав:Как расшифровать DIB, не знаю. Может, кто подскажет?

На початку статті- defense industrial base

Спасибо. Не обратил внимание.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:Как только пройдут выборы, война станет не нужна вообще никому и даже токсична
Ох, які солоденькі слова говориш, просто медок!👍😄😄😄

Пиши таке частіше - бо найбільша надія, на моменті, на твій прогноз!⏳
На другому місці - мій план "Б"(який набагато повільніше рухається, ніж я собі думав) :roll:
Ну і на третьому місці - це закон про демобілізацію(і злить, що звучало лише 36міс, і то якось в тумані... - і більше жодних чітких термінів/цифр) :evil:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:05

Навіть на "єдиному ТСН" вже не витримали і спитали Подоляка - чому до питань мобілізації та викликів затяжної війни не готувались завчасно, в тому числі інформаційно? І його відповідь знову максимально цинічна та відморожена - "Ми всі розумні заднім розумом, хто ж знав що так буде, тому маємо те що є" (с) ..... Так а що ви взагалі "знали"? То ви "мости не підривали", бо "не думали, що росіяни будуть все руйнувати"; то "Чонгар про@@алі"; то фортифікацію вчасно не будували і т.д. тепер "не знали" що на росії живе вчетверо більше народу - і півтора роки замість проводити мобілізаційні заходи розповідали нам про "чмобіків" та обіцяли "каву в Ялті", поки путін мобілізувався та переводив економіку на військові рейки. Тому відмазка "хто ж знав" вже звучить навіть не як знущання, а як злочин, бо за кожне "не зналі" хтось розплачується кров'ю - а знати і бути готовими до найгіршого це ваш обов'язок як "слуг народа", щоби те найгірше не допускати. ...... І взагалі цікаво, яка така броня є у Подоляка, що він з телевізора не вилазить замість свої теоретичні знання підкріпити в якомусь підрозділі ЗСУ? Може тоді б перестали "про@бувати" і стали все знати. Тє.

Valeriy Prozapas

Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:07

Успіх написав:
  vitaliiangel написав:Как только пройдут выборы, война станет не нужна вообще никому и даже токсична
Ох, які солоденькі слова говориш, просто медок!👍😄😄😄

Пиши таке частіше - бо найбільша надія, на моменті, на твій прогноз!⏳
На другому місці - мій план "Б"(який набагато повільніше рухається, ніж я собі думав) :roll:
Ну і на третьому місці - це закон про демобілізацію(і злить, що звучало лише 36міс, і то якось в тумані... - і більше жодних чітких термінів/цифр) :evil:

На 1-й и 3-й вариант не рассчитывайте.
Во всяком случае, я бы не стал.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:09

"Світ мене ловив, але не спіймав!©))

Ой+ написав:Ось і на форумі най-най пост минулого року з понад 60+, типу іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов.
Цікаво, про кого мова?
Вася?
Орест?
Будівельник?
Хтось інший?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:09

flysoulfly написав:
  asti написав:
И это Китай, который готовится много лет ко вторжению на Тайвань. И при этом продолжает держать свои деньги в Америке!
Китаю воевать кишкá тонкá. Он не к вторжению готовится, а, чисто демонстративно (т.к. по AirForce+Navy реально на порядок уступает штатовским) "играя мускулами", готовит к демократическому приходу к власти на Тайване их партии"КакаяРазница"

уже ж вибори і "демикоратичним шляхом - всьо"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:13

katso написав:
  Hotab написав:Самый большой налет и опыт я получил в 2014-2015 годах, когда например на рассвете в 4 утра (летом 2014) вылетаешь с Мелитополя, летишь на восток, а возвращаешься с закатом . И так каждый день.

... сегодняшних отправляемых Вами в пехоту (сходить в ТЦК) ..

katso, тобто Хотаб мав би відправляти всіх ухилянтів в авіацію?)) Скиглити щось типу: "я вже відвоював 9 :!: років, у мене там-сям проблеми зі здоров'ям, я ж не зек, щоб довічно воювати, ..., тому давайте тепер ви йдіть усі пілотувати, замініть мене, а я поки замість вас трохи покаруселю, жінок пообіймаю, на кржн собі щось підберу і т.п" :mrgreen:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:14

Успіх написав:
  Ой+ написав:Ось і на форумі най-най пост минулого року з понад 60+, типу іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов.
Цікаво, про кого мова?
Вася?
Орест?
Будівельник?
Хтось інший?

Сибарит, ̶к̶о̶т̶о̶р̶о̶г̶о̶ ̶о̶й̶+̶ ̶н̶е̶д̶о̶л̶ю̶б̶л̶и̶в̶а̶е̶т̶ :D

Ой+ написав:60+, типу іду в армію, а по факту автор дотепер не дійшов.
сосед по родительскому хрущу, безработный 50+ , аватар конешно, ходил несколько раз не взяли. Хотя год его не видел может уже и взяли. В каждом тцк своя атмосфера. Где-то перебирают, в Одессе все кто шевелится - годен.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 15 січ, 2024 12:24

Вадим Скібіцький: У росіян є мотивація воювати за гроші, щодня до армії йде близько 1000-1100 осіб

• рфія виробляє до 250 ракет різного виду в місяць, — представник ГУР Вадим Скібіцький для «РБК-Україна».

• Показники залишаються на рівні жовтня минулого року: ~115-130 стратегічних ракет (Х-101, «Калібр») та 100-115 оперативно-тактичного класу (Х-31, Х-59).

• Ворог перевів виробництво на «військові рейки». Все, що роблять, одразу ж відправляють на фронт. Також спустошили склади у Білорусі.

• Основні боєприпаси, які постачаються з КНДР — це 122-мм та 152-мм. За оцінками рф отримала їх ~1 млн шт.

• «Шахеди» вже виробляють у росії. До 2026 року там планують налагодити повний цикл, але є проблема із комплектуючими. За останні місяці вдалось зібрати ~350 БПЛА.

А що у нас?
Питання з допомогою, непорозуміння з союзниками, проблеми з мобілізацією, толерування корупції і зради, відосики незламності, "мільйони дронів літають серед мільярда дерев".
Так переможемо?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 63306331633263336334 ... 14591>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість