Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 69876988698969906991 ... 14518>
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Якраз втомлених воїнів зрозуміти можна і треба, а от вашу втому від війни зрозуміти важко

Я про свою втому нічого не писав, мені війна не подобається як явище. Рпв не мені особисто треба, а Україні як державі, щоб повернулись біженці, пішли інвестиції, щоб, найголовніше, не гинули люди, заради примарної мети. Хто сказав, що врешті-решт я помиляюсь, а якщо ні - хто відповість за десятки тисяч загиблих і втрачені території з осені 2023?
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:16

Там, де зараз і Залужний, і напевно той же Хоренко, і ще купа бойових генералів з неоціненним досвідом - просто не потрібні цій владі такі люди на посадах. Краще лояльні невігласи.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:20

Denik написав:
  Bobua написав:.. замість робити укріплення на фронті для відступу й хоч би відносно безпечного утримання...

Це явні ознаки поведінки ракових пухлин -- стрімко ростити не те, що треба. В першу чергу.

Я ж і пишу, що треба податки підіймати.

щоб корова більше давала молока і менше їла її потрібно більше доїти і менше годувати

Denik написав:
  akurt написав:Інший спосіб життя - "загострений/заточений" саме під життя в кредит.
Це слово - "страшилка" для українців, бо багатьох обдурили суттєво.
В США та Канаді - це НОРМА життя.
Я ж наводив цифри та факти: якщо ти використовуєш в місяць від 1 до 25% кредитних коштів - та вчасно гасиш ті суми - це підвищує твій "кредитний рейтинг", підвищує довіру суспільства до тебе. тобі всюди включають "зелене світло", тебе люблять і орендодавці, і автосалони, і роботодавці, і страхові компанії.
Реально кожен без виключення мешканець США, Канади та інших країн був би сильно здивований, прочитавши Фінансовий форум України, де так лякають всіх кредитами/іпотеками.

ти в 19 років маєш перший депозит. При закінченні університету в 22 маєш десь заощаджень як середньорічну зарплату. В 23 в якості експерименту з деверсифікації заощаджень маєш незначні інвестиції на фондовому ринку. В 26 купуєш переше житло, в 28 - в нього переїжджаєш. Десь в цей же час починаєш торкатися зарплат на світовому ринку праці, а не на локальному. В 31 - купуєш дачу біля моря. В 33 - вже маєш ФОП, інвойси, продаж валютної виручки, крім того заробляєш на фондовому ринку, маєш держоблігіції. В 34 - купуєш електромобіль, щоб не копійки не платити оркам за пальне. В 36 - купуєш ще одну житлову нерухомість в столиці.
Це все на фоні 2 кризи 2008 та 2014, і коли війна стає повномасштабною - тобі є що і кого захищати. Ти на волонтерку можеш витратити до 500 тис. грн з власних доходів, бо загалом можеш організувати волонтерки на кілька мільйонів гривень.

Востаннє редагувалось flyman в Нед 03 бер, 2024 11:22, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:22

lapay ,

мені війна не подобається як явище

Вона нікому не подобається. Але це не вибір нашої держави.

Хто сказав, що врешті-решт я помиляюсь, а якщо ні - хто відповість за десятки тисяч загиблих і втрачені території з осені 2023?

Ніхто не знає, помиляєтесь ви чи ні. Це можна лише перевірити по факту. Да і то… ніяк не можна перевірити хід історії, яка могла б відбутись, але не відбулась, так як рішення було прийняте інше.
Відповідати не буде ніхто , бо владі надана право приймати рішення не радячись з вами. Ви їм таке право делегували на виборах.
Відповідальність буде політична, колись.
Від вас (нас) зараз потрібно одне: максимально допомагати воюючій країні. А не закликати «здаватись».
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:23

Schmit написав:Там, де зараз і Залужний, і напевно той же Хоренко, і ще купа бойових генералів з неоціненним досвідом - просто не потрібні цій владі такі люди на посадах. Краще лояльні невігласи.

Про Залужного говорити зарано.
А Кривоносу навіть кулемет не довірили, чи він туди не пішов? :oops:
Доречі, який у нього досвід?
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:25

Denik написав:
  Bobua написав:.. замість робити укріплення на фронті для відступу й хоч би відносно безпечного утримання...

Це явні ознаки поведінки ракових пухлин -- стрімко ростити не те, що треба. В першу чергу.

Все нормальные страны опускают, а тут новый перл підіймать
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:27

Бетон написав:
  Denik написав:

А «все нормальные» теж воюють і мають 20% окупованих територій?

flyman ,

щоб корова більше давала молока і менше їла її потрібно більше доїти і менше годувати

Ти особисто вже з хлібу на квас перебиваєшся? Недогодований? Теж втомлений? Чи ти вчергове емпатійний, дуже за інших переймаєшся?
Тебе вже нема з чого доїти? Який % доходів відраховуєш до бюджету і ЗСУ?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 03 бер, 2024 11:28, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:27

Hotab написав:lapay ,

мені війна не подобається як явище

Вона нікому не подобається. Але це не вибір нашої держави.

Подростком родители не занимаются, не воспитывают, не водят в школу. И через 30 лет он в тюрьме.
Но это не их выбор. Оно само

А... Да. Им это не нравится

Вот тут любят писать: "нужно было раньше думать и выезжать,до войны, а щас поздно"
Отвечаю равносильно: "нужно было 30 лет не продавать самолёты и резать на металлолом, а раньше строить оборону"

Это больно и неприятно, но договорятся. Вопрос только сколько ещё территорий отожмут, но для нас, украинцев не это важно, нам важно сколько ещё погибнет украинцев
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:34

Бетон написав:
  Denik написав:

Впроваджувати прогресивний податок по таких же принципах як в ЄС, в який типу рухаємось, податок на нерухомість, знову ж таки не придумуючи ровера, а беручи готові моделі. А от теперішнє підняття пенсій і зарплат дивує.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 бер, 2024 11:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Відповідати не буде ніхто , бо владі надана право приймати рішення не радячись з вами. Ви їм таке право делегували на виборах.
Відповідальність буде політична, колись.
Від вас (нас) зараз потрібно одне: максимально допомагати воюючій країні. А не закликати «здаватись».

Хіба Азейбарджан "здався", коли підписав рпв, чи Кіпр, навіть Фінляндія? Існує таке поняття, як відкладена перемога, коли країні потрібно відновити сили і дочекатись вікна можливості, коли можна повернути окуповані території військовим чи політичним шляхом.
А відповідальність за помилкові рішення влади будуть, і не тільки політична. Кров людська не водиця...
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 69876988698969906991 ... 14518>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: M-Audio і 0 гостей