Успіх написав:Тому я кажу, що коли приймуть закон "демобілізація після 24міс. служби"
Пока в первом чтении нет 24мес. Есть 36 и дембель по обстановке на войне. Хотят что то изменить на второе чтение про 24мес., но там хотят разделить по месяцам и нахождению на войне, кто и где воевал эти мес. Если 0, то одни подсчёты, если в тылу, то по др. считать будут. Но а пока 36мес и то дембель, если подпишет начальство и министр. А т.к. постоянно обстановка на фронте тяжёлая, то на дембель только 300 можно уйти, а иначе не отпустят.
Проте цьому Дикому вже треба перегородити його свинячу пику ресорою від трактора ... Інше не візьме його пику
Щоб меньше триндів
Бо він, своєю дурістю працює на пропаганду рашистів
на жаль, це ознака того самого розколу - військовослужбовець-цивільний. й якраз зараз він активно поглиблюється. але таких радикальних пропозицій зі сторони військових - поки що дві, й то слова вирвані з контексту. а от розповідаючих, чого не я - так лише тут пів-форуму.
prodigy написав:.......... хочу порекомендувати ЛАД відео на тему анексії країн Балтії у 1940, але впевнений, що навіть історичні факти і фотодокументи не мають впливу на .... https://www.youtube.com/watch?v=PJQOiroRWfE&t=4256s ...........
Не надоело рекомендувати?
Кстати, что там насчёт "Сырский сделал то, что стало прологом катастрофы для ВСУ на юге..." (см. viewtopic.php?p=5684826#p5684826)? Поддерживаете Эль Мюрида? Или всё же признАете ошибку?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 11 лют, 2024 20:23, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:Досить дивно що рівень партнерства з нелегітимним Тайванем у США значно вищий ніж з засновницею ООН, колишньою володаркоя 3го ядерного арсеналу Україною
Республіка Китай такий самий засновник ООН, як і УРСР, тільки ніколи не був частиною радянського Лугандону, на відміну від нас. Китайський і німецький лугандони стали легітимними вже під час розрядки.
prodigy написав:ЛАД стосовно шахедів і атак с300 на Харків
Харків важливий індустріальний хаб для України (але Київ в пріоритеті по багатьом причинам), співчуваю Харків'янам (як і всім українцям) вчора до сліз взразила трагічна загибель матері з трьома дітьми
Я привёл те же цитаты с харьковских сайтов. А Вы почему-то цитируете Невзорова, который, вероятнее всего, взял оттуда же. Но меня Вы регулярно обвиняете в "не тех" источниках. Но я предпочитаю первоисточники, а не пересказы. Пусть даже пересказы укр. СМИ.
prodigy написав:............ я люблю шоб в церкви драки были [youtube]5dR-trC1pI0...
а чому люди знімали відео, а не втрутились...(це таких гріх, не домогти тим хто страждає) особисто я (років 10 тому) почав би гамселити того дьякона, а сьогодні, мабуть прикрив би солдата своїм тілом
Вы знаете, что и как солдат делал в той церкви?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 11 лют, 2024 21:06, всього редагувалось 1 раз.
1 Його дії ( виходячи з тої інформації якою я володію сьогодні)- мене влаштовують а - виконавши наказ про переміщення під Донецьк-залишив одну бригаду на Київському-напрямі..чим дав час Києву оговтатись б - побачивши неможливість провести наступ в 2023- активно імітував наступ , чим зберіг снаряди для того щоб відбиватись до сьогодні ( чи хтось думаю що якби ми прорвались до Азовського Моря і залишились без снарядів від слова взагалі - це б зменшило наші втрати і збільшило шанси на Перемогу? 2 Його дії - вище керівництво України - влаштовувало ( Зірка Героя України- тому доказ)
По Сирському Або він послав на три веселих букви своїх батьків ( при чому реально) , або завтра ФСБ знайде спосіб нам нашкодити... Давати в руки ворогу спосіб шантажувати Главкома - це таке собі рішення.... Напевно завтра маму ріму і тата (не памятаю як) - завтра в москву відправлять, для балансу.
Якщо завтра якась приватна яхта ( чи навіть наше комерційне судно(у нас є комерційні судна які плавають під нашим прапором?)за межами територіальних вод - запустить сібебіка десь в Балтійському морю по танкеру який перевозить російську нафту ( і ще з десяток інших суден це плюс/мінус одночасно зроблять в Середиземному морі , а також Тихому чи Атлантичному океанах..) - що про це скаже світове морське право? Так можна?