hume написав:И возвращаемся к тому, что сказал БЕЕ несколько месяцев назад. Служить придется идти тем, кто не сможет сойтись по цене с ТЦК.
думаю, коли реально почнеться пакування, то відкупитись буде не так то і просто. треба буде не тільки гроші, але і звязки, і везіння. короче, лотерейка. десь на посадах будуть реальні військові, поранені, які втрачали друзів і майно. і за пропозицію хабаря можна будет ще й в табло зловити.
в мене є товариш із такими можливостями. але він служить, попадав під роздачі, і я не впевнений як він відреагує на прохання допомогти із відмазкою. можливо, що навпаки))
Але треба була би і робота оцих всіх:
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) Державне бюро розслідувань (ДБР) Вищий антикорупційний суд (ВАС)
Підсадні “ухилянти”, пропозиції хабарів, запис аудіо і відео, а потім і пакування вже якраз і посадовців-хабарників... Спецавтівки мали би каруселити всіма містами України. Це б додатково допомагало тецекашникам цінувати свої тилові роб.місця і зарплати...
Успіх написав:
unicdima написав:Комусь вже була зарплата?
Ні.
І так дехто в нас і передбачав затримку з Нового року.
asti написав: И это Китай, который готовится много лет ко вторжению на Тайвань. И при этом продолжает держать свои деньги в Америке!
Китаю воевать кишкá тонкá. Он не к вторжению готовится, а, чисто демонстративно (т.к. по AirForce+Navy реально на порядок уступает штатовским) "играя мускулами", готовит к демократическому приходу к власти на Тайване их партии"КакаяРазница"
уже ж вибори і "демикоратичним шляхом - всьо"
тю, ну next time, next life... тысячелетними империями время ощущается по-другому
*Військова розвідка України з'ясувала, що РФ на 2024 рік ставить низку стратегічних цілей, в тому числі - вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Про це розповів представник ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький під час інтерв'ю "РБК-Україна".
Противники також займатимуться утриманням тимчасово окупованих територій частини Запорізької, Херсонської та Харківської областей.
«Ще однією з пріоритетних цілей вони для себе визначили знищення нашої системи ППО, нашої авіації, наших об'єктів оборонно-промислового комплексу, щоб не допустити нарощування нашого виробництва і посилення можливостей Збройних сил. Це ті завдання, які сьогодні собі ставить Російська Федерація на цей рік», - сказав Скібіцький.* https://varta1.com.ua/news/u-gur-nazval ... 75654.html
Питання в тому, навіщо наші доводять до відома суспільства саме так (як є? у ворога)? Бо яка реакція пересічного на отаку інфу? АТО-2 десь буде йти в наступному році. У ворога-агресора навіть нема катастрофічних загрозливих для країни планів.
Раніше було інакше: ворог хоче ого-го, але все під контролем, потрібно напружитися нам для нашої перемоги. __________________________________ Тобто що це? Заспокоєння суспільства, дійсно перехід на АТО-2, введення в оману ворога.
hume написав:И возвращаемся к тому, что сказал БЕЕ несколько месяцев назад. Служить придется идти тем, кто не сможет сойтись по цене с ТЦК.
думаю, коли реально почнеться пакування, то відкупитись буде не так то і просто. треба буде не тільки гроші, але і звязки, і везіння. короче, лотерейка. десь на посадах будуть реальні військові, поранені, які втрачали друзів і майно. і за пропозицію хабаря можна будет ще й в табло зловити.
в мене є товариш із такими можливостями. але він служить, попадав під роздачі, і я не впевнений як він відреагує на прохання допомогти із відмазкою. можливо, що навпаки))
Але треба була би і робота оцих всіх:
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) Державне бюро розслідувань (ДБР) Вищий антикорупційний суд (ВАС)
Підсадні “ухилянти”, пропозиції хабарів, запис аудіо і відео, а потім і пакування вже якраз і посадовців-хабарників... Спецавтівки мали би каруселити всіма містами України. Це б додатково допомагало тецекашникам цінувати свої тилові роб.місця і зарплати...
)))
Реалії життя інші. Мало того, що це кваліфікували лише як недбале ставлення до військової служби. Так ще і штраф аж 2600 гривень. Війна, військовий стан, кажете?
*Золочівський районний суд Львівщини визнав винним у недбалому ставленні до військової служби посадовця одного з районних ТЦК та СП, полковника Петра Марусина, який безпідставно виключав з військового обліку офіцерів запасу. Про це йдеться у матеріалі zaxid.net
andrijk777 написав:Він намагається це робити з року так 2004. Коли він отруїв президента нашої держави. Нажаль більшість(і ти як я зрозумів) цього не замітили. А замітили це коли ракети почали падати на голову.
Звичайно що ця розмова не доречна. Я не збираюсь нікому нічого доказувати. Мене цікавить питання: на яких умовах він готовий припинити війну? Відповідь "припиняти цю війну він не буде" не підходить, тому що в такому разі не було б стамбульських перемовин, не було б і мінських угод в кінці кінців.
Дуже ставити таке запитання, після всього, що ти написав ... ну що ж
Ці умови неодноразово озвучувались - визнання "теріторіальних реалій", демілітарізація, денацифікація, нейтральний, позаблоковий статус
визнання "теріторіальних реалій" - віддати рашистам, як мінімум, Донецьку, Луганську, Запоріжську, Херсонську області та Крим
демілітарізація - знищення української армії
денацифікація - знищення всього українського. Бо для кожного рашиста, все українське - це нацистське
нейтральний, позаблоковий статус - щоб Україна не мала ніяких самостійних стосунків з іншими країнами. Проте рашисти будуть в Україні, як у себе вдома
Ну а потім, будуть вимоги обрати Медведчука президентом. Далі, щоб віддали рашистам Харьківську, Миколаївську та Одеську області
Ти хочеш щоб я обговорював ці твої фантазії?
Це не фантазії, ти сам просив про умови припинення війни, ось вони
detroytred написав:Противники також займатимуться утриманням тимчасово окупованих територій частини Запорізької, Херсонської та Харківської областей
вы (я ко всем) где то здесь видите план захватить Херсон, Харьков или Запорожье? Не нужны им обл.центры из за затратности содержания. Лучше всего поля без людей. Украина страна пенсионеров. Никому мы не нужны. (К счастью).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 15 січ, 2024 17:42, всього редагувалось 1 раз.
unicdima написав:За даними розвідки, щодня до лав Збройних сил Росії приєднуються приблизно 1000 осіб, окупантів мотивує висока заробітня плата, особливо це стосується мешканців кризових регіонів. ------------------------------------------------------------- і які в нас шанси виграти війну якщо в них кожного дня армія поповнюється на 2 батальони добровольцями, а українці все роблять щоб не йти на війну?
Знаю декількох, які 24.02 бігли у віськомати, їм тоді заявляли: "поки що ви не потрібні, ми вам зателефонуємо". Зараз морозяться від ТЦК. Не здогадуєтесь, чому?
Про це вище писав ФЛАЙ . Як тільки на справді треба іти в бій у всіх розлад шлунку .
Все потрібно робити вчасно. Тоді коли була маса бажаючих - потрібно було оголосити стан війни і брати їх усіх. Якщо не потрібні були на передовій - мобілізовувати в економіку, опертивно переведену на військові рейки і на будівницьво оборонних споруд - швидко виганяти москалів, не давши їм закопатись. І коли США підписали нам закон про Ленд-ліз - потрібно було наполягати на цій схемі постачання, а не "нам і так дають все необхідне". Натомість у нас були асфальт, бруківка, демонстративне толерування корупції, відосики, серіальчики, квартал і брехливий марафон - "ми вже перемогли". Москалі за цей час закопались, обійшли санкції, перевели свою економіку на військові рейки і налагодили котвеєр рекрутингу. І що тепер?