|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:21
flyman написав:Як колись Китай, так зараз РФ хоче відбудуватися від глобальної системи. Ізолюватися. Де пройде велика китайська стіна суровікіна, там і буде кордон умовного світу заходу.
Захід вже != глобальна система. Десь 75% населення світу живе в недемократичних країнах, урядам яких офіційно пох на українські страждання, чи навіть підтримають х-ла Можливо страх залишитися в меншості змотивує Захід рекрутувати "нових європейців" - сербів, українців, грузинів, армян. На Західному Донбасі, Приазов'ї багато покладів літію, германію. З іншого боку Білорусь під рашистською п'ятою руйнує всю украхнську логістику, вийшла протяжна з Заходу на Сход довга країна, яка вперлась в мордор
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:23
flyman написав:там можна вибрати "ПК версія" і буде звичний інтерфейс
А я собі зразу "ПК версія" увімкнув. Так зручніше! Hotab написав:Долярчик был лучше.
Але мав м'якіший характер 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:28
fox767676 написав: flyman написав:Як колись Китай, так зараз РФ хоче відбудуватися від глобальної системи. Ізолюватися. Де пройде велика китайська стіна суровікіна, там і буде кордон умовного світу заходу.
Захід вже != глобальна система. Десь 75% населення світу живе в недемократичних країнах, урядам яких офіційно пох на українські страждання, чи навіть підтримають х-ла Можливо страх залишитися в меншості змотивує Захід рекрутувати "нових європейців" - сербів, українців, грузинів, армян. На Західному Донбасі, Приазов'ї багато покладів літію, германію. З іншого боку Білорусь під рашистською п'ятою руйнує всю украхнську логістику, вийшла протяжна з Заходу на Сход довга країна, яка вперлась в мордор
Просте запитання, та ж Південна Америка, там переважно витоки культури та держави із греко-римської парадигми та християнства, чи як там? Де я вжив "демократія"?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:32
flyman написав: fox767676 написав: flyman написав:Як колись Китай, так зараз РФ хоче відбудуватися від глобальної системи. Ізолюватися. Де пройде велика китайська стіна суровікіна, там і буде кордон умовного світу заходу.
Просте запитання, та ж Південна Америка, там витоки культури та держави із греко-римської парадигми та християнства, чи як там? Де я вжив "демократія"?
Аргентина - грекоримські парадигми, а Перу Венесуела Колумбія Еквадор - шамансько-канібалістичні превалюють
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:37
fox767676 написав: flyman написав:Як колись Китай, так зараз РФ хоче відбудуватися від глобальної системи. Ізолюватися. Де пройде велика китайська стіна суровікіна, там і буде кордон умовного світу заходу.
по-перще 75% не живе в розвинених країнах. але некоректно їх називати недемократичними. Індія та Бразилія - це не автократії. й всі все одно заточені під розвинені країни. електроніку хіба Китай випускає з недемократичних країн, а все інше - лише розвинені країни. фінансова система все одно західна, далі лозунгів поки що справа не йде. й кажу - є два варіанти - або Китай трошки схаменеться й буде далі співпрацювати з Заходом, або спробує бикувати - й подивимось, чи витримає це (не витримає - він переоцінює свою важливість). а Біларусь так, треба допомогти братам-біларусам диктатора у смітник історії викинути 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1633 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:38
холява написав: Сибарит написав: холява написав:Успіх Дуже велике бажання почути СІБАРІТА . Мені дуже невистачає інформації від цієй ЛЮДИНИ . Як читаєте моє ВАМ Вітання і побажання Здоров,я . А ще Успіх , маю сказати , ЩО урусам І РОЗВІДНИКІВ НЕ ПОТРЕБУЄ . Треба просто почитати що ви пишите . Де загородження , де мінували , ви все повідомляйте ! МОЖЕТЕ ЩЕ КООРДИНАТИ СКИНУТИ
Спасибо на добром слове! Я периодически пытаюсь почитывать, но помалкиваю,ибо часто трудно уловить суть диалога. Хочется надеяться, что это из-за непривычки к мобильному интернету.
Привет СИБАРИТ ! Ну хоть в двух словах обучают , кормят ,нагрузки ?
Обучают, кормят, нагрузки обещают. Прошу прощения за оверквотинг
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21617 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:51
Успіх написав: Investor_K написав:Мені подобається, як він Вас нервує
То що - настав час для вечірніх казочок? Але казочка буде сумною... Так от, мені приснилось , що десь на Марсі йде війна марсіан з юпітерцями... І от якось приїхали з іншої бригади 4 специ ремонтувати зореліт... Слово за слово... і кажуть вони: "а нас тільки 4 і залишилось з марсіанської арти, а всіх решта перевели в піхоту, де вже і в бій кинули... - повернулась половина... а друга половина 200/300ті" Кажуть - прямий наказ СИРоєжкіна Добре, що це все приснилось і в нас такого нема, правда? 
Якби завчасно не прокинулись, то побачили б як марсіанин Будівелмарсбуд біжить на допомогу з повними руками статистичних таблиць.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:52
Успіх написав: Investor_K написав:Мені подобається, як він Вас нервує
То що - настав час для вечірніх казочок? Але казочка буде сумною... Так от, мені приснилось , що десь на Марсі йде війна марсіан з юпітерцями... І от якось приїхали з іншої бригади 4 специ ремонтувати зореліт... Слово за слово... і кажуть вони: "а нас тільки 4 і залишилось з марсіанської арти, а всіх решта перевели в піхоту, де вже і в бій кинули... - повернулась половина... а друга половина 200/300ті" Кажуть - прямий наказ СИРоєжкіна Добре, що це все приснилось і в нас такого нема, правда? 
Ніколи Успіх мене не дратував . Це ДІТЯ від Господа , а дітей не обіжають . В нього навідміну від вас нема фраз І , ВСР , і ШО , КУди ,та ще будь яких фраз пов:язаних з прогресивной діменціей . Йому як що прийде в голову то він і пише . Проста і наївна людина .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:54
Investor_K написав: Успіх написав: Investor_K написав:Мені подобається, як він Вас нервує
Якби завчасно не прокинулись, то побачили б як марсіанин Будівелмарсбуд біжить на допомогу з повними руками статистичних таблиць.
тут один інопланетянин розказує, що марсіанським ремонтникам все одно нема що ремонтувати, так як зорельоти без запчастин з штучним інтелектом з іншої невідомої галактики, а тут тільки частково кувалдою оволоділи
Востаннє редагувалось flyman в Вів 27 лют, 2024 21:58, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 27 лют, 2024 21:58
Shaman написав: unicdima написав: Shaman написав:я от не розумію - до Порошенко та його команди щось особисте? наче рівень не дозволяв перетнутися... Порошенко і команда такі ж вороги як кацапи. Знав би ти стільки як я то зрозумів би.
перше речення брехня. не було в реалі таких речей, щоб так казати. до Порошенка можуть бути претензії, але зовсім іншого плану я ж кажу, щось особисте. 
напевно колись купив несвіжих цукерок, отруївся і провів ніч в нужнику. тепер ненавидить за це порошенка
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
|