konstantin kirovograd написав:_hunter вопрос к сожалению не о 100 млрд в год для США. Моё мнение что сейчас происходит гораздо большее что-то а не просто мы и кацапы.Скорее всего к нашему сожалению мы оказались в самом эпицентре грандиозной попытки изменить мировой порядок.Что-то они там задумали толпой(сосия,косоглазые,иран и им подлизывающие огромные по меркам шарика страны как бразилы и индия).
Як колись Китай, так зараз РФ хоче відбудуватися від глобальної системи. Ізолюватися. Де пройде велика китайська стіна суровікіна, там і буде кордон умовного світу заходу. З точки зору з Брюселя, буде вона біля Харкова, чи біля Києва різниця не дуже віддчутна, так як де Київ, а де Брюссель. А от чи від Харкова чи від Києва до Москви пройде стіна, з Кремля по іншому відчувається на відміну від Брюсселя, не кажучи про Вашингтон.
Ukrainian написав:Інтернет наступом не пошкодили ? От і добре.
пошкодили. І пошкодили серйозно. Вже сутку моя підводна лодка і степах україни.без нормального звязку. Я звичайно розумію ,що ви думаєте шо стріми з безпілотників по телеграфу ідуть)
холява написав:Успіх Дуже велике бажання почути СІБАРІТА . Мені дуже невистачає інформації від цієй ЛЮДИНИ . Як читаєте моє ВАМ Вітання і побажання Здоров,я .
А ще Успіх , маю сказати , ЩО урусам І РОЗВІДНИКІВ НЕ ПОТРЕБУЄ .
Треба просто почитати що ви пишите . Де загородження , де мінували , ви все повідомляйте ! МОЖЕТЕ ЩЕ КООРДИНАТИ СКИНУТИ
Спасибо на добром слове! Я периодически пытаюсь почитывать, но помалкиваю,ибо часто трудно уловить суть диалога. Хочется надеяться, что это из-за непривычки к мобильному интернету.
там можна вибрати "ПК версія" і буде звичний інтерфейс
Schmit написав: Сьогодні в знайомого, який має маленьке виробництво, бусифікували технолога. Забронювати працівника він не додумався і підготувати швидку заміну - також. Тепер срака.