|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 06 кві, 2024 16:38
Hotab написав: mephala написав: freeze написав:Хотя как-то после года службы, мне жена звонит, говорит приходила домой делегация из ТЦК, передала мне повестку для отправки с вещами в часть. Было забавно. Я позвонил в военкомат, они попросили меня прислать им документ форму 5, что я действительно служу))) Причем через этот ТЦК я и был отправлен в ЗСУ. Бардачок.
представляю если бы дали полномочия тцк автоматически назначать штрафы и аресты имущества. пришел такой с фронта (если нет родственников которые могут позвонить что делегация приходила) - а все твое имущество продано за долги по штрафам.
Красивое словцо, но нет… Чтобы пройти все круги до реального ареста имущества, надо не только не иметь родственников, но и самому в коме лежать этак полгода-год, без смартфона и любых источников информации. А иначе в случае реальной процедуры с имуществом, звонками с смс достанут, и Дия будет верещать о судах и судовых проовадженнях. (Я уже не говорю о том, что активировать в телеграмме опендатабот на себя отслеживание всех движений о себе любимом - это ровно 3 минуты. ) В общем хорошая попытка рассказать «никак не провести мобилизацию, совсем никак, надо здаваться», но нет! 
Ага. Майно продадуть, а зарпл.картку навіть не заблокують. 
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 06 кві, 2024 16:40
unicdima Так працює інформаційний простір. Це таке життя Якась подія не може бути постійно на перших шпальтах
Це тільки в СРСР на перших шпальтах були промови Брежнева або ще когось з Політбюро
А от, щоб Україна знову була на перших шпальтах, то наше МЗС повинно бігати по всіх країнах та доносити наше бачення ситуації
Підключати Порошенко, Чалого, Пристайко та всіх хто може в цьому допомогти Почати щось робити
Не подобаються комусь ці люди, та і пох, якщо вони принесуть користь країні
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 06 кві, 2024 17:21, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 06 кві, 2024 16:50
Bobua Ага. Майно продадуть, а зарпл.картку навіть не заблокують. 
Мефала дуже переляканий. Настільки, що ідея-фікс - це «богоізбранниє». Не розуміючи, що це саме він «богоізбранний». Бо досі не в ЗСУ, не бусифікований, не в розшуку. А ті, кого він вважає «ізбранними», вже навіть встигли позахищати. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 06 кві, 2024 16:51
Ну і ? Прийдуть кацапи і вся Україна буде жити як Донбас та Луганськ і зп будуть астрономічні і різні вольності з’являться 
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 17:07
Ukrainian Його позиція більш ніж зрозуміла. Чому він повинен на шару щось робити, коли купа публіки навіть не відчувала війну. «не моя війна». Ця публіка гарно розказує про КРІ, про віддачу коли мала зарплата , про можливість (неможливість) створити конкуренцію на робоче місце , взяти кращих.. Але по факту клав великого (може малого, який є) на фінансування цього матеріального стимулу. В такому реаліті вас дивує що боєць думає саме так?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2472 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 06 кві, 2024 18:24
ЛАД написав:требование социальной справедливости (на заметку будивельнику).
Проблема заключається в тому Що я пропоную(вимагаю/раджу) ВНЕСТИ у формулу визначення соціальної справедливості ще й матеріальну складовуА люмпени/совки/ждуни і так далі - цього не хочуть Бо зараз я з ними в однаковій позиції ( і це ДЛЯ них + , а для ефективності дій Держави - збиток) А у випадку прийняття в складову - матеріальну частину- вони знову програють ПС Вже ж описував Станом на сьогодні в Державі є приблизно 5 млн осіб , доходи яких вищі ніж 8*прожитковий мінімум. І ці 5 млн , на протязі 10 років можуть легко подолати відстань між статусом - живу від зарплати до зарплатиі перейти в статус маю трьохрічний запас фінансів , і тому можу жити як рантьє..поки не знайду нового місця праці...І те що з 5 млн перехід здійснює менше 10% - говорить про те що такий перехід досить складний ( хоча й вигідний для самої особи), тобто ці 5 млн ВЖЕ усвідомлюють що для ПЕРЕХОДУ НЕОБХІДНІ додаткові зусилля Але ЩЕ НЕ РОЗУМІЮТЬ що ці зусилля в подальшому покращать не тільки їх життя а й життя навколишніх. А раз не розуміють - то й не дивно що вони ПРОТИ матеріальних благ при визначенні соціальної справедливості
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 19:35
В Беларуси вводят SMS-повестки: операторы обязаны предоставлять военкомам номера абонентов, – Лукашенко подписал закон
SMS-сообщение заменит обычную повестку в период мобилизации. Военные комиссары также смогут ограничивать выезд за границу уклонистам.
А к чему готовимся? 🤔
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 06 кві, 2024 19:37
vitaliiangel написав: Успіх написав:А от вся проблема - в ЧІТКИХ ТЕРМІНАХ!!! От де вся "заноза"!!! Навіть не в підвищенні до 200К премії!!!
ты не прав. за 200 военкомам будут давать хабар чтобы взяли в штурмовики, а успиха признают непрыдатным. То есть полностью поменяется баланс. На вкусные/рыбные места все хотят. Так было со времен царя Хаммурапи. Сейчас все вкусные места в тылу. Так шо деньги всё же первичнее. Пропадёт смысл держать вас 5 лет, если на твоё место куча желающих. Чем больше желающих, тем жирнее военкомы. Наоборот станет интереснее брать на 6 месяцев а потом
На контракт ЧІТКИХ 6міс - підудуть і за 100к! На 12міс - вже треба стимулювати 150К, або 200К А якщо просто підняти до 200К, але далі - безстроково, то може збільшиться бажаючих на максимум 15-20%!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 06 кві, 2024 19:39
Успіх написав:На контракт ЧІТКИХ 6міс - підудуть і за 100к!
Підтримую. В мене кілька десятків знайомих, які готові підписати такі контракти.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 19:42
Дюрі-бачі написав: Успіх написав:На контракт ЧІТКИХ 6міс - підудуть і за 100к!
Підтримую. В мене кілька десятків знайомих, які готові підписати такі контракти.
Два дов ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-